Çok üzgünüm

Nurmudur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
3
0
1
30
Bu zamana kadar hiç kendim olamadım kendi evim bile olmadı. Eve girdiğim çıktığım saati bile hep hesap verdim. Hayatta neyi çok istediysem hep gerisin geriye kaçtı. İkili ilişkilerim bile pişmanlıklarla dolu kimisinin ailesi istemedi kimisi onlarca yalan söyledi. Galiba her konuda şansızım. Ailem desen bir dert yansam hemen küçük görme biz böyleydik senin derdinde ne var gibi saçma sapan yorumlar aldım. Sürekli bir eleştiri sürekli bir karşılaştırma var. Evlilik konusu büyük mesele annem için örneğin. Şuda evlendi bu da bunu yaptı. Kimi karşısına çıkarsam hep bir kulp takıp kafasında kuruyor kimi göstersem aaa teyzende böyleydi bak başına neler geldi gibi kötü örnekleri sunuyor önüme o kadar bunaldım ki ben kendi hayatımı yaşayamayacak mıyım? Hep bir kötü örnek hep bir olumsuz düşünce çok yoruldum şu yaşıma kadar sabrettim ama artık hergün ağlar oldum. İçimde o kadar çok şey birikti ki kimseye anlatamadığım söyleyemediğim. Hepsi birikti sanki artık uyutmuyorda ne olacak bilmiyorum galiba çok yalnızım ve de beni anlayacak bir Allahın kulu yok tek ve ilk dert yandığım yer burası oldu.

Reactions: 11K
Bakın benim şu yaşıma kadar öğrendiğim şey düşünce gücü ile kendimizi hasta etmenin ve iyi etmenin mümkün olduğu. Çok şeyler yaşadm ve inanılmaz bunalımlar geçirdim. Ancak şunu gördüm ki neyi düşünürsem onu yaşıyorum ve hayatıma onu çekiyorum. Size tavsiyem olumsuz olmayı bırakıp sürekli pozitife odaklanmak. Size söylenen olumsuz cümlelere kulak asmamak ve içinizden kabul etmiyorum demek olsun. Ancak şunuda unutmayın ki birisi size eksik yönlerinizi söylüyor ise gerçekten kendinizin o yönünü sorgulayın. Dendiği gibi ise çeki düzen vermeye çalışın. Dediğim gibi en büyük tavsiyem pozitif düşünün ve hayata pozitif bakın. Çok şey değişiyor. Kapılar o zaman açılıyor.

Önce sakin bir yere geçip kendinle baş başa dur hayatta neyi çok istiyorsun ve bu istediğin şeyleri yapmanı engelleyen duygular ne bunları oturup düşün ve kendini dinle, sorunlarını çözmesen bile başkalarına kulak vermek yerine kendi iç sesini dinlemekle çok huzurlu hissediceksin.

Teşekkür ederim

Evet artık kendi kararımı kendim vermek zorundayım çok haklısınız teşekkür ederim yorum için

Negatif enerjiye dusuncelere kendini kapat yoksa böyle gidecek bu degismez insanlarin senin enerjini yemesine izin verme ..benim aile yapimda öyle beni bulaştırmayın negatifliginzle diyorum benden öte benden öte diyorum kötü enerjiler ..inan enerji yasasi cekim yasasi var kitaplarini al oku sana iyi gelecek kötü düşünceler kötülük getirir olumlu düşün

Annene deseydin ben mükemmel miyim? Yada kendi. Bence hayatta hiç kimse mükemmel değil,orta yol bulunup anlaşılıyor.
Ama anlaşmak asıl mesele.

Yaa annen mükemmel mi acaba? Mükemmel bir anne mi? Mükemmel bir eş mi? Mükemmel bir arkadaş mi?

Benim ailemde böyle. Mutfağa gitmek için ayağa kalksam nereye gidiyorsun, telefonum çalsa kiminle konuşuyorsun? İyi bir eğitimim var ama her şeye hesap veriyorum. Bazen bana olan sevgilerini hiç hissetmiyorum. Her konuda benimle tartışmayı kavga etmeyi tercih ediyorlar gibi hissediyorum. Belki de bu sevgiyi aradığım için yalan yanlış ilişkilerim oldu. Yalan olduğunu bildiğim şeylere inanmayı seçtim kendimi kandırdım. Evlenmek konusunda ki ısrarlarını hiç anlatmıyorum bile. Ne yapacağım bilmiyorum. Çok çaresiz kalıyorum. Ne yapsam aileme yaranamıyorum. Bu siteyi hep okurum ilk defa yorum yaptım. Konu sahibi eğer bir yöntem bulursan benimle de paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…