İyi akşamlar.Ben çok üzgünüm.Eşimle göüştüğümüz bir evli arkadaşlarımız var.Evli olan hanım eşime çok samimi davranıyor.Hanımın eşi de buna hiçses çıkarmıyor.Hanım benimle de çok iyi geçiniyor.Ama ben çok kıskanıyorum.Bu yüzden içim içimi yiyiyor.Aslında baktığınızda ortada hiç
bir şey yok.Ama kadın her fırsatta eşime dokunuyor.Ne yapmalıyım?Ne olur bana yardım edin.
Bu işlerde uyarı hiç mantıklı değil. Kadın gururuna yediremeyip adamı suçlu bile çıkarabilir. Sessizce uzaklaşmak en iyisi.Eşiniz de rahatsız olması lazım ki, çözüm olsun. Eşiniz rahatsız olursa, kendisi uyarır.
Ama adama dokunan kişi, samimi olunan çiftten kadının kendisi zaten.Bu işlerde uyarı hiç mantıklı değil. Kadın gururuna yediremeyip adamı suçlu bile çıkarabilir. Sessizce uzaklaşmak en iyisi.
Kadın uyarilinca sinirlenir. Kocasına suç bastırmak için farklı anlatır. Anlamamazliga vurup bir daha gorusmemek lazım.Ama adama dokunan kişi, samimi olunan çiftten kadının kendisi zaten.
Dördü bir arada iken, konu sahibinin eşi kadını usulünce uyarsa, hiçbir şey yapamaz. Adam ona dokunsa haklısınız ama.
Ay ne bileyim hiç böyle durumlara düşmedim, Mevla düşürmesin. Çok sinir bozucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?