• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK ÜZGÜNÜM

sala

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
1
-1
1
42
İyi akşamlar.Ben çok üzgünüm.Eşimle göüştüğümüz bir evli arkadaşlarımız var.Evli olan hanım eşime çok samimi davranıyor.Hanımın eşi de buna hiçses çıkarmıyor.Hanım benimle de çok iyi geçiniyor.Ama ben çok kıskanıyorum.Bu yüzden içim içimi yiyiyor.Aslında baktığınızda ortada hiç
bir şey yok.Ama kadın her fırsatta eşime dokunuyor.Ne yapmalıyım?Ne olur bana yardım edin.

Ne münasebet dokunuyor
Hıc sevmem öyle sey

Dokunmaktan kasıt ne? Siz söyleyince çocukluktan kız arkadaşım ve eşiyle cok samimiyiz mesela. Şöyle örnek vereyim, bir keresinde kız arkadaşım ve ben mutfakta bir şey konuşuyorduk eşi "Ancak dedi kodu yapın" gülerek diyerek mutfağa girdi o sırada ben ayaktaydım "hadi hadi hadiii çık bakalım mutfaktan" derken omzunun üst kısımdan elimle ittim gülerek.

Bunu kız arkadaşım eşime yapsa niye kiskanayım? Hiii sarılır gibi elini omzuna atıp, cok mucuk mucuk olur o ayrı. Benim anlattığım hibiyse kıskanmanız anlamsız. (Çok samimiyseniz) kaldıramıyorsanızda görüşmeyin veya kız arkadaşınızla konuşun. Ne diye kendinize dert ediyorsunuz ki?

İyi akşamlar.Ben çok üzgünüm.Eşimle göüştüğümüz bir evli arkadaşlarımız var.Evli olan hanım eşime çok samimi davranıyor.Hanımın eşi de buna hiçses çıkarmıyor.Hanım benimle de çok iyi geçiniyor.Ama ben çok kıskanıyorum.Bu yüzden içim içimi yiyiyor.Aslında baktığınızda ortada hiç
bir şey yok.Ama kadın her fırsatta eşime dokunuyor.Ne yapmalıyım?Ne olur bana yardım edin.

Nasıl evlilikler yaşıyorsunuz ben anlamıyorum ki madem fark ettiniz kocanıza bu kadın ve eşiyle bundan sonra görüşmeyelim diyeceksiniz bu kadar basit. Bunu yapmama sebebiniz nedir?

Bu işlerde uyarı hiç mantıklı değil. Kadın gururuna yediremeyip adamı suçlu bile çıkarabilir. Sessizce uzaklaşmak en iyisi.
Ama adama dokunan kişi, samimi olunan çiftten kadının kendisi zaten.
Dördü bir arada iken, konu sahibinin eşi kadını usulünce uyarsa, hiçbir şey yapamaz. Adam ona dokunsa haklısınız ama.
Ay ne bileyim hiç böyle durumlara düşmedim, Mevla düşürmesin. Çok sinir bozucu.

Ama adama dokunan kişi, samimi olunan çiftten kadının kendisi zaten.
Dördü bir arada iken, konu sahibinin eşi kadını usulünce uyarsa, hiçbir şey yapamaz. Adam ona dokunsa haklısınız ama.
Ay ne bileyim hiç böyle durumlara düşmedim, Mevla düşürmesin. Çok sinir bozucu.
Kadın uyarilinca sinirlenir. Kocasına suç bastırmak için farklı anlatır. Anlamamazliga vurup bir daha gorusmemek lazım.

Bu kadar üzüleceğinize gmrüşmeyin bir daha.

Eşimin bir arkadaşıyla aynı dönemde evlendik. Kadının kendini aşırı güzel görme ve eşini çirkin bulma sikintisi vardı bariz sekilde. Bir gün eşler voleybol oynarken senin eşin yakışıklı siz yakisiyorsunuz dedi. Aşırı rahatsız oldum. O günden sonra da kocaman bir mesafe koydum. Kıskanç biri değilim ama böyle boş lafları davranışları hiç sevmem. Sanane yani benim kocamın yakisikli olmasından 😒 siz de görüşmeyin olsun bitsin.

Belki kadında tik vardır. Size de dokunuyor mu yoksa sadece eşinize mi dokunuyor? Bizim bir kuzen var, konuşurken konuştuğu kişiye hep dokunur, böyle dürter gibi, ben sinir olurum, yanına oturmak istemem bu yüzden. Yani böyle bir şey mi?
Eşiniz ne diyor bu duruma? O hiç rahatsız olmuyor mu?

Back
X