Bazı konular vardır fikir ayrılıkları, davranış farklılıkları tolere edilebilir.
Ama bazıları vardır bir eylem çok manaya gelir.
Bunun ayrımını Sİz yapmalısınız...
Anladığım kadarıyla sadece duygularıyla davranan biri değilsiniz bu yüzden kaybetme korkusuyla hareket etmeyin derim...
Şimdi bu konuda çok ağır çelişkiler yaşayan bir dostum var..
26 yaşında, içi güzel, dışı güzel bir insan...
Erkek arkadaşı da iyi bir insan fakat herkesin kabul edemeyeceği bir durum var ki o da : Ateist olması
(ailesi dahil)...
Sadece onu ilgilendirir diyenlere gülüyorum sadece...
O kadar zor, çelişki dolu ki 6 yıldır yaşadıkları arkadaşımın...
Tüm çabalar souçsuz kaldı bu 6 yılda şu an birlikteler evet ama (!)
Uzatıp Sizi sıkmak hem de baykuşluk yapmak istemem...
Ama tüüm duyguları bir kenara bırakp dışarıdan birinin ilişkisine bakıyormuş gibi bakıp 10 sene sonrasını düşünmek taraftarıyım...
Bunu kaldırabilir miyim ? Buna göz yumabilir miyim? Bu kavram hayatımda ne kadar yer kaplıyor? sorularına cevap arardım...
Mesela kendimden bir örnek vereyim...
Yaşayacağım ilişki için sigara, alkol kabul edilemezdi...
Sigara az da olsa vardı...
İlişkimde buna yer olmadığını, nedenlerimle anlattım, bunu esnetmek gibi seçeneğim olmadığını vurguladım başında içimden dualar ederek...
Aksi halinde açıkca söylüyorum ilişkimi bitirirdim...
Yeteri kadar sevmemek falan diyenler oldu zamanında ama bunu tartışmam söz konusu bile olamaz...
Ben biliyorum ki bunları kabul etseydim, bu beni azami seviyede rahatsız edecekti mutsuz olacak ve mutsuz edecektim...
Ama bazıları vardır bir eylem çok manaya gelir.
Bunun ayrımını Sİz yapmalısınız...
Anladığım kadarıyla sadece duygularıyla davranan biri değilsiniz bu yüzden kaybetme korkusuyla hareket etmeyin derim...
Şimdi bu konuda çok ağır çelişkiler yaşayan bir dostum var..
26 yaşında, içi güzel, dışı güzel bir insan...
Erkek arkadaşı da iyi bir insan fakat herkesin kabul edemeyeceği bir durum var ki o da : Ateist olması
(ailesi dahil)...
Sadece onu ilgilendirir diyenlere gülüyorum sadece...
O kadar zor, çelişki dolu ki 6 yıldır yaşadıkları arkadaşımın...
Tüm çabalar souçsuz kaldı bu 6 yılda şu an birlikteler evet ama (!)
Uzatıp Sizi sıkmak hem de baykuşluk yapmak istemem...
Ama tüüm duyguları bir kenara bırakp dışarıdan birinin ilişkisine bakıyormuş gibi bakıp 10 sene sonrasını düşünmek taraftarıyım...
Bunu kaldırabilir miyim ? Buna göz yumabilir miyim? Bu kavram hayatımda ne kadar yer kaplıyor? sorularına cevap arardım...
Mesela kendimden bir örnek vereyim...
Yaşayacağım ilişki için sigara, alkol kabul edilemezdi...
Sigara az da olsa vardı...
İlişkimde buna yer olmadığını, nedenlerimle anlattım, bunu esnetmek gibi seçeneğim olmadığını vurguladım başında içimden dualar ederek...
Aksi halinde açıkca söylüyorum ilişkimi bitirirdim...
Yeteri kadar sevmemek falan diyenler oldu zamanında ama bunu tartışmam söz konusu bile olamaz...
Ben biliyorum ki bunları kabul etseydim, bu beni azami seviyede rahatsız edecekti mutsuz olacak ve mutsuz edecektim...
Son düzenleme: