çok üzgünüm...

Babasız büyüdüğümüz için annem çok korumacı özellikle erkek kardeşimi çpk korur ondan oldu bu durum .Çok hatalıyım biliyorum eşimle severek evlendik 2 sene çıktık 1 snede nişanlı kaldık beni çok sever bende onu.Sanırım biraz burnumu sürtüyor çok akıllı bir insan.Onun bulunduğu şehre gitmem imkansız güneydoğuda bi şehir terör bölgesinde.Gidip emrivaki yapsam oraya daha çok kızar kadın başına buralarda ne işin var der.Şu an orda mecburi hizmetini tamalıyor yaza bitecek eşim sağlıkçı bende sağlıkçıyım bu arada asker değil yani.Ögleden sonra abisinin bürosunna gidecem abisi ile aynı şehirdeyiz avukat burda onunla konuşup arattıracam abisine abisini çok sever ..

canim bence de esin hakli. doguda olmayi bilirim ben. hem dogu hem asker psikolojisini bilmem bilmek de istemem. zordur. ordan gelince esine kavusmayi nasil beklemistir. ama yapacak bisi yok. ozur dile olmadi 1 gun icin de olsa cik yanina git gor. belki seni gorunce yumusar.

bak eşin annesini dinlese ana kuzusu olurdu..
bence annen sana bu kadar karışmamalı sonuçta evlisin artık bi eşin var
ben anneni hatalı buldum :44: eşinle olan meselelere karışmamalıydı :45:

Bence de eşin çok haklı..Büyük bi hata yapmışsınız ama düzeltebileceğiniz bişiler vardır muhakkak.. Harekete geçin,daha fazla geç kalmadan..
Nerede görev yapıyor olursa olsun açın bi telefon yada msj yazın "ORAYA GELİYORUM" diye..Artık pek çok güneydoğu şehrine güvenle gidebileceğiniz uçak gibi bi ulaşım imkanı var,atlayın bi uçağa gidin..Ben olsam saniye duramam yerimde..
Gidin sadece havaalanında bile buluşsanız bi saniye için gözlerine bakmak için geldim deyin..Affettirin kendinizi..
Ve de bu yaptığı inşallah annenizin son gereksiz müdahalesi olur..

üzüldüm...cnm ama eşinin yanına gidip birlikte izninizi geçirip kardeşini sonrada görebilirdin çünkü eşinin izni kısıtlı kardeşinin değil...sonuçta bu fedakarlığı kardeş olarak o göstermeliydi sana sen değil..annene kızmana gerek yok bunun yaşanıcağını bilseydi tabiki yapmazdı kötü olun diye sölemediğine eminim..

eger esınız annesının sozunu dınleyıp sıze gelmeseydı sımdı adam kotu ana kuzusu aılesının sozunu dınlıyo derdık hepımız
yada kayınvalıde boyle bırsey soyleseydı ona da aynı tepkıyı verırdık
kız tarafının annesı yapınca bazı seylerı dha basıt ve haklı mı oluyo nedır anlamadım gıttı

Babasız büyüdüğümüz için annem çok korumacı özellikle erkek kardeşimi çpk korur ondan oldu bu durum .Çok hatalıyım biliyorum eşimle severek evlendik 2 sene çıktık 1 snede nişanlı kaldık beni çok sever bende onu.Sanırım biraz burnumu sürtüyor çok akıllı bir insan.Onun bulunduğu şehre gitmem imkansız güneydoğuda bi şehir terör bölgesinde.Gidip emrivaki yapsam oraya daha çok kızar kadın başına buralarda ne işin var der.Şu an orda mecburi hizmetini tamalıyor yaza bitecek eşim sağlıkçı bende sağlıkçıyım bu arada asker değil yani.Ögleden sonra abisinin bürosunna gidecem abisi ile aynı şehirdeyiz avukat burda onunla konuşup arattıracam abisine abisini çok sever ..

öncelikle babasızlık zordur mutlaka Allah sabırlar versin ama bu süreçte annende epey bir baskın olmuş anlaşılan :50: senin orda annene gerekli cvbı verebilmen lazımdı sonra gelir görürüz anne kardeşimi vs diyebilirdin yanlış yapmışsın eşinin verdiği tepki oldukça haklı kayınvalideninde neden 1 yılda 1-2 kez gitmedin ki normalde hep kadınların yanında yer alırım ama ilk defa eşin ve kvnin haklı olduğu bir konuya denk geldim:50:

Eşimin abisinin bürosuna gittim bu öğlen sonu ona anlattım durumu abi çok kızdı bana ne olur yardım et dedim ağladım birazda Oda eşimi aradı bak karın burda ağlıyor neden ağlatıyorsun çok üzgün al konuş diye bana verdi telfonu.Ben eşime onu çok sevdiğimi özür dilediğimi söyledim.Yanına gelmek istiyorum dedim orda yapalım balayını dedim.Eşim biraz bağırdı telefonda ağzına geleni saydı sonra yatıştı yanına gelmemi istemedi benim. Eşim nöbetlerini icaplarını ayarlayıp 2,3 günlüğüne kendisinin geleceğini söyledi.Ama balayı yapamayacağımızı bu cezayı çekeceğimi söyledi.

Eşimin abisinin bürosuna gittim bu öğlen sonu ona anlattım durumu abi çok kızdı bana ne olur yardım et dedim ağladım birazda Oda eşimi aradı bak karın burda ağlıyor neden ağlatıyorsun çok üzgün al konuş diye bana verdi telfonu.Ben eşime onu çok sevdiğimi özür dilediğimi söyledim.Yanına gelmek istiyorum dedim orda yapalım balayını dedim.Eşim biraz bağırdı telefonda ağzına geleni saydı sonra yatıştı yanına gelmemi istemedi benim. Eşim nöbetlerini icaplarını ayarlayıp 2,3 günlüğüne kendisinin geleceğini söyledi.Ama balayı yapamayacağımızı bu cezayı çekeceğimi söyledi.

Herkes aynı fikirde sanırım , hatalısın :5::5::5: Neyse ki eşinin abisine gitmekle çok iyi bir şey yaptın. Neyse , zorunlu hizmet bitimi kavuştuğunuzda hayatınız boyunca evliliğiniz balayı tadında geçer inşallah tatlım :31:

Bu şekilde neden davrandığımı annemden kaynaklandığını anlamış zaten o kayınvalideyle görüşeceğiz dedi benim 1 yıllık hayalimi mahvetti dedi.Tayin meselesini gözden geçireceğini alemin olduğu şehre yerleşmek istemediğini söyledi annen şansını kaybetti dedi .Üniversiteyi okuduğu şehre yerleşmek istediğini söyledi eşim İzmir'de okudu çok sever orayı benim hatırım için kabul etmişti ailemin yaşadığı şehre yerleşmeyi bende ok dedim benim cezamda bu oldu artık bana beni çok sevdiğini üzülmememi söyledi.Artık biz olduğumuzu herkesin gideceğini ikimizin kalacağını bizim isteklerimizin önemli olduğunu söyledi bende biliyorum aşkım biz varız artık dedim kızgınlığı yatıştı biraz ama annemle bir fırtına koparacağı kesinn

iyi olmuş canım konuştuğun çok sevindim barıştığınıza..

boşver benim de annemler de uzak kayınvalidemler de ohh...

kafa nereye biz oraya karışan katışan yok..

Beni dinleyen yorum yapan ve moral veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Sağolun iyiki varsınız...

Eşinin verdiği karardan sonra annen fırtınalar koparsa da sen yinede eşinin rüzgarı doğrultusunda es. Bakma öyle konuştuğuna annen için , orta yol bulunur , burda iş sana kalıyor. Gönül kırmadan bu işi sorun halinden çıkaracağına inanıyorum..:16:

Benim nacizane fikrim yeni evli olduğunuz için ipleri baştan sıkı tutmak istiyor eşiniz bir ders vermek istiyor belli size.Barışırsınız siz hatanızı anladığınızı ve telafi etmeye çalışacağınızı nasıl anlayacaksa o şekilde anlatın.nasıl başlarsa öyle gider derler ya dersinizi alın bidaha denge konusunda ömrünüzü paylaşacağınız insan için başkalarının aileniz olsa bile bu etkisi altındakalmayın..Sizi seviyor değer veriyorki tepki veriyor bu yönüyle düşününcede güzel bence hiç takmasa bence daha yıkıcı olurdu..Önünüzde koca bir ömür var inşallah böyle böyle öğreneceksiniz çizgileri :) mutlulukla kalın...:54:

Back
X