çok üzgünüm

edanuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
78
16
98
Erzincan
merhabalar, üye olduğumdan beri hep heyecanlarımı paylaştım nişanımı, düğün müziklerini, çeyizimi... ama bugün çok mutsuzum. iki aylık evliyim. eşimle 27 aydır birlikteyiz. bana çok aşık, çok ilgili, hayatının merkezinde olduğum bi kocam var çok şükür. ama dün akşam öyle birşey yaptı ki ikimizde tüm gece uyumadık. çok içerledim çok ağladım o da pişmanlıktan mahvoldu ama bi kere olan oldu. iki yıldır görüştüğümüz bi çift var arkadaşlarımız epey samimiyiz de.onlarda yemekteydik, bulunduğumuz beldede ben iki yıldır çalışıyorum eşim geleli 9 ay oldu.ben burada bekar olarak da çalıştım yani o dönemde beldenin doktoru epeyce beni bunaltmış ısrarla aramızda birşeyler olmasını istemişti. bende bundan o zamn sevgilim olan eşime bahsetmiştim o da çok sinirlenmişti tabi.bunlar olalı bir yıl oldu neredeyse. masaya oturduktan sonra eşim bugün o doktor olacak tipsizle tanıştım dedi bende gayri ihtiyari yoo tipsiz de değil dedim. eşim bir sinirle şimdi sana bi çakarım sinek gbi yapışırsın duvara demez mi şok oldum. şimdiye kadar hiç böyle bi tavır böyle bi laf duymamıştım.ne ondan ne ailemden çok kaba saygısızcaydı. o da sözü biter bitmez pişmn oldu ama laf ağızdan çıktı bi kere. bütün akşm öyle oturduk. biran önce eve gidip boğazını sıkmk istedim.dönünce ben konuyu acmadan o özürler diledi benm o adamla ilgili öyle birşey söylemiş olmama delirdiğini söyledi htta diğer erkeklerle ilgili hoşmuş yakışıklıymış iyi çocuk dememin onu çileden çıkardığını kendini kaybettiğini fln fln... öyle kırgınım ki... bi türlü olmuyo... özür dilemesi hiç birşey ifade etmio şimdi. ikimizde uyumadık bütün gece ben yatağın bi kenrına kaçtım o yakalamaya uğraştı hiç yüzüne bakmadım sabah uğurladım ama öyle işte... içimdeki bu kırıklık geçer mi ki yoksa hep burda böyle kalacak mı?

bazı erkekler böyle şakaları kaldırmaz ki canım, sana yapılsa seninde hoşuna gitmez
ama misafirlikte bu kadar delirip bunları söylemesini hak ettinmi etmedin bence
bence bundan sonra birbirinize bu tarz şakalar yapmayın
bir süre sonra barışırsınız merak etme
daha yolun başındasınız ne kırgınlıklarınız olcak ne

eşin haklı olarak istem dışı bir söz söylemiş.sende de hata var.nişanlıyken sorun yaşadığın birini,üstelik nişanlına anlatmışken tipsiz değil demen eşin tarafından bakınca onur kırıcı bir söz olmuş.

bence uzatma eşinin özürünü kabul et ve barışın.fitili ateşleyen sen olmuşsun

canım benim seni anlıyorum gönlün kırılmış birkere ama çok fazla takılıp uzatma bence. kırılmakta sonuna kadar haklısın gerçekten misafirliğe gitmişsiniz ve orada sana çokçok kaba davranmış. eşinin sana karşı çok ilgili çok aşık olduğunu söylüyorsun ve bu aşık adam seni nekadar kırdığının farkındadır bence.akşam geldiğinde uygun bir şekilde konuşup anlaşın. eşinin yaptığı hareket seni çok sevip kıskanıyor olmasından dolayı. birde bu yönünü düşün olayın derim. dilerim ki probleminizi halledip güzel bir haftasonu geçirirsiniz :):)

senin dediğin orada olmamış yani beğeniyorum demeye getirmişsin sanki,eşin de kızmış buna.
ama elbette onun söylediği de yakışık kalmamış,insanların yanında ayıp olmuş.
ama müsade edersen kendini affettirir sanırım,çok da büyütmeyin bence.

Esıne kırgın olabılırsın canım ama empatı yap ıstersen oda aynı sekılde dese sende kırılırdın o kıskanclık duygusuylada azından cıkıvermıs cıkmaması gerekırdı ama napsın kıskanmıs adamcagız ve bak pısman olmus bı laftan bıle pısman olan bı kocan var bence sanslısın neler okuyoruz adam aldatıyoda dovuyoda ozru bırak daha hata buluyo bosver cok uzatma derım

Kıskançlık sebebiyle istemdışı bir davranışta bulunmuş bu durumun alışkanlık yapacağını düşünme benım eşimde aynı saygıda bir insan ağzından birşey çıkmaz 10. gün benım ona yaptığım bir lafı söyledı ağladım hep öyle olcak sandım ama benım çocukluğum yuzunden oldu. Olmaz bir daha merak etmee üzülme karakteri bellidir eşinin

eşiniz adamı karsısında görmüş zaten sinir olmuş olacagı kadar...
size o kadar tipsiz degil diyince kıskanclık kriz olmuş...
sizi cok seviyor ve kıskanıyor...
bir an hakim olamamış kendine oda üzgündür...
ama erkekleri böyle şakalarla denemeyin bambaska biri oluyorlar onların en hassaa yerleri kadınlarıdır..

eh cnm bi düşün. adam zaten kıskanmış. bi de tanışınca sinirlenmiştir kıskançlık damarları kabarmıştır. o öfkeyle anlatırken tipsiz filan demiş. sen de yoo tipsiz deil diyince bi düşün adam o an neler hissetmiştir. refleksle söylemiştir.
tabiki üzücü kırıcı ama gerçekten düşünerek söylememiş ki

eskiden bi muhabbet vardı. biri size vurursa 3 saniye içinde siz de vurursanız suçlu değilsiniz reflekstir o diye. e şimdi adam 3 saniyede refleksle söylemiş ya suçlu değil affedilebilir :)

hemen farketmiş zaten karakteri böyle değildir. merak etme

Herkes gibi düşünüyorum bende, erkekler bayanlar gibi değil, tepkilerini gizleyemeyebiliyolar. Bence siz hata etmişsiniz. İnsanların yanında hem onu bozmuşsunuz hem de kıskanmasına sebep olacak bi laf etmişsiniz.. Evlilikte böyle şakalar iki tarak için de kaldırılacak şakalar değil..

cnm sende onun damarına basar gibi tipsiz de değil di demişsin.. yakışıklı olduğunu ima etmişsin... adam zaten sinirle sölemiş tanıştım falan die, senin o sözün iyice çileden çıkarmış... siz artık evlisiniz.. bi de kendi açından düşün.. ona asılan kızla tanışsan, bi hışımla eşine bunu sölesen, o da senşn sölediğini sölese hoşuna gider mi... şahsen ben bozulurum...
seni seviyo, kıskanıyo... kırıcı konuşmuş evet, ama bunda fazla uzatacak bişey yok... sende huyunu öğrenmiş oldun.. pişman olmuş, özür dilemiş...
TİPSİZ bi doktor yüzünden, aranızın bozulmasına izin vermeyin

hepinize çok teşekkür ederim yazmaya değer bulduğunuz için. aslında bi tarafım onu affetmeyi çok istiyo bi yandan da gerçektn üzgünüm. affedersem kendime saygımı kaybedeceğimi düşünmüştüm ama yazdıklarınız öyle tarafsızca ki ikimizinde bağışlanması gereken şeyler söylediğimiz ortada. inş. akşama kdr daha ii hissederim. eşim sabahtan beri bi kaç kez aradı yine mahçup bi sesle konuşuyo... belki de yaklaşık 3 yıldır ilk kez bana böyle davrandığı için şaşkınım. çok ince, süprizleriyle şaşırtan çok naif biridir aslında ağzında öyle çarparım fln hiç duymamıştım şaşırdım.

eşin senin hiç hoşlanmadığın birine aslında güzel dese sen ne düşünürsün,biraz empati yapsan bu kadar özeliği iyi olan insanı affedersin

siz ne kadar kırılmakta haklıysanız eşinizde o kadar kırılmakta haklı..ardı ardına gelen iki acımasız cümle..bence fazla uzatmayın..

Eşinin tepkisi fevri ancak bizim Türk erkekleri kaldıramaz böyle şeyleri, hele de arkadaşlarının yanında, sana asılan bir adamı beğenirmiş gibi bir laf çıkmış ağzından, erkeklere dokunur böyle şeyler, bir de seni çok sevdiğinden bahsetmişsin kıskanmıştır haliyle. Tabi ki sana o şekilde hitap etmesi güzel değil ama bu çok uzatılacak bir mevzuda değil. Zaten kırıldığını belli etmişsin, seninle bu şekilde konuştuğunda alacağı tepkiyi görmüş o yüzden fazla da uzatmaya gerek yok. Geldiğinde oturup konuş eşinle güzel güzel , daha fazla dargın kalmayın böyle bir sebepten.

sana sözde tokatı çakmış ama ben 1 aylıkken tokatı yedim sizin gibi çok büyük bi aşkla evlendik erkek milleti kıskançlık söz konusu olunca gözü kararıyo

eşiniz haklı..bende asla eşime böyle bir şey söylemem söyleyemem çünkü bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum
sende resmen adamın damarına basmışsın..olayı büyütmeden kapat derim

Eşiniz haklı bence.hiç bir erkek bunu gururuna yedirip sesiz kalamaz.arkadaslarınızın yanında hos olmamıs. Nisanlılık donemınde sizi rahatsız eden ve sizin hoslanmadıgınız bırınden bahsederken yakısıklı demenız ,esınızı kucuk dusurdu rencıde ettı...yınede buna sukur dıyorum esınız fızıksel sıddet uygulamamıs yıne sızden aff dılıyor . Sızın suclu oldugunuz halde.

Son düzenleme:
Eşinizden özür almış,düşünüp karar verme aşamasındasınız....Bu konuyu uzatıp uzatmama konusunda.O ince adam acaba kaba biri mi diye aklınız karışmış.

Ya eşinizin kafa karışıklığı olsaydı?

Acaba o doktoru beğeniyor musun vs..diye.

Bence düşünmeden söylenmiş bir söz olarak sizin bir izahat borcunuzun kalmış eşinize.

Son düzenleme:

bence büyütülecek bir şey yok. açıkçası arkadaşlarının yanında eski sevgili adayının "tipsiz değil" olarak belirtilmesi daha kırıcı geldi bana. bilemiyorum belki de ben kıskanç biri olduğum için böyle düşünüyor olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…