- Konu Sahibi sedenbasak
-
arkadaşlar buraya daha önce de yazmıştım erkek arkadaşımla kavga ettiğimizi ve sorunlarımız olduğunu.Yapamıyorum artık gerçekten şuan o kadar acı çekiyorum ki anlatamam size.Ağlamak istemiyorum ama gözlerimden istemsizce yaş geliyor işte durduramıyorum kendimi.O kadar yoruldum ki anlatamam size.Üzülmekten,kırılmaktan,kırılmamış gibi görünmekten.Defalarca denedim olmuyor işte hiçbir şeyin düzeleceği yok.Başta o kadar güzel gitti ki şimdi bambaşka bir insan oldu resmen ne kırılmam umurunda ne de üzülmem.Daha önce ayrılmak istedim ama bırakmadı yalvardı özür diledi bensiz yapamayacağını söyledi.İnandım ama öyle değil işte bensiz yapabilecek gibi davranıyor.O kadar üzgünüm ki o kadar anlatamam size.Çıkmazda kaldım gerçekten çok sevmeme rağmen ayrılmayı düşünüyorum başka çarem yok gibi ayrılırsam bu acıya öyle ya da böyle katlanırım elbet ama şuan çok canım acıyor ne yapmam ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorum.Bildiğim birşey var oda onun hiç değişmeyecek olması böyle olacak hep.Nolur bana yardım edin kızlar ya gerçekten çok moralim bozuk kimsem yok konuşacak akıl danışacak.Bari siz bana yardım edin .
canım bu kadar üzülüyorsan bu kadar canın yanıyorsa ayrıl gitsin zaten bir kadının aklına ayrılma fikri girdi mi daha da hayır gelmez o ilişkiden ayrılınca biraz acı çekersin ama zamanla unutursun böyle üzülmekten hırpalanmaktan iyidir sensiz yapamıyorum diyor ama sensiz kalsın öyle de bir yapar ki hiç bakma gözünün yaşına
bana da öyle geliyor yapar bulur kendine o bir yol.Cesaretimi topladığım an yapacağım zaten artık dayanamıyorum hem aşk hem de üzüntü bir ara da olmuyor .Boğuluyorum artık gerçekten nefes alamaz hale geldim düşünmekten iyiyken herşey çok iyi çünkü alttan alıyorum ama kötüyken de katlanılmaz oluyor gerçekten.Bana ayrılığı düşündürdüğü için bile affetmeyeceğim onu gerçekten çok üzgünüm çokkkk
Hayatim mutsuz oldugun biriyle hic vaktini harcama derim nacizane seni mutlu edecek baska birileride olacak eminim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaç yaşındasın ? bence hiç ama hiç değmez kendini üzmeye canına yazık yaa döktüğün göz yaşlarına yazık ne yapıyor bilmiyorum ama çok çok üzüldüğün aşikar
Hayatim mutsuz oldugun biriyle hic vaktini harcama derim nacizane seni mutlu edecek baska birileride olacak eminim
25 yaşındayım ya zaten bugüne kadar benim ilişkilerden yana çok şansım olmadı ama başta olduğu kişi ile şimdi ki arasında çok fark var neredeyse 1 senedir beraberiz bilmiyorum son zamanlarda çok değişti anlam veremiyorum bir yandan beni bırakmıyor bir yandan umursamıyor üzüldüğüm kırıldığım zaman anlamıyor bile hiç bu duruma geleceğimizi tahmin etmezdim hemde hiç.Biliyorum iki gün sonra yine özür dileyecek yine masallar okuyacak ama 1 hafta sonra geleceğim durum yine bu benim.Sinirlerim yıprandı artık kendimi anlatmaya çalışmaktan yoruldum.
ablamsınbelki tavsiye vermek bana düşmez ama bence daha fazla yıpratma kendini hiç değmez bak sen üzüldüğünle kalıyorsun ya o ne durumda belli ki takmıyor taksa üzmezdi seni yani sen bu ilişkide kendi kendini yiyip bitiriyorsun bence daha fazla vaktini harcama ona
Ablamada anlatmak istedim cok ugrastim ayni masallari anlatir dururlar sonuc ablam bes senesini verdi ve cok kotu sekilde ayrildilar cok daha buyuk bir yikim oldu
Hayatim emin ol baskasini seveceksin cok mutlu olacaksin sana gercekten deger veren biri olacak hepimiz o kadar kiymetliyiz ki uzulmeyi haketmiyoruz
olur mu öyle şey bana fikir vermen bana yön vermen çok önemli ben olayların içinde olduğum için göremiyorum bazı şeyleri o yüzden anlatıyorum ki bana yardım edin diye çok teşekkür ederim ayrıca gerçekten biraz olsun kendimi topladım sözlerinizden sonra
öyle olmasına çok sevindim yardımcı olabilmeyi çok isterim çünkü hepimizin başına geliyor hepimiz üzülüyoruz yıpranıyoruz ama artık kendimize kıymet vermeyi öğrenmemiz gerek canımızı mı sıkıyor bizi üzüyor mu hadi naşş demeliyiz artık onlar kim yaa :113:
Su an boyle hissediyorsun aldattiysa kendi maymun istahindan aldatmistir kendine. Biraz zaman ver hayatim sanki ablamla konusuyorum seni o kadar iyi anliyorumki kuzucum banasarilip saatlerce aglardi simdi de sevgilisi yok ama en azindan daha
Mutlu kimsenin derdini cekmiyor kendine geldi
işte o naşş deme kısmını tam öğrenemedim ben biraz o konu üstünde çalışmam lazım sanırım.Sonun da öyle ya da böyle üzülen ben olacağım nasılsa .
işte bak ne güzel benim öyle sarılıp ağlayacağım kimse de yok toptan yalnızım anlayacağın :)) keşke bende birilerine sarılıp ağlayabilseydim şu yastığımdan başka ama işte belki de bu yüzden bu kadar zor herşey benim için etrafımda anlayacağını düşündüğüm tek bir insan bile yok sürekli salak yerine konuluyorum sürekli aptal durumuna düşüyorum gerçekten çok yoruldum ya hani şöyle aylarca kimsenin olmadığı bir yere gitsem yatıp uyusam ya da günlerce hiç uyanmadan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?