- Konu Sahibi sedenbasak
-
anlıyorum çok iyi anlıyorum demesi kolay da yapması kolay değil işte ama her şeyden önce kendini düşün yoksa hiçbir zaman mutlu olamazsın inan ayrıldıktan sonra unutacaksın belki bir ay belki iki ay belki daha fazla üzülüp ağlayacaksın ama sonrası var bunun sonra toparlayacaksın kendini kimseye ayıl demek istemem ama anlattığına göre bu ilişkinin kutaracak bir tarafı yok artık
biz varız burada birbirimizin dertlerini dinleyip elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz kendini bu durumdan kurtarmaya çalış depresyona gireceksin bu gidişle allah korusun
Kis biz burdayis ya kuzulari yatirdigim gibi senin icin geldim tekrar birini de babasina postaladim iceri nasil yalnizsin bak seninle dertlesiyorus burda gel ben sana sarilirim ablacigimdan sonra aliskinim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O yüzden zaten bir hışımla girdim buraya dertleşmek için sizin teskin edici sözlerinizi duymak için hemen yazdım biliyorum çünkü yalnız bırakmazsınız beni çok teşekkür ederim gerçekten depresyon kısmına gelince de bilmiyorum sanırım girmemek için elimden geleni yapacağım
O yüzden zaten bir hışımla girdim buraya dertleşmek için sizin teskin edici sözlerinizi duymak için hemen yazdım biliyorum çünkü yalnız bırakmazsınız beni çok teşekkür ederim gerçekten depresyon kısmına gelince de bilmiyorum sanırım girmemek için elimden geleni yapacağım
canım sen hiç üzülme bence şu an durumun gayet iyi çünkü en azından bir şeylerin farkındasın ilişkinin çıkmazda olduğunun farkındasın en azından bir adım atmaya kararlısın kendini bu durumdan kurtarmaya kararlısın daha ne olsun burada ne kadınlar görüyoruz kocası resmen işkence ediyor kadın aşığım seviyorum bırakamıyorum diyor e benim de sinirlerim hopluyor sen kararını verdin bundan sonra için rahat olsun hiiiç üzme kendini
bende seviyorum ben aşığım ama beni üzüyor bu durum kendimi boş yere hırpalamanın anlamı yok hadi diyelim 2 sene 3 sene dayandım hadi diyelim ciddiye bindi evlendim ben benim üzüntümü anlamayacak kadar önem vermeyen bir insanla tüm hayatımı geçirmek istemiyorum ki.Keşke değişeceğini iddia ettiği zaman birşeyleri değiştirmiş olsaydı sevgisi ile gerçekten beni sonsuz mutlu edebilirdi ama bazı yanları var ki sevgiden daha ağır basıyor işte kaybetmek için bunlar da yetiyor
aynen öyle iyice devam edip tüm hayatını mutsuz geçirmektense bir kaç ay dayan aşk diyorsun ama alışkanlık da olablir gerçekten bak bir sene az buz bişey değil yani alışkanlık bağımlılık yapmıştır yoksa hiçbir kadın kendisine bunu yapan erkeğe aşık olmaz olamaz ben de zamanında diyordum çok aşığım deli gibi aşığım nasıl ayrılıcam ondan diye bir baktım bir aya bitmiş gitmiş şimdi dönüp gülüyorum halime ne kadar salakmışım onun için mi o kadar ağlayıp kendimi üzmüşüm diye ve ben aldatılmıştım fena koymuştu yani
Uppsy uyuttuk galiba aferin bize
Uppsy uyuttuk galiba aferin bize
işte bende bundan önce ki iki ilişkimde aldatıldım ve mutsuz oldum bunda mutlu olacağım diye düşünürken böyle olunca yine yere çakıldım anlayacağın.Tamam belki beni aldatmadı ama böyle ilgisiz olacağına da olmasa da olur yani ben bu şekilde üzülüyorum ve kendimi ifade etmeme rağmen anlamıyor beni değişeceği de yok.Ayrıca seni aldatanı da Allah bildiği gibi yapsın biliyorum o duyguyu bana da fena koymuştu o zamanlar
canım şimdi sana ne kadar üzülme desemde yapamicaksın biliyorum ama her ne yapıyosan kendine yaparsın bu dünyada kimseden fayda yok sade ve sadece kendini düşün daha kimler gelir geçer hayatından hep bu şekilde üzülüp kahrolursan kendini bitirirsin geçmişi bırak geleceğe yürü kendinden uzaklaşma kendine gel
anlıyorum canım günü gelicek biz de hayatımızın erkeğini bulucaz daha gencecik kızlarız yahu hayat kimleri kimleri çıkaracak önümüze sadece biraz şanssızdık bugüne kadar o kadar yani senin o sevgilin de olmaz olsun e mi bak akşam akşam delirtti beni ağzımı bozmak istemiyorum saman beyinli sen ne kadar anlatırsan anlat anlamaz dinlemez iki yalvarır bırakma beni aşığım diye biz kızlar da safız duygusalız bi şans daha bi şans daha diye diye ediyorlar ağzımıza sonra o ilişki bitince olan bize oluyor onlar hayatlarına olduğu gibi devam ediyorlar o yüzden hiç düşünme bas tekmeyiyeni yeni aşklar adam gibi adamlar seni bekliyor
acaba sen onlara karşı nasıl davranıyosun??
Helallll beee kislar aferin size ahhh ahh ablamdan bahsetme uppsy ariycagim geldi kusumu dunden beri konusmadik uyu kis sende nazlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?