- Konu Sahibi sedenbasak
-
ayrılıp arkana bakmamalısın
uzun zaman oldu ya hani o yüzden hemen ağzımdan kolayca bitsin kelimesi çıkmıyor ya da alışkın değilim birilerini terketmeye ayrılırsam o kısmı başarırsam eğer arkama bakmayacağımdan eminim en iyisi bende ilgisizliğine ilgisizlik ile karşılık vereyim ve ayrılık noktasına getirip bitti diyeyim
O şekilde bi sonuca varabilecegini zannetmiyorum bence bunun zamanla ilgisi yok senn gerce,kten istemenle ve cesaretinle ilgili birşey. .
Elimden geleni yaptım bugun yazdım butun içimden geçenleri aradida acmadım hala yazıyor cevapta vermiyorum bir yerden başlamak lazımdı bende basladim galiba ama tuhaf suan uzgun hissetmiyorum kendimi bu karardan dolayı ..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
En iyisini yapmisin hayatim daha umutlu daha mutlu olacaksin onsallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biraz daha zaman geçince onun aramaları kesilince üzgün hissedersin belki, ama gene de kararından dönmemelisin. Kararlılık herzaman iyidir. He mutlu olurmusun bilemem ama en azından özgür olursunn ruhen ve bedenen
evet aramaları kesilirse bende belki o zaman gerçekten verdiğim kararın hissiyatını tam anlamı ile yaşayabilirim.Ama ne olursa olsun pişman olmayacağıma kendime söz verdim
evet aramaları kesilirse bende belki o zaman gerçekten verdiğim kararın hissiyatını tam anlamı ile yaşayabilirim.Ama ne olursa olsun pişman olmayacağıma kendime söz verdim
Bir yil sonra su hallerini dusunup ne kadar bosuna uzulmusum diyeceksin hayatim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah öyle yapacağımmmm ve bu destekleri de hiçbir zaman unutmayacağımm ne 1 yıl ne 10 yıl sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?