çok üzgünüm

canısı bu işler deneyerek olmuyo zaten kader bir gün doğru kişiyi insanın karşısına çıkarıyor istese de istemese de akışına bırakmak en iyisibu arada ağlamıyorsun dimi artık susmuşsundur umarım

sevgi ve şefkat içerikli bir iki cümle görünce ağlıyorum annemden de uzak olduğum için doldum taşmaya yer arıyorum galiba ilgiye muhtacım kızlar

ağlama yaa kıyamam ne var ağlayacak tamam ağladın içini boşalttın yeter artık gözlerine yazık

siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum gerçekten gerçekten kızlar iyi ki varsınız buraya yorum atan tüm arkadaşlara itafen söylüyorum herkes sözleri ile çok yardımcı ve destek oldu hele ki seeen :))) valla çok teşekkür ederim

ay ne var teşekkür edecek valla ben seviniyorum böyle yardımım dokununca hep de böyle gül tamam mıı

ay ne var teşekkür edecek valla ben seviniyorum böyle yardımım dokununca hep de böyle gül tamam mıı

elimden geldiğince gülmeye çalışıyorum ama işte engel oluyor bazen insanlar davranışları ile bir çözüm bulup hayatımı düzene sokacağım ve sizin desteğiniz bana güç vermiş olacak çok sağol gerçekten umarım mutlu oluruz bundan sonra ve buraya daha güzel şeyler yazarız

inşallah ablacım inşallah bak hayırlı haberlerini bekliyorum ha bir an önce kurtar kendini

Ay kislar o kadar mutlu olucaksiniz ki gelinlik giyiceksiniz cocuklariniz olucak benim gibi eskiyceksiniz o zaman offf cok monoton diye agliycaksiniz hadi bakalim en kidemli olarak hepinize iyi geceler opucukleri kardeslerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım tüm mesajları okuyamadım ama bana yetti okuduğum kadarı.. bi sakinleş.. iyiyi kötüyü tart kafanda.. düzelebilir mi neler yapabilirsin yapmak istiyor musun bi toparla kafanı.. sonra kararını ver.. """herkes herkes olmadan yaşar""" bunu unutma.. her insan mutlu olmak amacıyla yaşar.. mutlu değilsen ne anlamı var sevmenin aşkın.. ağlayıp üzülmek için o kadar neden varken hayatta bir de sen bi kaynak daha ekleme hayatına.. seni anlayana seni güldürene sana kıyamayana git.. "sensiz yapamam" diyenden hayır gelmez bence.. neden yapamıyorsun hiç mi beni sevmekten başka bir amacın bir nedenin yok hayatta.. anan baban kardeşin de mi yok.. işin gücün hayallerin de mi yok derim.. "sensiz de elbet yaparım ama sensiz çok zor olur" desin başımın üstünde yeri olur.. inan hele evlilikte öyle ölürüm biterim tipler terör estirirler.. takıntılı olurlar.. ne gerek var.. hiç bir şeyin suyunu çıkarmamalı ilişkinin de aşkın da.. tabi bunlar benim görüşlerim.. sen sil gözünün yaşını.. bu kadar yıpratıyorsa daha şimdiden.. yazık.. ne gerek var..

Uyan bakalim nazlee yeni bir gun yeni umutlar haraki bi hafta seni bekliyor gunaydiiinnnnnn;-D

Ben de senle aynı durumdayım.Açtığım son konuya bakabilirsin.Devam ettik onla.Ben de en son iki gün önce ayrılık sözü söyledim...ben de çok üzgünüm.

kafamı toplayıp kendime biraz zaman verip konuşacağım uzatmanın anlamı yok ne o halinden rahatsızlık duyuyor ne de ben bu şekilde mutlu olacağım sürekli gözyaşı dökmekten artık usandım ve biraz olsun umrunda değil anlam veremiyorum gerçekten insanlar nasıl oluyor da bu kadar başka oluyorlar bu kadar değişiyorlar aynaya baktım hep gözlerim şişmiş uyanmak bile gelmedi içimden kendime üzüldüm bir kere daha bu kadar kötü duruma gelecek ne vardı sanki.Kırgınım,çok hemde .Ama bu kırgınlığın farkında bile olmayan biri benim hayatım da.Geç olsa da farkediyor insan işte artık hayatında yeri olmadığını inanıyorum ben kendime daha önce atlattım bu defa da zor bile olsa atlatacağım

Uyan bakalim nazlee yeni bir gun yeni umutlar haraki bi hafta seni bekliyor gunaydiiinnnnnn;-D

inan içimden uyanmak gelmedi 10da uyandım yine yattım 12de uyandım yine yattım şimdi yine uyandım hiç istemeden kalktım gözlerim şişmiş hep çok mutsuzum yani

Ben de senle aynı durumdayım.Açtığım son konuya bakabilirsin.Devam ettik onla.Ben de en son iki gün önce ayrılık sözü söyledim...ben de çok üzgünüm.

sevdiğimiz halde ayrılık sözü söyletenleri Allah bildiği gibi yapsın canım sende üzülme herşey geçecek bende üzüleceğim ama herşey geçecek sabırlı olmamız lazım artık bundan sonra.Birdaha zaten kimseyi istemiyorum hayatımda gerçekten yeterince üzüldüm ve bana yetti bu kadarı

Tabiki gercek hava gusel bugun camlari ac bi dus al disari cik inan kendini daha iyi hissedeceksin cicisim benim

Tabiki gercek hava gusel bugun camlari ac bi dus al disari cik inan kendini daha iyi hissedeceksin cicisim benim

evet hava güzel belki kafamı dağıtmak için spora giderim belki iyi gelir kendime gelirim biraz sen de olmasan nasıl yapardım bilmiyorum çok teşekkür ederim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…