- Konu Sahibi sedenbasak
-
SU AN SENİ HİÇ Bİ BAĞ BAGLAMIO RESMİ OLARAK. birde bu durmda evli oldugunu düşün... ee düşün..
evet bende şanssız olduğumu düşünüyorum tamamen bu konuda ve artık denemeyi falan da bırakıyorum çünkü olmuyor ben ne kadar denersem deneyeyim olmuyor yalnız olmak daha güzel gerçekten yalnızken bu kadar mutsuz kederli ya da sıkıntılı olduğumu hatırlamıyorum tek derdim sınavlarımı alabilmekti onun dışında acaba yarın ne giysem sıkıntım vardı mesela ama bunlar yoktu oturup ağlayacağım kadar hiç mutsuzluğum olmadı yalnızken mesela gerçekten olan bize oluyor onlar bir yerde mutlaka yedek bulundurup öyle bir hayat kuruyorlar kendilerine yazıklar olsun valla verilen emeğe yazık ya
canısı bu işler deneyerek olmuyo zaten kader bir gün doğru kişiyi insanın karşısına çıkarıyor istese de istemese de akışına bırakmak en iyisibu arada ağlamıyorsun dimi artık susmuşsundur umarım
sevgi ve şefkat içerikli bir iki cümle görünce ağlıyorum annemden de uzak olduğum için doldum taşmaya yer arıyorum galiba ilgiye muhtacım kızlar
ağlama yaa kıyamam ne var ağlayacak tamam ağladın içini boşalttın yeter artık gözlerine yazık
siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum gerçektengerçekten kızlar iyi ki varsınız buraya yorum atan tüm arkadaşlara itafen söylüyorum herkes sözleri ile çok yardımcı ve destek oldu hele ki seeen :))) valla çok teşekkür ederim
ay ne var teşekkür edecek valla ben seviniyorum böyle yardımım dokununcahep de böyle gül tamam mıı
elimden geldiğince gülmeye çalışıyorum ama işte engel oluyor bazen insanlar davranışları ilebir çözüm bulup hayatımı düzene sokacağım ve sizin desteğiniz bana güç vermiş olacak çok sağol gerçekten umarım mutlu oluruz bundan sonra ve buraya daha güzel şeyler yazarız
canım tüm mesajları okuyamadım ama bana yetti okuduğum kadarı.. bi sakinleş.. iyiyi kötüyü tart kafanda.. düzelebilir mi neler yapabilirsin yapmak istiyor musun bi toparla kafanı.. sonra kararını ver.. """herkes herkes olmadan yaşar""" bunu unutma.. her insan mutlu olmak amacıyla yaşar.. mutlu değilsen ne anlamı var sevmenin aşkın.. ağlayıp üzülmek için o kadar neden varken hayatta bir de sen bi kaynak daha ekleme hayatına.. seni anlayana seni güldürene sana kıyamayana git.. "sensiz yapamam" diyenden hayır gelmez bence.. neden yapamıyorsun hiç mi beni sevmekten başka bir amacın bir nedenin yok hayatta.. anan baban kardeşin de mi yok.. işin gücün hayallerin de mi yok derim.. "sensiz de elbet yaparım ama sensiz çok zor olur" desin başımın üstünde yeri olur.. inan hele evlilikte öyle ölürüm biterim tipler terör estirirler.. takıntılı olurlar.. ne gerek var.. hiç bir şeyin suyunu çıkarmamalı ilişkinin de aşkın da.. tabi bunlar benim görüşlerim.. sen sil gözünün yaşını.. bu kadar yıpratıyorsa daha şimdiden.. yazık.. ne gerek var..
Uyan bakalim nazlee yeni bir gun yeni umutlar haraki bi hafta seni bekliyor gunaydiiinnnnnn;-D
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de senle aynı durumdayım.Açtığım son konuya bakabilirsin.Devam ettik onla.Ben de en son iki gün önce ayrılık sözü söyledim...ben de çok üzgünüm.
Gecicek hayatim bir ay sonra cok iyo olacaksin insallah
Tabiki gercek hava gusel bugun camlari ac bi dus al disari cik inan kendini daha iyi hissedeceksin cicisim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?