nisani kiz tarafi yapar, onlardan boyle birşey beklemek milletin laf çıkarmasından daha kötü benceSelam kızlar bugün moralim inanılmaZ bozuldu kayınvalidemler tanışmaya geldiler aileler arası fakat bize göre onlar baya Bi nezih biz doğu adetine göre büyüdük onların durumu çok iyi bizimde normal ama ole ahım şahım değil. Bu nişan konusu açıldı bizimkiler nişanı şanlı isterler oynamak takı takmak isterler ama onlar evde aile arasında olur takı falanda takılmaz yüzükler takılır dedi bizde adet böyledir dedi bizim kesin kararımız budur falan dediler yenhemler teyzemler bozuldu tabı ama biz birbirimizi seviyoruz çok hem de böyle adetler bizi ayırsın istemiyorum çok sıkıldım kızlar zaten bende istemiyorum öyle nişan yapacak Bi durumumuzda yok yani borç alır yaparız ama gerek yok onları zora sokmak istemiyorum doğru düzgün çeyizim bile yok ne yapıcam bilmiyorum böyle evde olursa annemin tarafı laf çıkartacak olmazsa da onlar arasında kaldım ve çok üzüldüm 😞 şimdi ne yapıcam bilmiyorum
Selam kızlar bugün moralim inanılmaZ bozuldu kayınvalidemler tanışmaya geldiler aileler arası fakat bize göre onlar baya Bi nezih biz doğu adetine göre büyüdük onların durumu çok iyi bizimde normal ama ole ahım şahım değil. Bu nişan konusu açıldı bizimkiler nişanı şanlı isterler oynamak takı takmak isterler ama onlar evde aile arasında olur takı falanda takılmaz yüzükler takılır dedi bizde adet böyledir dedi bizim kesin kararımız budur falan dediler yenhemler teyzemler bozuldu tabı ama biz birbirimizi seviyoruz çok hem de böyle adetler bizi ayırsın istemiyorum çok sıkıldım kızlar zaten bende istemiyorum öyle nişan yapacak Bi durumumuzda yok yani borç alır yaparız ama gerek yok onları zora sokmak istemiyorum doğru düzgün çeyizim bile yok ne yapıcam bilmiyorum böyle evde olursa annemin tarafı laf çıkartacak olmazsa da onlar arasında kaldım ve çok üzüldüm 😞 şimdi ne yapıcam bilmiyorum
anlamadığım zaten nişanı kız tarafı yaparki
kv neden bu kadar sert konuştu
nişan yerini siz tutarsınız erkek tarafınada haber verilir
nişan günü çıkar gelirler
ister takı taksınlar ister takmasınlar
birde durumlarının çok iyi olduğundan emin misin?
durumu iyi olan aile bunu demez yani birşeyler yapmak ister
bilemedim vallahi
bizde nişanda babamla gittik mekanı tuttuk erkek tarafına bildirdik
hiç kimse karışmadı nişan için errkek tarafınnda
ammaaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz nişanı erkek tarafı yapar deyipte farklı şeyler istedi iseniz
kv de belki tepki olarak söylemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?