çok uzgunum :(

Canım o zaman farklı bir durum var. ailesinin durumu olup olmaması değil mevzu.. onlar daha kapalı bir aile sanırım, size göre.. yani sizi de bilmiyorum gerçi ama. aradaki fark kültür, para pul meselesi değil. Karşı çıkmaları da bu nedenle..

Son düzenleme:

Bak evleniyorsun bir yuva kuruyorsun.Öncelikle şu körelmiş zihniyeti sen de taşıma.O bunu der,şunu der,biz de adet böyle şöyle.....Dik dur,ne istediğine karar ver.Neyin seni mutlu edeceğini düşün ona göre nişanını yap.Elalem değil,senin mutluluğun önemli.Teyzen yengen hatta annen bile değil,kaynanan değil,senin ne istediğin önemli sen evleniyorsun.

Şimdiden taviz verip onların dediğini yaparsan yarın bi gün senin aileni tınlamaz her istediklerini yaparlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam nişanı dısarda yaptık diyelim onlar isteksiz olacaklar. Ben buna uzulurum.. ayrıca ben onların dediğini yapıyorum ama ileride beni ezerler falan diye korkuyorum çunku sessiz sakın biriyim bana dugunu çokk guzel yapacaklarını soylediler ama nişan evde olur dedı mehmet biz butun aileden oyle gorduk dugun Hıdıv kasrında ya da çıragan sarayında yapacaklar.. kızlar bize geldiklerinde o kadar sey hazırladım hatta konu bile açtım ne yapayım diye hiç birine dokunmadılar ev terliklerimizi giymediler ayakkabı ile girdiler bi yandan dusunuyorum beni istemiyorlarmı dıye ben pişman oluyorum sankı.. davul bile dengi dengine..

ben korkuyorum.. sadece bu konularda mutsuz olacagımdan korkuyorum evde olacaksa olsun bitsin diyorum ama aslında bende isterdim sole guzel biryerde nişan olsun.. ama bikere bilmeden soz verdim..

Senin kayınvaliden nereli ?

Benimde haziranda nişanım olucak hemde biz egeliyiz erkek arkdşımın ailesi göçmen ve nişanda takı takılacak , takılarda bende kalıcak nişan takısı olduğu için . Çok ilginç ya bunun statüyle ne alakası var , evde olsa bile takı takmak zorundalar , kuru kuru nişan nerde görülmüş, hem kız tarafı ne dediyse o olur Bence işlerine gelmemiş ama sen izah et erkek arkadaşına bence bu durumu , işi gücü yerndeyse o yapsın tek bilezikte olsa , yapabildiği güne kadarda nişanı uzat, şimdi sizin dediğinz olmazsa fena yandın demektir

Bence onlar herhangi bi sebepten dolayı sizi küçük görüyorlar gibi
En iyisi bunu senin nişanlın ile konuşup ben böyle istiyorum diyip anlaşmak bence onların dediğini yapmak zorunda bırakma kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kayınvalidem artvinli

kayınvalidem artvinli

Kız tarafı ister nişan yapar ister yapmaz , nerde yapılacağına da onlar karar veremez erkek arkadaşınla oturur konuşursunuz ne istiyorsanız ona göre karar verirsiniz, evinizin üstünde size zorbalık etmişler resmen. Sen ne istiyorsan gönlünden ne geçirdiysen erkek arkadaşına söyle, söylemezsen ailsenin istekleri hep ön planda olur. Madem maddi durumları iyi neden takıyı çok görüyorlar? Erkek tarafı kız tarafı gibi naz yapınca çok zor geçiyor nişanlılık , benim çevremde bunun örnekleri var ama sözünü dinletmeye bak yoksa sen hiçbir zaman söz sahibi olamıycaksın anlattığından bu çıkıyor .

Ohaa her zengin olmayan insan neden eziklenip dursun ki onun benden hiçbir üstünlüğü yokki, diğer tarafa giderken herkes kefeniyle gidecek tabi bunu bulamayanlarda var. Sakın kendini ezdirme , ne terbiyesizlik yaptıkları , sizin evinize size sorma gereği duymadan nasıl olur ayakkabıyla girilir ?
Sakin durma böyle insanların karşısında sakın hata edersin içine ata ata dert olur birkere tavviz verdn mi mutsuzlukla geçer ömrün
Benim arkadaşım var en iyisini yapıo , biri kiralık gelinlk mi dio hopp arıo ağzının payını verio ama ondn öncesi nişanlısına dio ben böle istiyorum ama snn ablan bnm ilk kez gyceğime karışıo bn bunu bna nasıl yakştrdı konşçam dio nişanlısı hak verp arksnda druo , hep kndinden emin ve dik duruş sergilediği için kmse burnunu sokamıo ilişkilerine. Sende asla pes edip canını sıkma , sıkıcak olanlarınkni sen sık ve hep gül , ben buyum de başını dik tut

biz bu konuyu erkek arkadasımla konustuk bu konu ilk açıldıgında evde yaparız sen kımsenın sozune kanma kımsenın dediklerini onemseme biz onemliyiz falan dedi sozumuzde duralım dedi bende tamam dedim ve aileme sormadım.. şimdi soz verdik nasıl sozumden donerım..

Benim nisanim bile olmamisti. İstemeyle beraber yuzuk. Nisan buysa nisandi :)) iyi de nisani kiz tarafi yapar? Madem ailenizi zora sokmak istemiyorsunuz, ceyiziniz yok. Nisani evde yapip masraftan kisip, bir guzel ceyiz dizin kensinize.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam ailenede anlat canım , evde yapmak istiyorum masraf yapmayalım yakınlarımızı çağıralım falan diye bazı şeylerde de erkek arkadşnı karşına alma ailene de yansıtma yoksa kinlenir soğur erkek arkadşndan. Bnm ailemde byük istiodu ben kararsz erkek arkdşm evde istio die öle ypçaz ama evi süslücem

ben boyle yaparım sıkıntı yok annem sen benım tek kızımsın ben borc bulurum kredi cekerim yinede yaparım diyordu şimdiş annem uzgun .

çok teşekkür ederim bende hazıranda dusunuyorum bende evi susleerim :)

Yuh ayakkabı ile mi girdiler ne kadar ayıp ya pis ayakkabıyla eve mi girilir çok dizilerin etkisinde kalmışlar anlaşılan.. Bu tamamen sizin ailenize saygısızlık olmuş keşke biz evimize ayakkabıyla girmiyoruz deseydiniz yani resmen bu ayıp onların görgüsüzlüğü işte paraları var ama kendilerine bir karakter satın alamıyorlar ne yazıkki ama bence siz içinizi nişanlınıza dökün tatlı bir dille izah edin eğer sorunu çözemezseniz de akışına bırakın ama canınızı sıkmayın mal mülk bunlar çalışılır kazanılır en nihayetinde kendinizi dışlanmış hissetmeyin lütfen sizin insanlığınız eminim ki o insanlara birkaç beden büyüktür boşverin su akar yolunu bulur..

Umarım ayakkabıları derken dışardan geldikleri ayakkabılarla girdiler demek istememişsindir. Bu nasıl çirkin bir davranış. Sonuçta misafir olduğun evin kurallarına uymak durumundasın. Aileni insanların önünde bu kadar ezdirme canım. Yumuşak başlı olmak ayrı ezik bir konuma girmek ayrı.

nısan kız tarafını ılgılendıren bıseydır..

benım bıldıgım nısanı kız tarafı yapar,nasıl ıstıyorsa öyle yapar..

ama anlamadığım sen hem dururmum yok dıyosun..kayınvalıdende zaten evde olsun bence demıs..

e sen sımdı nıye davullu zurnalı olmuyor derdine dustun..

Çırağan sarayın da düğün mü.. nişanlının kardeşi var mıydı bacım hem ben zaten nişanı evde yaparım problem olmaz yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…