hayır annem nişanda hersey bize ait dedi bizim taraf takı takar dedi kv bizim taraf takmaz dedi annemde bizim adetlerimiz bu sekılde dedi.
durumları çok iyi.. ama bu şanlı sohretli seyleri pek sevmiyorlar yani nişan için pek gerek yok diyorlar onların ailesinde herkes evde nişan yapmıs kayınvalidem siz isterseniz evde oynayın falan bizden sonradedi.. bizde kuran okunur niaşnda falan dedi..
Selam kızlar bugün moralim inanılmaZ bozuldu kayınvalidemler tanışmaya geldiler aileler arası fakat bize göre onlar baya Bi nezih biz doğu adetine göre büyüdük onların durumu çok iyi bizimde normal ama ole ahım şahım değil. Bu nişan konusu açıldı bizimkiler nişanı şanlı isterler oynamak takı takmak isterler ama onlar evde aile arasında olur takı falanda takılmaz yüzükler takılır dedi bizde adet böyledir dedi bizim kesin kararımız budur falan dediler yenhemler teyzemler bozuldu tabı ama biz birbirimizi seviyoruz çok hem de böyle adetler bizi ayırsın istemiyorum çok sıkıldım kızlar zaten bende istemiyorum öyle nişan yapacak Bi durumumuzda yok yani borç alır yaparız ama gerek yok onları zora sokmak istemiyorum doğru düzgün çeyizim bile yok ne yapıcam bilmiyorum böyle evde olursa annemin tarafı laf çıkartacak olmazsa da onlar arasında kaldım ve çok üzüldüm 😞 şimdi ne yapıcam bilmiyorum
Bak evleniyorsun bir yuva kuruyorsun.Öncelikle şu körelmiş zihniyeti sen de taşıma.O bunu der,şunu der,biz de adet böyle şöyle.....Dik dur,ne istediğine karar ver.Neyin seni mutlu edeceğini düşün ona göre nişanını yap.Elalem değil,senin mutluluğun önemli.Teyzen yengen hatta annen bile değil,kaynanan değil,senin ne istediğin önemli sen evleniyorsun.
Selam kızlar bugün moralim inanılmaZ bozuldu kayınvalidemler tanışmaya geldiler aileler arası fakat bize göre onlar baya Bi nezih biz doğu adetine göre büyüdük onların durumu çok iyi bizimde normal ama ole ahım şahım değil. Bu nişan konusu açıldı bizimkiler nişanı şanlı isterler oynamak takı takmak isterler ama onlar evde aile arasında olur takı falanda takılmaz yüzükler takılır dedi bizde adet böyledir dedi bizim kesin kararımız budur falan dediler yenhemler teyzemler bozuldu tabı ama biz birbirimizi seviyoruz çok hem de böyle adetler bizi ayırsın istemiyorum çok sıkıldım kızlar zaten bende istemiyorum öyle nişan yapacak Bi durumumuzda yok yani borç alır yaparız ama gerek yok onları zora sokmak istemiyorum doğru düzgün çeyizim bile yok ne yapıcam bilmiyorum böyle evde olursa annemin tarafı laf çıkartacak olmazsa da onlar arasında kaldım ve çok üzüldüm 😞 şimdi ne yapıcam bilmiyorum
Senin kayınvaliden nereli ?
Benimde haziranda nişanım olucak hemde biz egeliyiz erkek arkdşımın ailesi göçmen ve nişanda takı takılacak , takılarda bende kalıcak nişan takısı olduğu için . Çok ilginç ya bunun statüyle ne alakası var , evde olsa bile takı takmak zorundalar , kuru kuru nişan nerde görülmüş, hem kız tarafı ne dediyse o olurBence işlerine gelmemiş ama sen izah et erkek arkadaşına bence bu durumu , işi gücü yerndeyse o yapsın tek bilezikte olsa , yapabildiği güne kadarda nişanı uzat, şimdi sizin dediğinz olmazsa fena yandın demektir
kayınvalidem artvinli
tamam nişanı dısarda yaptık diyelim onlar isteksiz olacaklar. Ben buna uzulurum.. ayrıca ben onların dediğini yapıyorum ama ileride beni ezerler falan diye korkuyorum çunku sessiz sakın biriyim bana dugunu çokk guzel yapacaklarını soylediler ama nişan evde olur dedı mehmet biz butun aileden oyle gorduk dugun Hıdıv kasrında ya da çıragan sarayında yapacaklar.. kızlar bize geldiklerinde o kadar sey hazırladım hatta konu bile açtım ne yapayım diye hiç birine dokunmadılar ev terliklerimizi giymediler ayakkabı ile girdiler bi yandan dusunuyorum beni istemiyorlarmı dıye ben pişman oluyorum sankı.. davul bile dengi dengine..
Kız tarafı ister nişan yapar ister yapmaz , nerde yapılacağına da onlar karar veremezerkek arkadaşınla oturur konuşursunuz ne istiyorsanız ona göre karar verirsiniz, evinizin üstünde size zorbalık etmişler resmen. Sen ne istiyorsan gönlünden ne geçirdiysen erkek arkadaşına söyle, söylemezsen ailsenin istekleri hep ön planda olur. Madem maddi durumları iyi neden takıyı çok görüyorlar? Erkek tarafı kız tarafı gibi naz yapınca çok zor geçiyor nişanlılık , benim çevremde bunun örnekleri var ama sözünü dinletmeye bak yoksa sen hiçbir zaman söz sahibi olamıycaksın anlattığından bu çıkıyor .
biz bu konuyu erkek arkadasımla konustuk bu konu ilk açıldıgında evde yaparız sen kımsenın sozune kanma kımsenın dediklerini onemseme biz onemliyiz falan dedi sozumuzde duralım dedi bende tamam dedim ve aileme sormadım.. şimdi soz verdik nasıl sozumden donerım..
Benim nisanim bile olmamisti. İstemeyle beraber yuzuk. Nisan buysa nisandi :)) iyi de nisani kiz tarafi yapar? Madem ailenizi zora sokmak istemiyorsunuz, ceyiziniz yok. Nisani evde yapip masraftan kisip, bir guzel ceyiz dizin kensinize.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam ailenede anlat canım , evde yapmak istiyorum masraf yapmayalım yakınlarımızı çağıralım falan diye bazı şeylerde de erkek arkadşnı karşına alma ailene de yansıtma yoksa kinlenir soğur erkek arkadşndan. Bnm ailemde byük istiodu ben kararsz erkek arkdşm evde istio die öle ypçaz ama evi süslücem
tamam nişanı dısarda yaptık diyelim onlar isteksiz olacaklar. Ben buna uzulurum.. ayrıca ben onların dediğini yapıyorum ama ileride beni ezerler falan diye korkuyorum çunku sessiz sakın biriyim bana dugunu çokk guzel yapacaklarını soylediler ama nişan evde olur dedı mehmet biz butun aileden oyle gorduk dugun Hıdıv kasrında ya da çıragan sarayında yapacaklar.. kızlar bize geldiklerinde o kadar sey hazırladım hatta konu bile açtım ne yapayım diye hiç birine dokunmadılar ev terliklerimizi giymediler ayakkabı ile girdiler bi yandan dusunuyorum beni istemiyorlarmı dıye ben pişman oluyorum sankı.. davul bile dengi dengine..
Çırağan sarayın da düğün mü..nişanlının kardeşi var mıydı bacım hem ben zaten nişanı evde yaparım problem olmaz yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?