Çok üzgünüm

pirayeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
415
16
26
Ankara
Konuyu özetliyorum hemen arkadaşlar. Çok aptalca davrandım. Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Eşimin kardeşi evleniyor nişanlı şuan. Kaynımın ailesi bugün kayınvalidelere iftara geldiler. Bende 36 haftalık hamileyim. Yardım edeyim diye kayınvalideye geçtim erkenden. Kaynımın nişanlısının kızkardeşinin 4-5 yaşında erkek çocuğu var benimde oğlum 2 yaşında. Habire dövüyor benim oğlanı. Az önce dövmüş. Benimki koltuğun arkasına saklanmış bu öldürecem seni diyor vurmaya çalışıyor. Biliyorum bu çocuk kavgası ama oğlumu öyle görünce dayanamadım bi anda çocuğun kafasına vurdum. Öyle çok deği ama olmamalı tabiki çocuğun anneanesi gördü. Piraye dövdü diye çıktı odadan. Baktım kadın ağlıyor özür diledim refleksti dedim. Ama evden cenaze çıktı sanki. Hadi gidelim dediler. Eşimde bana kızdı tabi beni aldı e eve geldi. Rezil oldum kızlar. Çocukla çocuk oldum resmen. Ama o an kendimi tutamadım. Ve onlarda çok abarttılar sanki. Off offf şimdi herkes neler konuşuyo arkamdan kimbilir. Çok üzüldüm kızlar telafisi yok bunun. Rezil ettim kendimide eşimide.

Son düzenleme:

yok beee ne dert ed,yosun onlarda sahip çıksaymış çocukalrına. sen kendi çocuğunu elbette ezdirnmiceksin. onlar kırılmasın diye senin oğlun nie dayak yiyecekmiş ki.

annesine gidip analatbilirdiniz durumu kimse kimsenin çocuğuna terbiye veremez ve vuramaz

Olan olmuş. Bence abartan onlar değil sizsiniz. Çocukların kavgası bu kadar abartılıp da kafasına vurulur mu? Sizinki de çocuk onlarınki de. Kadın tabi ki üzülmüştür, çok tatsız olmuş. Neyse hamileymişsiniz çok strese sokmayın kendinizi.

Çocukları büyük ya hiç bakmıyorlar her bir araya geldiğimizde 2-3 kere dövüyor benimkini. Bu sefer koltuğun arkasında saklanmış ağlıyor görünce dayanamadım. Dövmedim bile diyemedim. Özür Diledim çıktım.

Ellerine sağlık , seninki daha küçük ve kendini koruyamıyor diye devamlı dayak mı yemesi gerekiyor? Öğrenmiştir umarım artık dövemeyeceğini..

Annesi görmüyor mu oğlunun seninkini dövdüğünü?

eline saglik ohh olsun bazi cocuklar hakaten sikinti ailesi görmuyormu sizin cocugunuza yapilani... valla rahatladim oh okurken fenalik geldi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sıkma canını boş ver onların çocuğu senin kine vurunca niye tepki göstermiyor madem öyle anmesin heralde koruyacaksın benim ki yapsın kimse seslenmesin Ohhh baksaymış torunununa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kadın niye ağlıyo anlamıyorum kafasına ne kadar sert vurmuş olabilirsiniz ki kıyamazsınız zaten..
Herkes çocuğuna sahip çıksa böyle şeyler olmayacak bence siz fazla yanlış bir şey yapmamışsınız. Vurmanız her ne kadar yanlış bir şey olsa da o anlık bir şey. Fazla kafanıza takmayın ben olsam benim çocuguma vursa biri ben de duramazdım.

Yok kızlar dövmedim vallahi. Kafaya dokundum o an ama kadın vurdu dedi. Kendime çok kızıyorum. Çocuk dövmüş insan değilim sabırlı bilirdim kendimi. Gecenin içine ettim. Arkasında gelir eminim. Şimdi abartılacak iyice. Dövmedim bile demedim sinirim bozuk anlık oldu dedim özür diledim nafile. Çocuk ağlamadı bile. Ama ben rezil olduğumla kaldım.

Madem ki başkasının müdahalesini istemiyorlar kendileri çocuklarıyla ilgilenecekler...
Ben böyle kendini bilmez bir çocuk yüzünden gözümü kaybediyordum. Ve o an çocuğu elime verseler parçalayabilirdim. eşim bir kaç tane patlatmıştı.. Hiç de acımadım... Çektiğim acıyı ben bilirim...Ondan sonra inşallah öğrenmiştir elindeki tabancanın oyuncak dahi olsa tehlikeli olduğunu... Salak bir çocuk yüzünden günlerce gözüm bandajlı gezdim. Korkuyorum artık çocuklardan :26:

Annemin bi lafi vardir cocuk icin kimseyle kavga etme kizim der. Seninde cocuga vurman yanlis. Sonucta cocuk onlar. Onun yerine annesini cagirip durumu anlatmaliydin bu sayede hakliyken haksi konuma dusmezdin canim.

o sizin çocuğunuza o kadar vururken ödünü koparırken annesi neredeymiş ya da anneannesi? çocuğun anneannesi odadaymış olanı biteni izlemek yerine torununu uyarsaymış. önce kendi çocuklarına terbiye versinler milletin çocuğuna vurmamayı öğretsinler.böyle tiplere hastayım ben,kendi çocukları her şeyi yapmakta özgür ama bir off desen dünyaları balarına yıkılmış gibi davranırlar.

sizin yaptığınızı da tasvip edemem minik bi çocuğa vurmayı eline sağlık oh olsun diye karşılayamam o da başka bir hata bence.keşke annesine falan söyleseydiniz.ayrıca çocuğa vurdum diye üzülün bence rezil oldum diye değil.

bazen bize de böyle vurdulu kırdılı çocuklar geliyor benimkilere vurabiliyorlar önce uyarıyorum baktım devam ediyor hemen anne yada babasına söylüyorum

Zatwn yasiti degilse hic yanyana birakmayacaksin degilsede gozunun önünden ayirmayacaksin. Herkesin cocugu kendine kiymetli kinamamak lazim basa gelebilir.
Ha bu arada kadinda abartmis o ayri konu. Birdaha yanında tek birakmayin cocugunuzu unutulur zamanla.

Herkes çocuğuna sahip çıksın o zaman. onunki canda senin çocuğununki patlıcan mı

hem kabahat sizde değil abartan kadında çocuk ağlamamış bile.

keşke hatalı gibi direk özür dilemeseydiniz. böylece vurmadıysanız bile vurdu oldunuz maalesef.

Bazen çocukları çocuk gibi göremiyorum. Nasıl bir öfke ve şiddet içinde büyüyorlar diye düşünüyorum. Bu vurdulu kırdılı öldürmeli bilgisayar oyunları diziler filmler onların zihinlerinde yer ediyor.. Ve ölüp-öldürüp tekrar ayağa kalkacaklarını düşünüyorlar herhalde... Yoksa bu sınırsız şiddetin başka anlamı yok. Korku nedir bilmiyorlar. Birisinin canını acıtırım diye düşünmüyorlar... Aileler de yeterince ilgilenmeyince nasıl yetiştirsin bu çocuklar kendilerini...

Konu sahibinin yaşadığı olay 2 yaş çocukla ilgili olduğundan yukarıda yazdıklarım geçerli değil.. Ama ailesinin umursamazlığı belirgin...
Elbette döverek terbiye verilmez tamam.. Ama en azından çocuğun gelişim evresinde terbiyesi verilmesi lazım..
Şimdi o çocuk bu olayı anlasa ne olur?--ki anlıyor...
Annem ya da anneannem ben hatalı da olsam beni savunur? Ben vurabilirim dövebilirim ama beni kimse dövemez...diye düşünüp hareketlerine-hal ve tavırlarına dikkat etmeyecek...

Yok ya ben çok kötü hissediyorum kendimi arkadaşlar. Misafir sonuçta ama amacım vurmak yada dövmek değildi. Anlık oldu hakim olamadım kendime. Çok moralim bozuldu. Bence haklılar. Ama annesi hiç bakmıyor çocuğa geliyo telefonuyla oynayıp oynayıp gidiyo. Çocuk sürekli dövüyor benimkini.

Sen yanındayken nasıl dövebiliyor seninkini?

Înanın çocuğun canını yakmadım. Kendimi tutamadım bilinçli olsam zaten dokunmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…