Konuyu özetliyorum hemen arkadaşlar. Çok aptalca davrandım. Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Eşimin kardeşi evleniyor nişanlı şuan. Kaynımın ailesi bugün kayınvalidelere iftara geldiler. Bende 36 haftalık hamileyim. Yardım nişanlısının kızkardeşinin 4-5 yaşında erkek çocuğu var benimde oğlum 2 yaşında. Habire dövüyor benim oğlanı. Az önce dövmüş. Benimki koltuğun arkasına saklanmış bu öldürecem seni diyor vurmaya çalışıyor. Biliyorum bu çocuk kavgası ama oğlumu öyle görünce dayanamadım bi anda çocuğun kafasına vurdum. Öyle çok deği ama olmamalı tabiki çocuğun anneanesi gördü. Piraye dövdü diye çıktı odadan. Baktım kadın ağlıyor özür diledim refleksti dedim. Ama evden cenaze çıktı sanki. Hadi gidelim dediler. Eşimde bana kızdı tabi beni aldı e eve geldi. Rezil oldum kızlar. Çocukla çocuk oldum resmen. Ama o an kendimi tutamadım. Ve onlarda çok abarttılar sanki. Off offf şimdi herkes neler konuşuyo arkamdan kimbilir. Çok üzüldüm kızlar telafisi yok bunun. Rezil ettim kendimide eşimide.
Çocukları büyük ya hiç bakmıyorlar her bir araya geldiğimizde 2-3 kere dövüyor benimkini. Bu sefer koltuğun arkasında saklanmış ağlıyor görünce dayanamadım. Dövmedim bile diyemedim. Özür Diledim çıktım.
annesine gidip analatbilirdiniz durumu kimse kimsenin çocuğuna terbiye veremez ve vuramaz
Yok ya ben çok kötü hissediyorum kendimi arkadaşlar. Misafir sonuçta ama amacım vurmak yada dövmek değildi. Anlık oldu hakim olamadım kendime. Çok moralim bozuldu. Bence haklılar. Ama annesi hiç bakmıyor çocuğa geliyo telefonuyla oynayıp oynayıp gidiyo. Çocuk sürekli dövüyor benimkini.
o sizin çocuğunuza o kadar vururken ödünü koparırken annesi neredeymiş ya da anneannesi? çocuğun anneannesi odadaymış olanı biteni izlemek yerine torununu uyarsaymış. önce kendi çocuklarına terbiye versinler milletin çocuğuna vurmamayı öğretsinler.böyle tiplere hastayım ben,kendi çocukları her şeyi yapmakta özgür ama bir off desen dünyaları balarına yıkılmış gibi davranırlar.
sizin yaptığınızı da tasvip edemem minik bi çocuğa vurmayı eline sağlık oh olsun diye karşılayamam o da başka bir hata bence.keşke annesine falan söyleseydiniz.ayrıca çocuğa vurdum diye üzülün bence rezil oldum diye değil.
bazen bize de böyle vurdulu kırdılı çocuklar geliyor benimkilere vurabiliyorlar önce uyarıyorum baktım devam ediyor hemen anne yada babasına söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?