Çok üzgünüm

Înanın çocuğun canını yakmadım. Kendimi tutamadım bilinçli olsam zaten dokunmam.

bence aman ben na yaptım,rezil oldum,vurdum ettim vb..şeyler düşünmeyin çünkü o anne çocuğuna sahip çıksaydı bu saçma olay yaşanmayacaktı.

en azından bunu vurgulayın sizde.

Ben gerçekten çok sinirlenirim böyle şeylere. Benim kızkardeşime de mahallede yaşıtı kız vuruyordu sürekli en sonunda gittim ailesiyle kavga ettim ya siz terbiye edersiniz ya ben diye.Ailesi de gamsız zaten umursamıyordu. Ki öyle böyle değil kardeşimin gözüne parmaklarını sokmuştu düşünün artık sinirden deliye dönmüştüm.
Bir kez okulda başka çocuk sırtına vurmuş kardeşimin hemen onun da annesinin yanına gittim konuştum.

Herkes çocuğuna terbiye versin sen iyi yapmışsın canım hiç üzülme.

Înanın çocuğun canını yakmadım. Kendimi tutamadım bilinçli olsam zaten dokunmam.

dediğinize göre sadece dokunmuşsunuz ama yinede kafasına değilde,kolundan tutup bi kenara çekseydiniz
belki o sinirli halinizi görüp çekinirdi çocuk
annesi telefonla oynuyor hemadem bu kadar duyarsızsa,niye ağlıyormuş.

Yok ben Hatalıyım farkındayım. Hamileliğin arkasına sığınmak istemiyorum ama sürekli ağlıyorum zaten. Ama çocuğun canını yakmadım Kızlar. Öyle dövmek falan ne haddime bi anda oldu ama bunu kimseye anlatamıyorsun. Bu Arada ben yanlarında değildim bulaşık yıkıyordum ağlamasına girdim odaya. Eşşeklik bende huylarını biliyorsun. Niye bırakıyorsun çocuğu. Eşimi uyarmıştım aslında. Neyse olan oldu. Bundan sonra kimseye yaranıcam diye uğraşmam çocuğuma bakarım. Ama çok daha çok abartılacak eminim.

Kendinize bu kadar yuklenmeyin olan olmus.kendnzi sucladkca digerleri de ustunuze gelir.anlaysli olsunlar sonucta gebesinz hormonlar etkiliyo anlik sinir ofke olabiliyor.sonucta sizin evladnz da korkmus uzulmus istemsz bi harekette bulunmussunz.olay bu duruma gelmeden cocugun annesi cocuguna sahip cikip uyarmaliydi sizin ki daha kucukmus.kabahatt anne de var uzulmeyn

O zaman anası da ayırmasaydı dibinden. Annesi bilmiyo mu cocuğunun huyunu. Baskasının cocuğuna terbiye veremem belki ama kendi çocuğumu korumak en dogal hakkım

Anası geliyor telefonuyla oynayıp gidiyor. Maalesef. Ama o hatalı değil şu durumda çocukla çocuk olan ben oldum. Iyi ki yapmışım diyemem oda çocuk Buda çocuk. Eşşeklik bende gerçekten.

Aman da ben ne yaptım diye ah vah etmeyi bırakın lütfen. Herkes çocuğuna sahip çıkacak. Anneanne saksı mı orada sizin çocuğunuz ağlarken sesini çıkarmıyor da siz dokununca celalleniyor. Siz de üste çıkmaya çalışın bu çirkeflere prim vermeyin yoksa daha çok tepenize çıkarlar.

Son düzenleme:
iyi yapmışsın.çocukla çocuk oldum diye dert etme.
sonuçta kendi evladını korumak için yapmışsın.çocuk kavgaları diyip geçmemek gerekiyor.adı üstünde çocuk.daha gelişmemişler.allah korusun bir yumruk gelirse saç başa kavga ederlerse,yerlerde sürünürlerse neler neler olur.
benim bir komşum var.torunları çok küçüklerdi.bir kız bir erkek.yaşları çokta değil.en fazla 4-5.günlerin birinde iki kardeş kavgaya tutuşmuşlar.kız,kardeşine ne yapmışsa artık o gün bugün garibim sakatlanmış ve yürüyemiyor.omurgası kırılmış çocuğun.tedaviside yok gibi.
allah korusun her çocuk bunu yaşayabilir.o yüzden dikkatli olmak gerekiyor.
annesi veya anannesi ağlayacağına kendi evlatlarına kızsaydılar "böyle yapma bir daha"diye.birde ağlıyor.

Anası geliyor telefonuyla oynayıp gidiyor. Maalesef. Ama o hatalı değil şu durumda çocukla çocuk olan ben oldum. Iyi ki yapmışım diyemem oda çocuk Buda çocuk. Eşşeklik bende gerçekten.

bu şahıs eltinizin kardeşi miydi? galiba eltinizin ve k.valdenizin tepkisinden endişe ediyorsunuz.ama bence etmeyin,gerektiğinde onlara da bu yazdıklarınızı söyleyin.olayı abartmaya gerek yok.eşeklik çocuğuna sahip çıkmayanda.

Evet olmuş olan, kimse görmeseymiş iyimiş ama yapacak bişey var mı; yok... Özürüünüde dilemişsin.. Bir hafta sonra unutacağın bişey için çok üzülme. ileride espirisini yapıp gülersiniz... Boş veeerr

Sağolun kızlar. Siz beni rahatlatmak için söylüyorsunuz. Kendimi aklamak değil zaten derdim anlık oldu. Kadında gördü Aslında görmesi iyi oldu bence ama abarttılar. Görseniz ağlıyorlar ana kız. Sanki ben gaddar biriyim çocuğu bi güzel dövdüm. Sadece özür dileyebildim. O kadar. Geçende yine yüzüne tırnak geçirdi benimkinin bişey demediler. Ama görseniz oğlum saklanmış koltuğun arkasına ağlıyor Buda sıkıştırmış öldürecem seni diye. Dayanamadım.

amaan üzüldüğün şeye bak boşver sahip çıkaymış çocuğuna olur öyle şeyler

Allah Allah! Valla size daha çok üzüldüm ben...
Böyle davranırsanız çok üstünüze gelirler.. Çocuğun elini ayağını falan öptürürler..
Olmasaymış iyiymiş ama en azından nasıl insanlar olduklarını anladınız..
Bir de bu yönden bakın.. Pireyi deve yapmışlar baksanıza...
Koskoca kadın triplere girmiş.. Kalkıp gitmişler. Tabi herkes sizin üstünüze gelecek ve yeni gelin hanım el üstünde tutulacak... Başlamışlar işlemeye..
Bir daha geldiklerinde kalkıp mutfakta hizmet falan etmeyin, hem hamileymişsiniz hem de çocuğunuz var. Yeni gelin hanım yapsın hizmeti...
Valla dellendim he

Keşke kafasına dokunmasaydınız hiç, olay büyümezdi kolundan falan çekseydiniz. Ha ama herkes çocuğuna sahip olacak. Benim çocuğum olsa ve başka bir çocuğa zarar verse en başta ben kızarım. Ama şu da var, bence sürekli çocuğunuzu koruma eğiliminde olursanız korkak olabilir, bırakın kendini korumayı kendisi öğrensin. Gerçi sizinki daha küçük, içi gider insanın.

keşke çocuğa değil de annesına vursaymışsınız gerçekten en iyisi bu olurdu belki aklı başına gelirdi.off içim şişti yeminle,ne ana-kızmış bunlar ya ne ortalığı ayağa kaldırmaya meraklılarmış.

Yok canım esprilik bişeyi yok. Benim çocuğuma yapılsa tepki vermezdim bile belki. Ama bu insanları tanımıyorum. Bu tepkileri çok ağır geldi bana. Ben kaldıramam böyle şeyleri. Bir araya gelmeyiz bundan sonra pek inşallah.

Madem her bir araya gelislerinde aynisi oluyor biliyorsunuz, o zaman siz de sahip ciksaydiniz cocugunuza. Ayni zamanda onlarin da cocuklarina sahip cikmasi gerekirdi, baskasinin cocugunu dovdurmemeleri gerekir. Yani iki taraf da cocuguna sahip cikmaliydi oncelikle.

Diger yandan, karsi taraf bence de abartmis. Bu kadar ezilmenize gerek yok, olan oldu.

Madem ilk değil sizde keşke çocuğunuzu yalnız bırakmasaydınız sizde sahip çıksaydınız ikiside çocuk vurmanız gerçekten hiç olmamış neyse bundan sonra bari sizde çocuğunuzu yanınızdan ayırmayında sonra böyle zor durumlara düşmeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşiniz neden size arka çıkmıyo da kızıyo.tamam hata ama herkesin çocuğu kıymetli sizde bi an dayanamamışsınız.eşiniz ailesinin ve kardeşinin yanında sizi savunsun konu açıldığında, olayı büyütüp konuşamasın kimse.sizde unutun gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…