Çok üzgünüm

Yok onlar gitmedi biz kalktık.

Olan olmuş artık üzülmenin faydası yok. Bir süre sonra gider özür dilersiniz

Diyorum ya anlık, yoksa. Normalde alır çocuğumu çıkarım odadan. Banane ondan. Ne gerek vardı sanki. Bide ezik ezik özür diledim. Anasından çocuktan anneanneden. Biraz bak çocuğuna bile demedim. Önce algılayamadım zaten bana göre bişey yok ortada. Bunlar abartınca çok üzüldüm. Dediğim gibi canını yakmadım. Aniden dokundum kafasına çekil diye.

Amamnn bosver be canim. Bunlar senin karnindaki bebisini uzecek kadar onemli degil inan. O senin cocuguna vurunca bu kadar tepki aliyormu yokkk . Sen niye bu kadar uzuyon kendini. Bunlar cabuk unutulur canim sikma canini. Bir kac haftaya unutulur gider. Olan senin karnindaki o minicik yurege olacak. O bu ne der diye dusunuyosun. Peki karnindaki bebisini de annesinin uzuntusunu. Paylastigini biliyormusun. Degermi gereksiz insanlar icin bebisinide kendinide uzmeye. Kocana sadece de istem disi oldu o kadar. Gerisi finnnnnn..... :))))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

piraye hamile hamile kendini üzme, olur böyle şeyler, fazla tepki vermişler, pek kıymetli oğluşları varmış ama dayakçılığına bi çözüm bulmak akıllarına gelmemiş:)

eşin de sana kızacağına çocukla ilgilenseymiş. söylemişsin bir de bak diye...

bu ne yaa bırak yüz verme şunlara sen alttan aldın diye iyice üzerine gelmişler
hamile hamile iş mi yapıyorsun bir de
ayrıca bunu hamileliğine yorumlayabilirler

doğurup salmasın o zaman ortalığa terbiyesini versin çocuğunun
madem sen vurdun ya da dokundun diye kıyametler kopuyor
e bu minik çocuk kavgayı öldürmeyi nasıl öğrenmiş bu yaşta sorsaydın anneannesine annesine

Anlattığınız aklıma çocukluğumdaki şu davranış biçimini getirdi;
çocuklar kendi aralarında kavga eder,kavga muhattabı cocuklardan birisi eve gidip annesine şikayet eder.Anne de konu ne kadar saçma olursa olsun iner aşağıya o mahalledeki cocuklara avazı çıktıgı kadar çemkirir.sonra diğerinin annesi gelir başlar kadınlar kendi arasında kavga etmeye..millet kapıdan camdan izliyor tabi film gibi.ne rezillikti yahu..
bakın annelik içgüdüsüyle köşeye sıkışan oğlunuzu görüp sert tepki vermiş olabilirsiniz.ama yaptıgınız yanlış bu durumda çocugu gidip annesine şikayet etmeliydiniz.kimsenin cocuguna siz terbiye veremezsiniz.
o aile de o konuda sizinle aynı yapıda bu yüzden de abartılı tepki vermişler kalkıp gitmeler falan..ben bu tarz durumların çocukları şımarttıgına inanıyorum

görmez olurmu hiç rahattır o nasılsa kendinin çocuğu dövüyorya bak arkadaş vurunca nasılda harekete geçmişler oh olsun benim çocuğumuda öyle döerdi arkadaşın çocuğu bişey diyemezdim çocuğa bende vuramazdım oda dövdülçe döverdi burnunu kanatır kafa göz yarardı iyi yapmışsın arkadaş eline sağlık sıpaya annesi iyi baksın bundan sonra ne özür diledin bidaha yapta gör deseydinya eşinede anlat aynen hep bizim çocuk dayak yiyor desene

Özür diledim canım. Zaten kendimi çok aşağılattım daha da bişey yapmam. Heralde. Yoksa iyice abartılar.

aynen sen daha üzerine düşme bunların
diğer yorumları okumamıştır arkadaş ondan öyle yazmıştır git özür dile diye

Anası geliyor telefonuyla oynayıp gidiyor. Maalesef. Ama o hatalı değil şu durumda çocukla çocuk olan ben oldum. Iyi ki yapmışım diyemem oda çocuk Buda çocuk. Eşşeklik bende gerçekten.

OHHHHHHH ELLERINIZE SAGLIK OHHHHH cocuk diyipte gecmeyin canavar
Niye boype dedigimi sorarsanz
1.gorumcemin cocuklari biri 2 biri 5 ysnda bnm telde bilmediklerimi o biliyor hmde dokumatik telle....gorumcem kynnmla disardaydi
Benle eltim icerdeydik ne konustysak videoya cekmis biz ne dersek annesine der
Bir ara kufur etti yanmda kimden ogrenmisse terbiysz smdi annene dycm dedim aglmaya basladi annesine syledim annesi. Bgrrkn kiz ne desin yenge ilk dedi bna allahim bir kelime knsmamisim ohhhh ELLERINIZE SAGLIK sizin cocugunizu doverrken gormuyor siz vurdugunzda goruyor allah allah niye üzür dilediniz orda kizip cocugumu vuruyor filan deseydiniz cocukla cocuk olunmaz ámá kucuk agayi izliyen varsa anlmstr

Alttan alınca tepene çıkmışlar. Keşke söyleseydin çocuğuna sahip ol diye...

Eşim önce bana kızdı haklı olarak. Sonra çok abarttılar, boşver kaç kere görcez zaten dedi. Geldiğimden beri ağlıyorum. Keşke takmasam. Küçük kaynımda gelmiş boşver yenge çok önemliyse sizde bana vurun dedim o hamile hemde son ayları dedim diyo:))

çocuklarına sahip çıksalarmış ozaman, senin oğlununda canı acımıştır ve ağlamış zaten , ben olsam bende ya vururdum ya hırpalardım hiç gözümünün önününde çocuğumu dövdürmem.

nee burun kanatma kafa göz yarmamı

e neden çocuğunuzu kucaklayıp almıyorsunuz oradan anlamadım

Ee ne guzel iste esinde yaninda. Kayninda senin yaninda. Esininde dedigi gibi bir daha nerde karsilasacan. Ki karsilassan bile ne olacak. Takma bu kadar ama tabi biraDa hamileligin verdigi duygusallikla bu kadar yipratiyon kendini. Ama bir dusun dunyada o kadar buyuk sorunlar varki bunun icin degil goz yasi dokmeye uzulmeye bile degmez. Cocugunu terbiye etmesini bilmiyen bir aile icin niye uzuluyon. Bende gecen sene gorumcemin oglunu ziplatirken elimden kaydi kafasi parkeye degdi. Cocuk bir yandan agladi ben bir yandan. Esim cok kizdi tabi gorumcemde ama baktikti cocuk 5 dk sonra oynamaya devam etti. Ama ben o paikolojiden kurtulamadim. Ama bir hafta bile gecmedi unutuldu gitti :)))))

Lutfen kndnzi uzmeyen allah kayniniza sabir versin bídě hamile hamile calistgnza sukretsinler sizde mecbur degildiniz yani

Bence iyi yaptn.bide üstüne senin vermdgn terbiyeyi ben verdim deseydin.
Misafirlge çocuk getirip evi alt üst eden çocuklara bir laf dmeyen bayanlara sinir oluyorum.
Yalan çok çok dövdüm ve rahatladım.
Zaten şeytan görmüş gbi oluyorum

Eşimde biliyor zaten de. Aslında hepsi biliyor. Benim tepkim hoş olmadı . Olanda oldu artık. Kayınvalideyide takmam çocuğuma bakarım. B.k var sanki çayla uğraşıyorum. Ama bu bana ders oldu haftaya sınava gircem 36 haftalık hamileyim. Yeni gelin balkonda nişanlısıyla ben amelelik peşinde. Iyi oldu bana. Şimdi yarandım herkese. Kayınbaba kimbilir neler diyecek şimdi bana. Tabi derler kendini önüne gelene ezdirirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…