Yok onlar gitmedi biz kalktık.Allah Allah! Valla size daha çok üzüldüm ben...
Böyle davranırsanız çok üstünüze gelirler.. Çocuğun elini ayağını falan çöptürürler..
Olmasaymış iyiymiş ama en azından nasıl insanlar olduklarını anladınız..
Bir de bu yönden bakın.. Pireyi deve yapmışlar baksanıza...
Koskoca kadın triplere girmiş.. Kalkıp gitmişler. Tabi herkes sizin üstünüze gelecek ve yeni gelin hanım el üstünde tutulacak... Başlamışlar işlemeye..
Bir daha geldiklerinde kalkıp mutfakta hizmet falan etmeyin, hem hamileymişsiniz hem de çocuğunuz var. Yeni gelin hanım yapsın hizmeti...
Valla dellendim he
Konuyu özetliyorum hemen arkadaşlar. Çok aptalca davrandım. Şuan ağlayarak yazıyorum bunları. Eşimin kardeşi evleniyor nişanlı şuan. Kaynımın ailesi bugün kayınvalidelere iftara geldiler. Bende 36 haftalık hamileyim. Yardım edeyim diye kayınvalideye geçtim erkenden. Kaynımın nişanlısının kızkardeşinin 4-5 yaşında erkek çocuğu var benimde oğlum 2 yaşında. Habire dövüyor benim oğlanı. Az önce dövmüş. Benimki koltuğun arkasına saklanmış bu öldürecem seni diyor vurmaya çalışıyor. Biliyorum bu çocuk kavgası ama oğlumu öyle görünce dayanamadım bi anda çocuğun kafasına vurdum. Öyle çok deği ama olmamalı tabiki çocuğun anneanesi gördü. Piraye dövdü diye çıktı odadan. Baktım kadın ağlıyor özür diledim refleksti dedim. Ama evden cenaze çıktı sanki. Hadi gidelim dediler. Eşimde bana kızdı tabi beni aldı e eve geldi. Rezil oldum kızlar. Çocukla çocuk oldum resmen. Ama o an kendimi tutamadım. Ve onlarda çok abarttılar sanki. Off offf şimdi herkes neler konuşuyo arkamdan kimbilir. Çok üzüldüm kızlar telafisi yok bunun. Rezil ettim kendimide eşimide.
Keşke kafasına dokunmasaydınız hiç, olay büyümezdi kolundan falan çekseydiniz. Ha ama herkes çocuğuna sahip olacak. Benim çocuğum olsa ve başka bir çocuğa zarar verse en başta ben kızarım. Ama şu da var, bence sürekli çocuğunuzu koruma eğiliminde olursanız korkak olabilir, bırakın kendini korumayı kendisi öğrensin. Gerçi sizinki daha küçük, içi gider insanın.
Özür diledim canım. Zaten kendimi çok aşağılattım daha da bişey yapmam. Heralde. Yoksa iyice abartılar.Olan olmuş artık üzülmenin faydası yok. Bir süre sonra gider özür dilersiniz
Ellerine sağlık , seninki daha küçük ve kendini koruyamıyor diye devamlı dayak mı yemesi gerekiyor? Öğrenmiştir umarım artık dövemeyeceğini..
Annesi görmüyor mu oğlunun seninkini dövdüğünü?
Özür diledim canım. Zaten kendimi çok aşağılattım daha da bişey yapmam. Heralde. Yoksa iyice abartılar.
Anası geliyor telefonuyla oynayıp gidiyor. Maalesef. Ama o hatalı değil şu durumda çocukla çocuk olan ben oldum. Iyi ki yapmışım diyemem oda çocuk Buda çocuk. Eşşeklik bende gerçekten.
Diyorum ya anlık, yoksa. Normalde alır çocuğumu çıkarım odadan. Banane ondan. Ne gerek vardı sanki. Bide ezik ezik özür diledim. Anasından çocuktan anneanneden. Biraz bak çocuğuna bile demedim. Önce algılayamadım zaten bana göre bişey yok ortada. Bunlar abartınca çok üzüldüm. Dediğim gibi canını yakmadım. Aniden dokundum kafasına çekil diye.
Amamnn bosver be canim. Bunlar senin karnindaki bebisini uzecek kadar onemli degil inan. O senin cocuguna vurunca bu kadar tepki aliyormu yokkk . Sen niye bu kadar uzuyon kendini. Bunlar cabuk unutulur canim sikma canini. Bir kac haftaya unutulur gider. Olan senin karnindaki o minicik yurege olacak. O bu ne der diye dusunuyosun. Peki karnindaki bebisini de annesinin uzuntusunu. Paylastigini biliyormusun. Degermi gereksiz insanlar icin bebisinide kendinide uzmeye. Kocana sadece de istem disi oldu o kadar. Gerisi finnnnnn..... :))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
görmez olurmu hiç rahattır o nasılsa kendinin çocuğu dövüyorya bak arkadaş vurunca nasılda harekete geçmişler oh olsun benim çocuğumuda öyle döerdi arkadaşın çocuğu bişey diyemezdim çocuğa bende vuramazdım oda dövdülçe döverdi burnunu kanatır kafa göz yarardı iyi yapmışsın arkadaş eline sağlık sıpaya annesi iyi baksın bundan sonra ne özür diledin bidaha yapta gör deseydinya eşinede anlat aynen hep bizim çocuk dayak yiyor desene
Ee ne guzel iste esinde yaninda. Kayninda senin yaninda. Esininde dedigi gibi bir daha nerde karsilasacan. Ki karsilassan bile ne olacak. Takma bu kadar ama tabi biraDa hamileligin verdigi duygusallikla bu kadar yipratiyon kendini. Ama bir dusun dunyada o kadar buyuk sorunlar varki bunun icin degil goz yasi dokmeye uzulmeye bile degmez. Cocugunu terbiye etmesini bilmiyen bir aile icin niye uzuluyon. Bende gecen sene gorumcemin oglunu ziplatirken elimden kaydi kafasi parkeye degdi. Cocuk bir yandan agladi ben bir yandan. Esim cok kizdi tabi gorumcemde ama baktikti cocuk 5 dk sonra oynamaya devam etti. Ama ben o paikolojiden kurtulamadim. Ama bir hafta bile gecmedi unutuldu gitti :)))))Eşim önce bana kızdı haklı olarak. Sonra çok abarttılar, boşver kaç kere görcez zaten dedi. Geldiğimden beri ağlıyorum. Keşke takmasam. Küçük kaynımda gelmiş boşver yenge çok önemliyse sizde bana vurun dedim o hamile hemde son ayları dedim diyo:))
Eşim önce bana kızdı haklı olarak. Sonra çok abarttılar, boşver kaç kere görcez zaten dedi. Geldiğimden beri ağlıyorum. Keşke takmasam. Küçük kaynımda gelmiş boşver yenge çok önemliyse sizde bana vurun dedim o hamile hemde son ayları dedim diyo:))
görmez olurmu hiç rahattır o nasılsa kendinin çocuğu dövüyorya bak arkadaş vurunca nasılda harekete geçmişler oh olsun benim çocuğumuda öyle döerdi arkadaşın çocuğu bişey diyemezdim çocuğa bende vuramazdım oda dövdülçe döverdi burnunu kanatır kafa göz yarardı iyi yapmışsın arkadaş eline sağlık sıpaya annesi iyi baksın bundan sonra ne özür diledin bidaha yapta gör deseydinya eşinede anlat aynen hep bizim çocuk dayak yiyor desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?