cok uzgunum..!

dmr3309

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
20
2
3
35
kızlarr bır hafta once amelıyat oldum ama acıkcası burnumu hıc begenmedım..sankı eskısınden daha buyuk oldu alcı cıktıgında aglayasım geldı..:(:(

seklınıde begenmedım hıcbıseyınıde..en erken yenıden ne zaman amelıyat olabılırm sızce..

Fotoğraf1856.webp Fotoğraf1916.webp

ılkı eskı dıgerı yenı hali..

gercekten hayal kırıklıgı yasadım..:( ölmek ıstıyorum o derece..:(

kızlarr bır hafta once amelıyat oldum ama acıkcası burnumu hıc begenmedım..sankı eskısınden daha buyuk oldu alcı cıktıgında aglayasım geldı..:KK43::KK43:

seklınıde begenmedım hıcbıseyınıde..en erken yenıden ne zaman amelıyat olabılırm sızce..

Eki Görüntüle 1239388 Eki Görüntüle 1239389

gercekten hayal kırıklıgı yasadım..:KK43: ölmek ıstıyorum o derece..:KK43:
canım bence hayal kırıklığı yaşama burnun şuan şiş bir yada bir buçuk aya şişi güzelce incektir.eski halinden iyi :)

Canım sakin moralini bozma bende 41 gün önce ameliyat oldum benim de alcilar çıktığında ilk oyleydi o şişlik zamanla inecek sana şiş değil gibi gelebilir ama inan çok şiş şu an sabret ve moralini bozma.

Canim hic belli olmuor benim de ilk 1 ay superdi ama 2.aya girdigim an kotulesmeye başladı. Kotulesme de denemez cunku doktor sadece kemeri almis birakmis eskiye donuyor burnum. Ama iyiki de boyle olmua sayesinde muhammet dilberi tanidim az once muayeneden geldim ve 1 yil doldugu an revizyon oluyorum:)

Moralinizi hiç bozmayın bence tabikide güzel bi değişim olmuş şişler geçip burnunuz oturunca bu günleri gülerek hatırlayacaksınız eminim geçmiş olsun:)

çok şiş gözüküyor. ayrıca şu haliyle bile eski burnunuzdan daha güzel, moralinizi bozmayın bence..

Burnunuzun uzeri neden kirmizi ben mi oyle goruyorum yoksa sanki yara gibi

kızlarr bır hafta once amelıyat oldum ama acıkcası burnumu hıc begenmedım..sankı eskısınden daha buyuk oldu alcı cıktıgında aglayasım geldı..:KK43::KK43:

Eki Görüntüle 1239388 Eki Görüntüle 1239389

gercekten hayal kırıklıgı yasadım..:KK43: ölmek ıstıyorum o derece..:KK43:
Tabiki de eskisinden daha guzel buna emın olablırsın.Eskisinden büyük olması ımkan dahılınde olan bısey degıl suan burnun barız sıs bence ınınce guzel bı burun olacak.Sadece sabretmen lazım.Ama burnunun uzerı neden yara anlamadım

Canim hic belli olmuor benim de ilk 1 ay superdi ama 2.aya girdigim an kotulesmeye başladı. Kotulesme de denemez cunku doktor sadece kemeri almis birakmis eskiye donuyor burnum. Ama iyiki de boyle olmua sayesinde muhammet dilberi tanidim az once muayeneden geldim ve 1 yil doldugu an revizyon oluyorum:)
canım bende sadece kemeri aldırmak istiyorum eskiye dönüyor deyince korktum nası yani eskiye dönme derkn kemer yeniden mi oluşmaya başladı bide sadece kemeri alınca ağrılı bi ameliyat mı oldu biraz bahsedersen çok sevinicem

canım bende sadece kemeri aldırmak istiyorum eskiye dönüyor deyince korktum nası yani eskiye dönme derkn kemer yeniden mi oluşmaya başladı bide sadece kemeri alınca ağrılı bi ameliyat mı oldu biraz bahsedersen çok sevinicem
Canim sadece kemeri aldirir ucuna islem yaptirmazsan burnunun ustu ve alti orantili olmaz ve ters v deformitesi yasarsin netten arastirabilirsin. Doktorun ucu guzel ucunu ellemeyelim derse sakin ha tamam deme. Burun yapilirken her tarafi yapilmali oranlanmali. Ben o hatayi yaptim uctan kasit kikirdak kismindan bahsedior sandim meger adam kemigi de torpulememis! Sakim boyle biseye izin verme.

burnumun uzernı alerjı ypmıs alcı o yzden yara oldu..evet sıs burnum..ama ne bıleym sankı ben degılm bu cok kotu hıssedıyorm sekıl olarak ıstedıgım bu degıldı cunku..:( 6 ay flan gecsede tekrar olsam amelıyat gunler gecmek bılmezde..:(

Bence cok güzel olmuş burnun ve üstelik çoookk şiş şimdi. Biraz sabretmelisin. Çok gğzel görünüyor burnun:))) üzülmene hiç gerek yok!!!

Canim sadece kemeri aldirir ucuna islem yaptirmazsan burnunun ustu ve alti orantili olmaz ve ters v deformitesi yasarsin netten arastirabilirsin. Doktorun ucu guzel ucunu ellemeyelim derse sakin ha tamam deme. Burun yapilirken her tarafi yapilmali oranlanmali. Ben o hatayi yaptim uctan kasit kikirdak kismindan bahsedior sandim meger adam kemigi de torpulememis! Sakim boyle biseye izin verme.
nası yani senin doktorun ucunu ellemediği için kemik kısmınıdamı törpülememiş yani kemiği törpülemek için ucuylada mı oynamak gerekiyor peki ucuyla oynama derken ne tarz bi değişiklikten bahsediyorsun yani benim burun ucumda bi sorun yoksa oraya ne yapılabilir ki? senin burnunda ne tarz bi değişim yapıldı kemik alınmadıysa sadece daraltma oldu sanırım
cvabın için çok teşekkürler bu arada

nası yani senin doktorun ucunu ellemediği için kemik kısmınıdamı törpülememiş yani kemiği törpülemek için ucuylada mı oynamak gerekiyor peki ucuyla oynama derken ne tarz bi değişiklikten bahsediyorsun yani benim burun ucumda bi sorun yoksa oraya ne yapılabilir ki? senin burnunda ne tarz bi değişim yapıldı kemik alınmadıysa sadece daraltma oldu sanırım
cvabın için çok teşekkürler bu arada
canım kemeri almış ama aşagı yani uca dogru orantılı bir şekil vermemiş. kemerli burun kemerle aynı orantıda aşağısı da büyük oluyor. e sadece sırtı oyup aşagıyı bırakırsan nolur kuş gagası gibi bişey cıkar ortaya. benimki şuan tam da gagaya benziyor tabi abartılı değil ama orantısızlık çok bariz. muhammet beyle internette görüştüğümde düzelebilir şişlik olabilir demişti muayeneye gittim dokunur dokunmaz uç kısmına bişey yapmamış doktorun orantılamamış dedi. doktorum ucunu ellemiceni zaten söylemişti ama ben ucuna şekil vermek hani yuvarlak mı sivri mi mevzusundan bahsediyor sanmıstım. bir plastik cerrah nasıl olur da bu hatayı yapar anlamıyorum. yani demem o ki ucuna dokunmayalım sadece kemeri alalım falan derse yanaşma. ama tabi burun durumunu bilemiyorum belki gerçekten sadece kemeri almak yetecektir ya da kemeri alınca dogal olarak aşağıya da işlem yapacaktır bu normal prosedürdür ama bende yapılmaması benim doktorumun tecrübesizliği mi diyeyim ne diyeyim eksikliğidir yani..

eski halide güzelmiş aslında .şuan burnunuz şiş ,morelinizi bozmayın yavaş yavaş inecek normale dönecektir geçmiş olsun.

canım kemeri almış ama aşagı yani uca dogru orantılı bir şekil vermemiş. kemerli burun kemerle aynı orantıda aşağısı da büyük oluyor. e sadece sırtı oyup aşagıyı bırakırsan nolur kuş gagası gibi bişey cıkar ortaya. benimki şuan tam da gagaya benziyor tabi abartılı değil ama orantısızlık çok bariz. muhammet beyle internette görüştüğümde düzelebilir şişlik olabilir demişti muayeneye gittim dokunur dokunmaz uç kısmına bişey yapmamış doktorun orantılamamış dedi. doktorum ucunu ellemiceni zaten söylemişti ama ben ucuna şekil vermek hani yuvarlak mı sivri mi mevzusundan bahsediyor sanmıstım. bir plastik cerrah nasıl olur da bu hatayı yapar anlamıyorum. yani demem o ki ucuna dokunmayalım sadece kemeri alalım falan derse yanaşma. ama tabi burun durumunu bilemiyorum belki gerçekten sadece kemeri almak yetecektir ya da kemeri alınca dogal olarak aşağıya da işlem yapacaktır bu normal prosedürdür ama bende yapılmaması benim doktorumun tecrübesizliği mi diyeyim ne diyeyim eksikliğidir yani..
ha ucu dediğin yer kemerin tam altı yani burun ucunun üstündeki kısım anladığım kadarıyla hayatım.anladım tabi orantı için orayada dokunması gerekirdi neyse sıkma canını hrşey yolunu bulur canım iyi bi doktrla üstesinden gelirsin inşallah.sadece burun kemerini almak isteyenler için lazer yöntemide varmış canım hiç o yöntemi duymuşmuydun lazerle burna şekil veriyolarmış tabi ne kadar doğru bilemem

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun . Bende 17 gün önce ameliyat oldum ve sadece kemeri düzeltildi burun ucum çok şiş ineceğini söylüyor doktorum fakat burun direği bile hem kalın hem şiş önden baktığımdada burun direğimi görebiliyorum (yani burunun kesilip açıldığı derinin orası ) seninde öyle mi acaba ? ben yeni üye olduğum için fotoğraf koyamıyorum acaba mahsuru yoksa önden yandan fotoğrafını koyabilir misin ?

Canım seninde gördüm fotoğrafını gayet güzel , daha da güzel olacaktır eminim şişlikler inince için rahat olsun :)

Back
X