cok uzgunum..!

Bende sali günü revizyon oldum şekli iyiydi ama ucunda iz kalmisti bence seninkinin sekli güzel acele etme berbat oldu diye buna estetik sonrasi şoku diyorlar zaten alisacaksin en az 6 ay bekle bakalım

Canım seninde gördüm fotoğrafını gayet güzel , daha da güzel olacaktır eminim şişlikler inince için rahat olsun :)
Canim o guzel goruntu degisti ilk 1 ay superdi. Suan eski burnum gibi dusuk ve buyuk burnum var tek fark kemer yok:) o fotograflardan cok uzakta canim.

ha ucu dediğin yer kemerin tam altı yani burun ucunun üstündeki kısım anladığım kadarıyla hayatım.anladım tabi orantı için orayada dokunması gerekirdi neyse sıkma canını hrşey yolunu bulur canım iyi bi doktrla üstesinden gelirsin inşallah.sadece burun kemerini almak isteyenler için lazer yöntemide varmış canım hiç o yöntemi duymuşmuydun lazerle burna şekil veriyolarmış tabi ne kadar doğru bilemem
Lazer olayini duydum ama icime sinmez benim ya ille actirmam lazim burnu:)) ucuna hic dokunulmadigi icin tam uc kismi falan da sekilsiz. Deviasyonumu da almamis. Haziranda muhammet dilbere olucam revizyonu. ilk ameliyat gibi dusun dedi revizyon bile degil bu hic dokunulmamis burnuna dedi.

Lazer olayini duydum ama icime sinmez benim ya ille actirmam lazim burnu:)) ucuna hic dokunulmadigi icin tam uc kismi falan da sekilsiz. Deviasyonumu da almamis. Haziranda muhammet dilbere olucam revizyonu. ilk ameliyat gibi dusun dedi revizyon bile degil bu hic dokunulmamis burnuna dedi.
Doktorun kimdi?

canım bukadar büyütme bence şişlikten öyle zamanla oturur daha güzel olucaktır kesin :)

Back
X