Bunu ben de düşündüm ama ben bu sevgilimle yaşananlara sebep oldum diye düşünüyorum. sevgilim de bunu söylüyor. Çünkü o öyle kıskanç ya da kısıtlayan biri değildi asla. Dediğim gibi, arkadaşlaşmış eski sevgililerimiz listemizdeydi bile. Birebir karşı cins arkadaşlarımızla buluşmada sakınca yoktu aramızda. Hatta bunları yapanlarla, sevgili bulup karşı cinsi silenlerle dalga geçerdi sevgilim. Ben onu bu hale getirmişim saklayarak işte. Öyle mi oldu bilmem ki. Bunları anlattığım bir arkadaşım da sizin yaptığınız yorumu yaptı... Emin olamadığım için, kendimi deli gibi suçladığım için açtım konumu.devam ederseniz bitmiş evliliğinizin tekrarını yaşayacakmışsınız gibi geldi bana...
çok mu çocukça bunlar bana mı öyle geliyor. attığınız her mesajı ya da size gelen her mesajı söylüyor musunzu sevgililerinize?
sevgilinie de söyleseydin fotograf gezisine gitmek istiyorum beraber gidelim diye hiç problem olmazdı.
Önümüzdeki ay yine boyatırım diye düşündüm. çünkü kızılın geri dönüşü yoktu. bir de kızılın koyusunu görelim de, önümüzdeki ay kestaneyi yine görürüz diye düşündüm...diğer konular bir kenarada madem adamın istediği renge boyatmayacaksınız ne demeye soruyosunuz adam yıklırım demiş siz gidip inat eder gibi boyatmışsınız istemediği renge..
insan her ilişkiye yeni doğmuş gibi başlayamıyor.Bunu ben de düşündüm ama ben bu sevgilimle yaşananlara sebep oldum diye düşünüyorum. sevgilim de bunu söylüyor. Çünkü o öyle kıskanç ya da kısıtlayan biri değildi asla. Dediğim gibi, arkadaşlaşmış eski sevgililerimiz listemizdeydi bile. Birebir karşı cins arkadaşlarımızla buluşmada sakınca yoktu aramızda. Hatta bunları yapanlarla, sevgili bulup karşı cinsi silenlerle dalga geçerdi sevgilim. Ben onu bu hale getirmişim saklayarak işte. Öyle mi oldu bilmem ki. Bunları anlattığım bir arkadaşım da sizin yaptığınız yorumu yaptı... Emin olamadığım için, kendimi deli gibi suçladığım için açtım konumu.
Evet her şey yanlış anlaşılma. Arkadaşça olduktan sonra foto çekmesinde sakınca yok ki bence.ya mesela siz sevgilinizin fotoğraf çekmek için bir kızla buluşmasını ister misiniz, sevgiliniz iyi niyetli olsa bile, bu arada yanlış anlaşılmalardan ibaret her şey, sevgiliniz hassas bence daha dikkatli davranmalıydınız
insan her ilişkiye yeni doğmuş gibi başlayamıyor.
her ne kadar evliliğinizi bitirip yeni bir yola girmiş olsanız da o zamanki korkularınız, tedirginlikleriniz devam etmiş
bunları anlatın belki anlayabilir sizi.
uzun süre kısıtlanmış ve bu kısıtlamalar sonunda bazı şeyleri saklamaya yönelmiş ve uzun süre buna devam etmek zorunda kalmışsanız; yeni ilişkinizde bunların kırıntılarının karşınıza çıkması normal.
Haklısınız. O da öyle düşündü işte saç olayını. Mesaj konusunda da haklısınız evet.sevgiliniz hakli. hele de yikilirim dedigi halde kizil yapmaniz sanki inadina gibi olmus. gercekten cok sevmiyorsunuz galiba.
hem eski sevgililere dogum gunu kutlamalari falan cok abes geliyor bana.
Yok gerçekten kıskansın diye yapmadım. Asla. Unutmuşum işte. Off... Hatırlayınca mesajın orada olduğunu, deli gibi koştum wcye bile girmeden. Suçluyum evet. Çok suçluyum.ne okuduysam seni suclu buldum okuyamadiklarimi da tahmin edebiliyorum. Daha olgun bi duruş sergileyebilirsin mesela 9 yas büyükmüssün madem. Yani madem kıziyor neden yazismayi silmedin de bi de meydanda biraktin telefonu sanki kiskansin diye yapılmis bir hareket gibi geldi bana.
kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz önce.Yok gerçekten kıskansın diye yapmadım. Asla. Unutmuşum işte. Off... Suçluyum evet. Çok suçluyum.
kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz önce.
evet hatalı davranmışsınız ama sebepleri var.
mesajlaşma konusunda çok üstünüze gelmiş, açığınızı arıyor gibi davranmış
o açığınızı aradıkça siz daha da gerilmişsiniz ve saklanmayacak şeyleri bile saklamaya başlamışsınız.
evet siz davranışlarınızı irdeleyin, hatalı olduğunuzu söyleyin ancak onunda bu şekilde açık arar gibi davranmasının sizi suçlu psikolojisine ittiğini ve bu yüzden bu yanlışları yaptığınızı da söyleyin kendisine bence
kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz önce.
evet hatalı davranmışsınız ama sebepleri var.
mesajlaşma konusunda çok üstünüze gelmiş, açığınızı arıyor gibi davranmış
o açığınızı aradıkça siz daha da gerilmişsiniz ve saklanmayacak şeyleri bile saklamaya başlamışsınız.
evet siz davranışlarınızı irdeleyin, hatalı olduğunuzu söyleyin ancak onunda bu şekilde açık arar gibi davranmasının sizi suçlu psikolojisine ittiğini ve bu yüzden bu yanlışları yaptığınızı da söyleyin kendisine bence
seni anlıyorumZaten artık her şeyi sorguluyor. Whatsappta neden online oldun. Kim yazdı ne diyor. Telefon neden meşguldü? "erkek kardeşim aradı" diyorum. "ne diyor" diyor. acaba gerçekten erkek kardeşim mi aradı diye. fcebooka neden girdin, biri bir şey mi yazmıştı, ne diyor.
Aylardır böyleyiz. İçi rahat etsin diye hepsine sakince cevap veriyorum ama çok gerildim. Gerilince de "yaptıklarının sorumluluğunu al" diyor. Beni suçluyorsun kendi yaptıklarından dolayı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?