çok üzgünüm

esaskedi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
566
202
333
Beni deli gibi seven bir sevgilim vardı. Konu açmıştım daha önce. Ben ondan büyüğüm ama o benden çok daha olgun davrandı. Ben çok büyük hatalar yaptım.

Bana fctan mesaj atan biri vardı.aynı ortamda birkaç kez bulunduğumuz biri. İsmi Ahmet olsun. l mesaj atarak "istersen bir gün beraber gidebiliriz" dedi."aa çok iyi olur. sevinirim" dedim.Sevgilime söyledim. "Sana yavşamaya çalışmış" dedi. 1 ay sonra dgünümde mesaj attı Ahmet. "teşekkürler, ayarlarız"dedim. üzerinden 1 ay geçti.biz beraberken msj geldi.Ahmet:"selam. haftaya yapalım mı?" .Sevgilim "yazmış mıydı başka bir şey" dedi, hayır dedim. "ona sevgilim var, yanlış anlar de" dedi. "pat diye sevgilim var neden diyim. bi daha yazarsa derim" dedim. kısıtlamaya çalıştığını düşündüm.kısıtlayan biri değil de, eski eşim paranoya derecesinde kıskanç olduğu için sınırlarımı korumaya çalışıyorum. esaskedi için o adam daha uygun biri. aslında kız haklı" deyip ağlamış. birkaç gün sonra "bu mesaj olayı içimi kemiriyor" dedi. "cevap yazmadım" dedim.yazmışım ve cidden hatırlamıyorum.beraber baktık. "insanları kıramayan bir yapım olduğu için geçiştirdim" dedim. ama bu onun aklında hep kaldı. ahmeti yedekte tutmaya çalıştığımı düşündü. "neden onu kırmamak için sevdiğin adamı kırdın. o kadar mı değersizim" deyip durdu. ben "hata yaptım, yapmamam gerekirdi, çok pişmanım"dedim. "sorun yaşayacağımızı düşünüp yalanlar mı söyleyeceksin böyle sen" diye kaldı aklında sevgilimin.

.

Bunların dışında gerçekten yaptığım bir şey yok benden atılan herhangi bir mesaj,herhangi bir flörtleşme. sadece ilişkimiz zarar görmesin diye sakladığım şeyler bitirdi bizi. Kendimi affedemiyorum. Çok kötüyüm. O da benden ayrılmak istiyor artık.Ama kopamıyorum diyor. sen içimdeki çocuğu öldürdün diyor.

VE böyle böyle sona getirdim bizi işte...

Ben benim hatalarımı konuşurken üzülünce bile beni güldürmeye çalışan bir adamdı bu...

Son düzenleme:
devam ederseniz bitmiş evliliğinizin tekrarını yaşayacakmışsınız gibi geldi bana...

ya mesela siz sevgilinizin fotoğraf çekmek için bir kızla buluşmasını ister misiniz, sevgiliniz iyi niyetli olsa bile, bu arada yanlış anlaşılmalardan ibaret her şey, sevgiliniz hassas bence daha dikkatli davranmalıydınız

çok mu çocukça bunlar bana mı öyle geliyor. attığınız her mesajı ya da size gelen her mesajı söylüyor musunzu sevgililerinize?
sevgilinie de söyleseydin fotograf gezisine gitmek istiyorum beraber gidelim diye hiç problem olmazdı.

devam ederseniz bitmiş evliliğinizin tekrarını yaşayacakmışsınız gibi geldi bana...
Bunu ben de düşündüm ama ben bu sevgilimle yaşananlara sebep oldum diye düşünüyorum. sevgilim de bunu söylüyor. Çünkü o öyle kıskanç ya da kısıtlayan biri değildi asla. Dediğim gibi, arkadaşlaşmış eski sevgililerimiz listemizdeydi bile. Birebir karşı cins arkadaşlarımızla buluşmada sakınca yoktu aramızda. Hatta bunları yapanlarla, sevgili bulup karşı cinsi silenlerle dalga geçerdi sevgilim. Ben onu bu hale getirmişim saklayarak işte. Öyle mi oldu bilmem ki. Bunları anlattığım bir arkadaşım da sizin yaptığınız yorumu yaptı... Emin olamadığım için, kendimi deli gibi suçladığım için açtım konumu.

Her mesajı söylemiyoruz da, yani normal arkadaşça olanları, söyledim bunu işte. Salak gibi. Yani söylemem de belki iyi mi oldu, gizlememiş oldum. Gerçi ne faydası oldu. Off.. Bilemiyorum gerçekten. Çocukça mı emin olamıyorum. Dış gözlerin yorumu çok önemli benim için, sizin bu yorumlarınız.

diğer konular bir kenarada madem adamın istediği renge boyatmayacaksınız ne demeye soruyosunuz adam yıklırım demiş siz gidip inat eder gibi boyatmışsınız istemediği renge..
Önümüzdeki ay yine boyatırım diye düşündüm. çünkü kızılın geri dönüşü yoktu. bir de kızılın koyusunu görelim de, önümüzdeki ay kestaneyi yine görürüz diye düşündüm...

insan her ilişkiye yeni doğmuş gibi başlayamıyor.
her ne kadar evliliğinizi bitirip yeni bir yola girmiş olsanız da o zamanki korkularınız, tedirginlikleriniz devam etmiş
bunları anlatın belki anlayabilir sizi.
uzun süre kısıtlanmış ve bu kısıtlamalar sonunda bazı şeyleri saklamaya yönelmiş ve uzun süre buna devam etmek zorunda kalmışsanız; yeni ilişkinizde bunların kırıntılarının karşınıza çıkması normal.

sevgiliniz hakli. hele de yikilirim dedigi halde kizil yapmaniz sanki inadina gibi olmus. gercekten cok sevmiyorsunuz galiba.
hem eski sevgililere dogum gunu kutlamalari falan cok abes geliyor bana.

Evet her şey yanlış anlaşılma. Arkadaşça olduktan sonra foto çekmesinde sakınca yok ki bence.

Çok doğru söylüyorsunuz. Aynen de dediğiniz gibi oldu. Korkularım çok fazla. Ben anlatmadan bile o çözüyor bazen korkularımı, tedirginliklerimi. Gelecek kaygım da fazla. Zaten panik bir insanım biraz.

ne okuduysam seni suclu buldum okuyamadiklarimi da tahmin edebiliyorum. Daha olgun bi duruş sergileyebilirsin mesela 9 yas büyükmüssün madem. Yani madem kıziyor neden yazismayi silmedin de bi de meydanda biraktin telefonu sanki kiskansin diye yapılmis bir hareket gibi geldi bana.

sevgiliniz hakli. hele de yikilirim dedigi halde kizil yapmaniz sanki inadina gibi olmus. gercekten cok sevmiyorsunuz galiba.
hem eski sevgililere dogum gunu kutlamalari falan cok abes geliyor bana.
Haklısınız. O da öyle düşündü işte saç olayını. Mesaj konusunda da haklısınız evet.

Yok gerçekten kıskansın diye yapmadım. Asla. Unutmuşum işte. Off... Hatırlayınca mesajın orada olduğunu, deli gibi koştum wcye bile girmeden. Suçluyum evet. Çok suçluyum.

Yok gerçekten kıskansın diye yapmadım. Asla. Unutmuşum işte. Off... Suçluyum evet. Çok suçluyum.
kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz önce.
evet hatalı davranmışsınız ama sebepleri var.
mesajlaşma konusunda çok üstünüze gelmiş, açığınızı arıyor gibi davranmış
o açığınızı aradıkça siz daha da gerilmişsiniz ve saklanmayacak şeyleri bile saklamaya başlamışsınız.
evet siz davranışlarınızı irdeleyin, hatalı olduğunuzu söyleyin ancak onunda bu şekilde açık arar gibi davranmasının sizi suçlu psikolojisine ittiğini ve bu yüzden bu yanlışları yaptığınızı da söyleyin kendisine bence

Çok doğru söylüyorsunuz. Çok gerildim.Diken üstünde gibiyim. Hani odaya girip ses yapmiyim dersiniz ama illa bir yere çarparsınız da ses çıkar ya, o haldeyim işte.

Zaten artık her şeyi sorguluyor. Whatsappta neden online oldun. Kim yazdı ne diyor. Telefon neden meşguldü? "erkek kardeşim aradı" diyorum. "ne diyor" diyor. acaba gerçekten erkek kardeşim mi aradı diye. fcebooka neden girdin, biri bir şey mi yazmıştı, ne diyor.

Aylardır böyleyiz. İçi rahat etsin diye hepsine sakince cevap veriyorum ama çok gerildim. Gerilince de "yaptıklarının sorumluluğunu al" diyor. Beni suçluyorsun kendi yaptıklarından dolayı diyor.

Ben eski sevgililerle görüşme meselesine bir türlü anlam veremiyorum.
Eski sevgiliden arkadaş olur mu Allah aşkına?
İnsanlarda güvensizlik yapması çok normal.
Bir de ısrarla neden dürüst olmaktan kaçıyorsunuz?
Dürüst olarak da pek âla aranızdaki mesafeyi koruyabilirsiniz, çok karıştırmak istemiyorsanız hayatınıza yani.
Saç meselesi saçma geldi, kızıl olsa ne kestane olsa ne, neden yıkılıyor anlayamadım ama diğer meselelerin yanında oldukça sönük.
Arada oluşan şiddetli güvensizlikten dolayı sevgiliniz size devamlı birşeyler dikta edecek gibi duruyor. Saç mevzuusu da bunu örneklendirebilir.
Yaş farkı da fazla geldi bana ama ilişkide sorun yaratmıyorsa sizlerin bileceği iş.

seni anlıyorum
senin yaşadıklarının neredeyse aynını ben eşime yaşattım
bunu yaşayan da yaşatan da çok yıpranıyor emin ol
onun da elinde değil bu şekilde davranmak
sürekli şüpheyle yaşıyor ve bu duygu onu yiyor
belki de o da zaman zaman sana hak veriyor ama vazgeçemiyor bir türlü şüphelerinden
bende uzun zaman kurtulamamıştım bunlardan
eşim gereksiz şeyleri saklamaya başladı sonra
bu sefer de bu kadar gereksiz şeyi sakladıysa kesin altında birşey var ondan sakladı diye düşünmeye başlıyorsun
erkek arkadaşını da seni de iyi anlıyorum o yüzden
ama bu hislerini uzun uzun yaz ona
tedirginliğini, kaybetme korkunu, onun seni germesinin sende yarattığı etkiyi görmesini sağlamaya çalış
başka yolu yok gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…