çok üzgünüm

Ahmet konusunda hakli bence. Bu konuda hakli olsa bile genel anlamda cocuksu ve guvensiz buldum bu herifi, adam diyemicem ne yazik ki.

Ama sac konusunu okurken ne salak bir herif diye dusundum. Alti ustu bir sac rengi, yikilacak ne var? Sac renginden yikilmak fikri bana cok komik geldi.
 
Son düzenleme:
Ay içim şişti. Bu ne o mesaj attı bu mesaj attı, onu söyledim bunu sakladım. Kestane istedi kızıl yaptım falan. Çok çocukça değil mi bunlar?
Koskoca kadınsınız, başınızdan bir evlilik geçmiş. Şimdiye kadar sınırlarınızı korumayı öğrenmiş olmanız gerekmez miydi? Facebookmuş whatsappmiş neden sevgiliniz görüyor ya da inceleme gereği duyuyor bunları. Hadi o daha çocuk diyelim siz neden buna izin veriyorsunuz? Bir arkadaş da demiş biten evliliğinizin tekrarını yaşama yolunda ilerliyorsunuz.
 
arkadaşlar konunun özü ne acaba?
facebooktaki erkek arkadaşlar watsaptaki eski sevgililerden gelen mesajlar; mesajları gören yeni sevgili, mesaj atmadığını iddia eden esaskedi ısrarla mesaj atıp atmadığını soran yeni sevgili, sevgilisi yanlış anlamasın dile mesaj atmadım dilen esaskedi ... konunun özeti.
kendi görüşüme gelince; erkekler dediğim dedik çaldığım düdüktür, ne kadar anlayışlı, iyi niyetli harika varlıklar olurlarsa olsunlar onlar birşey dedi mi o olacak, o olmayacaksa onlara fikir sorulmayacak. onlardan yorum alıp kendi aklımıza eseni yaparsak sizin kuaför olayında olduğu gibi eften püsten şeyler ilişkilere mal olabilir. bir ilişki gurusu değilim ama zor bir adamla evliyim. iyi bilirim. saygılar
 
Tekerleme gibi olmuş, ağzına sağlık.
Yalnız bir konu anlatırken bazı konu sahipleri şekil A örnek bukleli kedi gibi, tüm ayrıntıları yazmadan edemiyor. O bana böyle dedi, ben ona böyle dedim. Sonra o bana yine böyle dedi. Aradan bir kaç gün geçti yine bir şeyler deniyor. En nihayetinde bu insanları senaryo yazmaya teşfik etmek lazım.
Konuya gelince de yaşlarını bilmiyorum ama yetişkin insanların uğraşacağı şey değil.
 
Hep supheci davranmissiniz, guven vermemissiniz, mesajlastiginizi hatirlamiyorsunuz, silip silmediginizi unutmussunuz.
Bu konulardaki huyunu biliyorsaniz biraz daha dikkatli davranmaniz gerekirdi, eski sevgililerinizle mesajlasmak pek hos degil. Belliki size cok kirilmis.
 
Ayrıntılar yazılmayınca konuyu anlatmak zorlaşıyor. Detaylar önemli bence bir konuyu ifade edebilmek için.
 
Ayrıntılar yazılmayınca konuyu anlatmak zorlaşıyor. Detaylar önemli bence bir konuyu ifade edebilmek için.
önemli ammaa bu kadar mı?
o ona bunu demiş, yok efenim biri böyle demiş.
Bir örnek hadi bilemedin 2 örnek.
Bu şekilde çok okunmasını engelliyorsun benden demesi.
sırf uzun diye okumayan bir sürü insan var emin ol.
 
Haklısınız. Ben sonradan sorulabilecek şeylerin cevaplarını da vermiş olayım da bir çırpıda derdimi anlatayım diye düşünüyorum ama yanlış galiba.
 

bu sac konusu banada cok sacma ve cocuksu geldi. Demeki sevgili konu sahibinin dedigi kadar olgun degilmis.
 
hepsini okuyamadım çok uzundu, ama erkekler genel olarak sevgili yada eşlerinin bir başka erkekle dostça dahi olsa görüşmesine programlar yapmasına karşıdırlar..kaldıki size gelen msjlarıda olduğu gibi söylememişsiniz demekki sizde biliyordunuz tavrını olabilecekleri..
 
Belki de öyle... Belki de yanılıyorum olgunluk konusunda.

Aslinda burdan sizleri tanimadigim icin saglikli bir yorum yapmak mümkün degil. Anlatiklariniza bakarak bu kaniya vardim diyelim. Belki aranizda daha önce olan olaylar yüzünden böyle davranmista olabilir, bilemeyiz. Belki gercektende öyle. Kimseyi yargilamak istemem yanlis anlama
 
AYY BAYILDIM OKURKEN UZUN VE GEREKSIZ YAZI BENCE SEVGILINIZ SONUNA KADAR HAKLI NE DEMEYE CVP VERIYORSUNUZ O KISILERLE MUHATTAP BILE OLMAMAMNIZ GEREKIR MADEM SAKLICAK BIRSEYINIZ YOKTU ADAM SORDUGUNDA DURUST OLSAYDINIZ. ZATEN ADI USTUNDE ESKI SEVGILI ESKI DEGIL KONUSMAK LISTEDE BILE OLMAMASI LAZIM
 
Kısalttım biraz. Haklısınız. Çok üzgünüm diye çok uzun yazmışım. Yanlış evet. Silmem gerekirdi.
 
Kısalttım biraz. çok uzun olmuş haklısınız. İşte gereksiz yere olay çıkmasın diye söylemedim.
 
Anlıyorum. Herkes herkesi ve ilişkiyi burada anlatılan kadar bilebiliyor. İnsanın kendisinin analiz yapması lazım da bu da kolay bir iş değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…