Hic basbasa yakalamadim allah var bi gecesi msjlasiyolarmis msjlasirken uyuyaklmis askimli cnmli knusmuslar ogun esim is gorusmesine gitmisti. Cok kotuyum demis senle knusmaya ihtiyacim var demis. Kii o aksam esime cay demledim ictik uzlme yenisini daha iyisini bulursn dedik sarilarak yattik gece kalkmis msjlasmisBabanızın başına ne gelecek ki..
Yengeniz korksun.
Ama aldatma mı emin misiniz.
Nasıl yakaladınız..
Eğer gerçekten ilişki varsa boşanmanız gerekmiyor mu?
Karakolluk olurlar. Bide esimin ailesi cok acayip cocugu bile alirlar zorla da olsa kimseye anlatamiyom kafayi yicem kac defa adliyeye gtmek icin ciktim evden her defasinda dondurduBabanızın başına ne gelecek ki..
Yengeniz korksun.
Ama aldatma mı emin misiniz.
Nasıl yakaladınız..
Eğer gerçekten ilişki varsa boşanmanız gerekmiyor mu?
Dedililm yok esim bosanmam dyo uzatirim mahkemeyi diyoBirincisi aldatması iğrenç bişey,evli bayanla aldatması daha iğrenç,amcanın karısıyla aldatması ultra iğrenç bir durum
İkincisi babam sinirlidir diye kendine bu eziyeti yapma. Elinde delilin varsa git çat çat herşeyi anlat,ama elinde delil yoksa sadece aldattığını ve boşanacağını söyle.
Sebep ne olursa olsun asla ama asla ama asla o mahlukatlar aynı evde kalma
senin bi damlacık bebeğini kimse zorla alamazKarakolluk olurlar. Bide esimin ailesi cok acayip cocugu bile alirlar zorla da olsa kimseye anlatamiyom kafayi yicem kac defa adliyeye gtmek icin ciktim evden her defasinda dondurdu
Malesef gercek oyle bi durum icindeyim kendince dusundu heralde bn yakalanmam dye. Sonucta yengem ya evine girip ciktigimz biri anlamaz dye dusundu heraldeşaka mı bu.....
birisi bana fake konu desin cidden mide bulandırıcı.....
aşkı memnuya hoşgeldiniz.....
eşin yengenin psikolojisini düşünürken seninkini atlamış...
iyi ki var şu psikoloji olmasa insanlar neyi bahane ederdi.
O an o aklima gelmedi zaten bakarken uyandi aldi sildi hemen yani vakit yoktusenin bi damlacık bebeğini kimse zorla alamaz
korkma bu adamdan ama delillerini saklaman lazım dı
Ya uzatırsa uzatsın ondan mı korkacaksın. Boşversene seni böyle bastırmasına asla izin verme. Aç davayı asla kabullenme asla. Nasıl öğrendin senDedililm yok esim bosanmam dyo uzatirim mahkemeyi diyo
Sabah uyandim telefonuna baktim yengemle konusmuslar gece bakim ne knusmuslar derkn acmaz olaydim dunya basima yikildi askimli konusmalar tmm okuyodum uyandi aldi telefonu elimden sildi kac defa gidiyodum adliyeye zor cevirdi babanin durumu yok nasil bakcak size ben bosanmam aylarca surunuruz adliyede dye dye kucgimda bebegimle geri dondurduYa uzatırsa uzatsın ondan mı korkacaksın. Boşversene seni böyle bastırmasına asla izin verme. Aç davayı asla kabullenme asla. Nasıl öğrendin sen
Kadin kaynanasiyla kaliyo ustelik ozurlu bi cocugu var kaynana her defasinda kadina laflar syleyip duruyo sıklıp bunalip bize geliyodu dertlesmeyeAmcanın karısıyla mı ?
Biraz gerçek dışı geldi intihar ederken yakınlaşmışlar falan başka kimse yok muymuş etrafında düşünsenize amcanızın karısı intihar eşiğinde kimsenin umrunda değil mi yani ?
Kimse mi yardım etmemişş
Bak işte seni sömürmesine izin verme. Evet sıkıntılar çekebilirsin ama hangi maddi sıkıntı bıniğrençlikten daha zor. O Ada'mın getirdiği paradan ekmeği yemek kolay mı. İş bulursun. Okul okumadıysan tezgahtarlık yap,bulaşık yıla,eczane kalfası ol. Yapma bunu kendine kendini beceriksiz zannetme. Bu utanmazın yağın seni kapıya koymayacağının garantisi ne.Sabah uyandim telefonuna baktim yengemle konusmuslar gece bakim ne knusmuslar derkn acmaz olaydim dunya basima yikildi askimli konusmalar tmm okuyodum uyandi aldi telefonu elimden sildi kac defa gidiyodum adliyeye zor cevirdi babanin durumu yok nasil bakcak size ben bosanmam aylarca surunuruz adliyede dye dye kucgimda bebegimle geri dondurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?