Izmirdeyim. Ne is yapiyosunuzAntalya'da isen çalıştığım yerde sana iş ayarlayabilirim.
Dekorasyon, poliüretan cephe kaplamaIzmirdeyim. Ne is yapiyosunuz
Delilim yok olsaydi 1 dk bile durmaz gder davayi acardim
Hmm iyimis isinDekorasyon, poliüretan cephe kaplama
Esim 28 yasinda o 37 yasinda
Bu işten 3. sayfa haberi olmasa bari!!Merhaba arkadaslar. Benm bi derdim var esim beni aldatmis ustelik amcamin karisiyla. Ben bunu duydugumda basimdan asagi kaynar su dokulmus gbi oldu. Ustelik ben hamjleyken baslamislar. Su an bebegim 6 aylik yeni yakaladim. Bulusma yada cinsel iliski varmi bilmiyorum ama hergun knistuklarini biliyorum. Yengemin piskolojisi iyi degildi intihar ederkn yakalamis esim dertlesmeye konusmaya baslamislar snrada yakinlasmislar dedigine gore. Babam snirli biri sirf babamin basina bisey gelcek dye korkumdan susuyorum ama ayni evde onu grmek bile migdemi bulandiriyo. Bana yardim edin lutfen suan akla okadar ihtiyacim var ki bn kafami toparlayamiyim
Bnde bunu demek istiyom yaa babam snirli derken.Bu işten 3. sayfa haberi olmasa bari!!
Malesef gercek oyle bi durum icindeyim kendince dusundu heralde bn yakalanmam dye. Sonucta yengem ya evine girip ciktigimz biri anlamaz dye dusundu heralde
Baba değil de amca beni biraz tedirgin ediyo doğrusu.. Bence siz boşanma niyetiniz varsa eşinizi tehdit edin ya adam gibi anlaşmalı boşanırsın ya da 3. sayfa haberi olursun diye.. Gözünüzü karartmış gözükürseniz o da kabul etmek durumunda kalır..Bnde bunu demek istiyom yaa babam snirli derken.
siz bahane arıyorsunuz kalmak için
direkt yengenizin eşine anlatın o zaman
boşanmak istiyorsanız tabi
bana sizin boşanmamak içinizi soğutup devam etmek istediğiniz izlenmi oluştu, bebeğiniz küçük olduğu cesaretiniz kendinize güvenmediğiniz için bahane istiyorsunuz gibi geldi
eğer boşanmak istemiyorsanız boşanın diyemeyiz, ama sürekli görüşmek zorunda kalacaksınız aileden kimse çğrenmezse araya mesafe koymak isteseniz kimse birşey bilmediği için sizi suçlacak neyini gördünüz diye
evet ailelerin yaninda hatun der geei kalan yerde hep askim derAşkım nedir çözemedim:) o gelin olduğunda 11 yaşında mini mini çocuk sen büyü kalk aşkım ol :)
Eşiniz size de aşkımlı tarzda konuşan biri mi?
Ona mi benziyoAşk ı memnu
Karakolluk olurlar. Bide esimin ailesi cok acayip cocugu bile alirlar zorla da olsa kimseye anlatamiyom kafayi yicem kac defa adliyeye gtmek icin ciktim evden her defasinda dondurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?