Cok uzgunum...

Delilim yok olsaydi 1 dk bile durmaz gder davayi acardim

Delil tıoplamanıza gerek yok
Beni bu kadınla aldattı tel numarası şudur hat dökümlerine bakılınca konuşmaları görülecektir bu kadar yeter
Ben olsam her şeyi babama amcama anlatır kenara cekilir ve olanları zevkle izlerdim

Tabi ki boşan başka çaren mi var ,bu insanların yüzünü mü göreceksin her gün.Ailene de söyle.

Bu işten 3. sayfa haberi olmasa bari!!

Valla boşanmayacaksınız öyle tahmin ediyorum .Ama bari ikisini bi rezil edeydiniz. ortalığa dökülseydi herşey.kadının kapısına dayanıp saç baş yolsaydınız bi.

Malesef gercek oyle bi durum icindeyim kendince dusundu heralde bn yakalanmam dye. Sonucta yengem ya evine girip ciktigimz biri anlamaz dye dusundu heralde

Amcanınızın karısı olduğuna göre eşinizle yaş farkı bir hayli vardır sanırım?

Sorulmuş, yeni gördüm

Son düzenleme:
valla soğukkanlılığınıza hayran kaldım ben olsam önce eşimi sonra o kadını parçalamıştım ne babam ne amcam nede sinirleri umrumda olmaz nasıl kimseye bir şey demeden ve bir şey yapmadan durabiliyorsunuz siz hala o adamı niye dinliyorsun git davanı aç ne kadar sürerse sürsün ayrıca fazla sürmez baro avukat veriyor zaten

Bnde bunu demek istiyom yaa babam snirli derken.
Baba değil de amca beni biraz tedirgin ediyo doğrusu.. Bence siz boşanma niyetiniz varsa eşinizi tehdit edin ya adam gibi anlaşmalı boşanırsın ya da 3. sayfa haberi olursun diye.. Gözünüzü karartmış gözükürseniz o da kabul etmek durumunda kalır..

siz bahane arıyorsunuz kalmak için
direkt yengenizin eşine anlatın o zaman
boşanmak istiyorsanız tabi
bana sizin boşanmamak içinizi soğutup devam etmek istediğiniz izlenmi oluştu, bebeğiniz küçük olduğu cesaretiniz kendinize güvenmediğiniz için bahane istiyorsunuz gibi geldi
eğer boşanmak istemiyorsanız boşanın diyemeyiz, ama sürekli görüşmek zorunda kalacaksınız aileden kimse çğrenmezse araya mesafe koymak isteseniz kimse birşey bilmediği için sizi suçlacak neyini gördünüz diye

Aşkım nedir çözemedim:) o gelin olduğunda 11 yaşında mini mini çocuk sen büyü kalk aşkım ol :)

Eşiniz size de aşkımlı tarzda konuşan biri mi?

Aşkım nedir çözemedim:) o gelin olduğunda 11 yaşında mini mini çocuk sen büyü kalk aşkım ol :)

Eşiniz size de aşkımlı tarzda konuşan biri mi?
evet ailelerin yaninda hatun der geei kalan yerde hep askim der

Bu yaşanlara rağmen bu herifle nasıl aynı evde yaşıyorsunuz hayret ettim .Öğrendiğim anda ne babam ne amcam kimse aklıma gelmez ortalığı ayağa kaldırır,kıyametleri koparırdım.

Evi terk etrim o an onu kovdum gttigim yerde buldu kimseye aldattigini syleyemedigim icin geri gnderdiler

Karakolluk olurlar. Bide esimin ailesi cok acayip cocugu bile alirlar zorla da olsa kimseye anlatamiyom kafayi yicem kac defa adliyeye gtmek icin ciktim evden her defasinda dondurdu

Kimse çocuğunuzu alamaz..
Hiçbir hakim anne büyük kusurlu olmadıkça çocuğu babaya vermez..
Sizin durumunuzda hiç vermez..
Babanız neden karakolluk olacak..
Şimdi siz bile bile bu şekilde evde oturursanız bu adam iyice arsızlaşacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…