Cok uzgunum...

Nasilsa terk etmez ben devam ederm mi der diyosunuz ...

Sizcee? allah aşkınıza saf olmayın yahu bu kadar, adam siz sesinizi çıkarmayınca tabikide, daha rahat davranıcak kim olsa öyle yapar, sizin ayrılmaya niyetinz yok gibi geliyor bana

Valla bence babana söylemelisin. Yengeni de herkes tanısın. Bu ne ya..

telefon kayıtlarına mesajlara mahkeme kararıyla ulasılamıyor mu ?

Karakolluk olurlar. Bide esimin ailesi cok acayip cocugu bile alirlar zorla da olsa kimseye anlatamiyom kafayi yicem kac defa adliyeye gtmek icin ciktim evden her defasinda dondurdu
Hiç te bi b*k yapmazlar sen yeterki delilleti gir mahkemeye pis midesizler eğer ailen arkandaysa sakın korkma allahin izni ile babanada bir şey olmaz inşallah

inan bende pek inanamadim, dogru ise (kusura bakma emi topigin sahibi) Allah yardimcisi olsun

arkadasa katiliyorum ve eger babaniz yuzunden aldatildim diyemiyorsaniz baska bir sebep bulun bosanin ama asla bu evde cocuk buyutmeyin hem bunu kavul ederseniz daha igrenclerini yasarsiniz daha da nasil igrenc olur kocaniz bilmiyorum hemde cocuk boyle ailede buyurse aldatmayi ve aldatilmayi kafasind normallestirerek buyur

Telefon kaydının her gün fotografını çek amcasına göster. Onlar halleder zaten aralarında.

Eşin seni AMCANIN KARISI ile ALDATIYOR ve sen hala onunla AYNI EVİN içindesin?? Ve babana birşey olabilir diye SUSUYORSUN? birde ASKIMLI mesajlarını yakaladın ama ALLAH İÇİN(yiğidi öldür hakkını yeme) başbaşa görmedin?

Mide nakli ???

Aldatmayi gectim amcanizin esiyle aldatiyormus .. net olcam delil toplayin, bosanma dilekcenizi verin, uzerinede bi guzel tazminat davasi acin.. bu igrencligi kimse kaldiramaz.. ezdirmeyin kendinizi

Nasil midesizlik bu ya, nasil insanlar bunlar.
Keske fake olsa konu, inanilicak gibi degil.

Konu sahibi telefonun resmini cekemiyorum diyosun. Ekran goruntusudemi alamiyosun? Yani kocanin telefonundan tusa basip ekran goruntusu alirsin ve hemen kendine yollarsin whatsappin varsa. Sonra tamamdir.
Telefona kaydedilmiyormu diye dertlenirsen meraklnma. Evet telefna kaydediliyor sen siliyim drken kocan yine telefonu alir elinden. Ama eger hemen ekran goruntusu alip kendi whatsappina yollarsan ve ordan baska birisine yollarsan; kocan seni yakalayip resmi silse bile o yolladigin kisidede olur o resim.

Yuzeysel olarak anlattim biraz ama eger dersenki kime yolluyum resmi ben numarami verebilirim. Sonra ben o resmi tekrar sana yollarim istedgin vakit, mahkeme gunune kadar dersende olur.
Eger yardima ihtiyacin varsa bu konuda anlatirim detayli.

Abi burası neresi, zaten delirmiştim iyice tımarhanelik konular açılıyor. Amcamın karısıyla aldatması diyorsun, bu üçü yanyana nasıl da felaket gibi duruyor biliyor musun? Babanla bunu güzelce konuş elinde delilin varsa, bu iğrenç hayattan çıkar kendini. hem aldatıyor, hem de akrabalık ilişkisine hıyanet ediyor herif iğrenç ve iflah olmaz bi durum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…