Nasilsa terk etmez ben devam ederm mi der diyosunuz ...
telefon kayıtlarına mesajlara mahkeme kararıyla ulasılamıyor mu ?Bak işte seni sömürmesine izin verme. Evet sıkıntılar çekebilirsin ama hangi maddi sıkıntı bıniğrençlikten daha zor. O Ada'mın getirdiği paradan ekmeği yemek kolay mı. İş bulursun. Okul okumadıysan tezgahtarlık yap,bulaşık yıla,eczane kalfası ol. Yapma bunu kendine kendini beceriksiz zannetme. Bu utanmazın yağın seni kapıya koymayacağının garantisi ne.
Hiç te bi b*k yapmazlar sen yeterki delilleti gir mahkemeye pis midesizler eğer ailen arkandaysa sakın korkma allahin izni ile babanada bir şey olmaz inşallahKarakolluk olurlar. Bide esimin ailesi cok acayip cocugu bile alirlar zorla da olsa kimseye anlatamiyom kafayi yicem kac defa adliyeye gtmek icin ciktim evden her defasinda dondurdu
inan bende pek inanamadim, dogru ise (kusura bakma emi topigin sahibi) Allah yardimcisi olsunşaka mı bu.....
birisi bana fake konu desin cidden mide bulandırıcı.....
aşkı memnuya hoşgeldiniz.....
eşin yengenin psikolojisini düşünürken seninkini atlamış...
iyi ki var şu psikoloji olmasa insanlar neyi bahane ederdi.
arkadasa katiliyorum ve eger babaniz yuzunden aldatildim diyemiyorsaniz baska bir sebep bulun bosanin ama asla bu evde cocuk buyutmeyin hem bunu kavul ederseniz daha igrenclerini yasarsiniz daha da nasil igrenc olur kocaniz bilmiyorum hemde cocuk boyle ailede buyurse aldatmayi ve aldatilmayi kafasind normallestirerek buyurBirincisi aldatması iğrenç bişey,evli bayanla aldatması daha iğrenç,amcanın karısıyla aldatması ultra iğrenç bir durum
İkincisi babam sinirlidir diye kendine bu eziyeti yapma. Elinde delilin varsa git çat çat herşeyi anlat,ama elinde delil yoksa sadece aldattığını ve boşanacağını söyle.
Sebep ne olursa olsun asla ama asla ama asla o mahlukatlar aynı evde kalma
Bir proğram varmış .Telefonda silinen mesajları geri getiriyormuş .Bilgisayarcılar bilir. bir dene istersen . İnternettende araştırabilirsin.Delilim yok olsaydi 1 dk bile durmaz gder davayi acardim
Hadi yaa nasil oluyomus oBir proğram varmış .Telefonda silinen mesajları geri getiriyormuş .Bilgisayarcılar bilir. bir dene istersen . İnternettende araştırabilirsin.
Delilim yok olsaydi 1 dk bile durmaz gder davayi acardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?