Cok uzgunum...

boyle durumlarda ıhanet eden degıl ıhanete ugrayan korkuyor nedense
2 secenek var her zaman dedıgım gıbı
1- ya hıc bısey olmamıs gıbı duymamıs bılmemıs gormemıs gıbı davranıcaksın ( yuzune vurur da ayrılmazsan esın ıcın sadece gurursuz olursun gozunun ıcıne baka baka daha kotulerını yapar ) en azından aldatmıs aldatmamıs takılmaz hayatına devam edersın
2- ortalıgı ayaga kaldırıp ıkısınıde rezıl edıp bosanıcaksın ıkısınede ders olacak hatta ılerde bıgun evlenmek ısterlerse yıne ortaya cıkacak omur boyu unutamayacakları kara lekelerı herkes tarafından bılınecek

kararı sen verıceksın .... gecmıs olsun

Igrenc otesi!
Senin amcanin karisi esinin de amcasinin karisi sayilir bir nevi akrabasi. Ne mide varmis esinde de yengende de. Sapik bunlar baska bir tarifi yok.

Sen akil saglini koru bir an evvel herseyi ortaya cikar ve uzaklas o mahluklardan.
Delilim yok olsaydi 1 dk bile durmaz gder davayi acardim

Peki dava acsam ne kadar ucret ne kadarda bter

Peki dava acsam ne kadar ucret ne kadarda bter
bunu en ıyı avukat bılır de
dosya masrafının cüzi bı mıktar oldugunu bılıyorum
suan gercekden dava ıcın para dusunmeyın cunku devlet ucretsız avukat da verıyor ıllakı ucretlı ozel avukat tutmanıza da gerek yok
once bı avukat bulun anlatın dertlesın ucretı konusun fazla gelırse devlet avukatı ıcın gereklı yonlendırmeyı alın derım

tek celsede boşar hakım sizi boyle bı durumda

Bsey ispatlayamiyom o acidan dedim genede tek celsede btermi

hiç bişeyden korkma tüm delilleri topla o pis kadının direk yuvasını dağıt. tüm aileye duyur böyle terbiyesizliği. eşinede bir güzel şerefsiz damgası yapıştırırlar. sende adamı artık boşarsın. onurlu yaşarsın. böyle adamla evli kalacak kadar midesiz değilsindir herhalde

Ya bu yenge kaç yaşında? Amcanın eli armut mu topluyor?

Ne iğrenç ilişkiler. Senin yengenin psikolojisinden kocana ne....Pislik kadın gördüğü muameleyi hakkediyormuş demek.

Telefon kayıtlarından mesajlaşmalar çıkar ve delilleri bulabilirsiniz.
Ayrıca zina suçu olduğu için mahkeme direkt çocuğunu sana verir ve baba yasal yollarla çocuğunu alamaz.

Öncelikle yapman gereken boşanmak isteyip istemediğin konusunda bir karar vermen. Boşanmak istiyorsan iyi bir avukata gidip bu konuya danışman. Sonrasında avukat zaten yönlendirir seni. Mahkemede eşinin cep telefonu kayıtlarını ister, TİB den. Mahkeme isteyince her şeyin detayını gönderiyorlar. Bu arada yengen kaç yaşında?eşin kaç yaşında? Nasıl bir mideledi var bunları.

Ya bu yenge kaç yaşında? Amcanın eli armut mu topluyor?

Ne iğrenç ilişkiler. Senin yengenin psikolojisinden kocana ne....Pislik kadın gördüğü muameleyi hakkediyormuş demek.
Amcam da bilmiyo o bilse zaten olaylar biterdi. Bencede babaannm onlari yapiyo dye kiziyodum ama fazlasyla hakediyomus

Karakolluk olurlar. Bide esimin ailesi cok acayip cocugu bile alirlar zorla da olsa kimseye anlatamiyom kafayi yicem kac defa adliyeye gtmek icin ciktim evden her defasinda dondurdu

karakolluk olurlarsa olsunlar bunu o adiler düşünecekti siz her şeyi herkesi düşünmek zorunda değilsiniz
Çocuğunuzu alamazlar kanun sizin yanınızda Zor da kullansalar çirkeflik de yapsalar alamazlar
Gerçekten boşanmak istiyorsanız boşanırsınız
Bahane üretmeyin

Esim 28 yasinda o 37 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…