Delilim yok olsaydi 1 dk bile durmaz gder davayi acardimIgrenc otesi!
Senin amcanin karisi esinin de amcasinin karisi sayilir bir nevi akrabasi. Ne mide varmis esinde de yengende de. Sapik bunlar baska bir tarifi yok.
Sen akil saglini koru bir an evvel herseyi ortaya cikar ve uzaklas o mahluklardan.
Peki dava acsam ne kadar ucret ne kadarda bterboyle durumlarda ıhanet eden degıl ıhanete ugrayan korkuyor nedense
2 secenek var her zaman dedıgım gıbı
1- ya hıc bısey olmamıs gıbı duymamıs bılmemıs gormemıs gıbı davranıcaksın ( yuzune vurur da ayrılmazsan esın ıcın sadece gurursuz olursun gozunun ıcıne baka baka daha kotulerını yapar ) en azından aldatmıs aldatmamıs takılmaz hayatına devam edersın
2- ortalıgı ayaga kaldırıp ıkısınıde rezıl edıp bosanıcaksın ıkısınede ders olacak hatta ılerde bıgun evlenmek ısterlerse yıne ortaya cıkacak omur boyu unutamayacakları kara lekelerı herkes tarafından bılınecek
kararı sen verıceksın .... gecmıs olsun
bunu en ıyı avukat bılır dePeki dava acsam ne kadar ucret ne kadarda bter
Bsey ispatlayamiyom o acidan dedim genede tek celsede btermibunu en ıyı avukat bılır de
dosya masrafının cüzi bı mıktar oldugunu bılıyorum
suan gercekden dava ıcın para dusunmeyın cunku devlet ucretsız avukat da verıyor ıllakı ucretlı ozel avukat tutmanıza da gerek yok
once bı avukat bulun anlatın dertlesın ucretı konusun fazla gelırse devlet avukatı ıcın gereklı yonlendırmeyı alın derım
tek celsede boşar hakım sizi boyle bı durumda
hiç bişeyden korkma tüm delilleri topla o pis kadının direk yuvasını dağıt. tüm aileye duyur böyle terbiyesizliği. eşinede bir güzel şerefsiz damgası yapıştırırlar. sende adamı artık boşarsın. onurlu yaşarsın. böyle adamla evli kalacak kadar midesiz değilsindir herhaldeMerhaba arkadaslar. Benm bi derdim var esim beni aldatmis ustelik amcamin karisiyla. Ben bunu duydugumda basimdan asagi kaynar su dokulmus gbi oldu. Ustelik ben hamjleyken baslamislar. Su an bebegim 6 aylik yeni yakaladim. Bulusma yada cinsel iliski varmi bilmiyorum ama hergun knistuklarini biliyorum. Yengemin piskolojisi iyi degildi intihar ederkn yakalamis esim dertlesmeye konusmaya baslamislar snrada yakinlasmislar dedigine gore. Babam snirli biri sirf babamin basina bisey gelcek dye korkumdan susuyorum ama ayni evde onu grmek bile migdemi bulandiriyo. Bana yardim edin lutfen suan akla okadar ihtiyacim var ki bn kafami toparlayamiyim
kız bu midesiz adamı boşama durumun varsa boşaKadin kaynanasiyla kaliyo ustelik ozurlu bi cocugu var kaynana her defasinda kadina laflar syleyip duruyo sıklıp bunalip bize geliyodu dertlesmeye
Ne ailemin nede benm durumum yok tek derdim bu zaten yoksa bnde onun yaninda kalmaktan memnun degilimkız bu midesiz adamı boşama durumun varsa boşa
Kimse bilmiyo bi esim biliyo oda ya korktugu icin tutuyo yada o kadin icinYengenle konuştun mu bunu?
Bu ne soğuk kanlılık ya?
Hala yenge diyebiliyosun?!
çalışmıyor musun ?Ne ailemin nede benm durumum yok tek derdim bu zaten yoksa bnde onun yaninda kalmaktan memnun degilim
Amcam da bilmiyo o bilse zaten olaylar biterdi. Bencede babaannm onlari yapiyo dye kiziyodum ama fazlasyla hakediyomusYa bu yenge kaç yaşında? Amcanın eli armut mu topluyor?
Ne iğrenç ilişkiler. Senin yengenin psikolojisinden kocana ne....Pislik kadın gördüğü muameleyi hakkediyormuş demek.
Calismiyorum..çalışmıyor musun ?
Karakolluk olurlar. Bide esimin ailesi cok acayip cocugu bile alirlar zorla da olsa kimseye anlatamiyom kafayi yicem kac defa adliyeye gtmek icin ciktim evden her defasinda dondurdu
Esim 28 yasinda o 37 yasindaÖncelikle yapman gereken boşanmak isteyip istemediğin konusunda bir karar vermen. Boşanmak istiyorsan iyi bir avukata gidip bu konuya danışman. Sonrasında avukat zaten yönlendirir seni. Mahkemede eşinin cep telefonu kayıtlarını ister, TİB den. Mahkeme isteyince her şeyin detayını gönderiyorlar. Bu arada yengen kaç yaşında?eşin kaç yaşında? Nasıl bir mideledi var bunları.
Antalya'da isen çalıştığım yerde sana iş ayarlayabilirim.Calismiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?