- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende aılesıne gitme ezıkmısın kusura bakma ben aıleme gıtmek ıcın ızın almam. cocukmuyum benYok işte ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Böyle her seferinde. Ailem bize gelincede surat asıyor. Ama inaninki ailem ona hiç bişey yapmıyor .
alcan eşyanı gıdecen aılene bunu yapacanValla ne yapacağımı bilmiyorum ablamgilde ağlayip duruyorum. Ben ne yapmalıyım lütfen bir akil verirmisiniz?
21 yasında 2 cocuk. yeni ayrıldın derken birde ayni evdemı oturdun kvdenlerde. bayaga cahilmışaın kusura bakma ben izin almam haber veririm okadarZaten diyorum mecbursun diyor. Ve ben eşimin ailesine bunları söylesem onlara gün doğar. Çünkü biz onlardan ayrılalı 1 sene oldu ve en ufak bir tartışmada benimle dalga geçiyorlar ve hemen işte ayrıldınız yapamıyorsunuz diyorlar.
Biliyorum çok cahildim. 5 sene ayni evdeydik.21 yasında 2 cocuk. yeni ayrıldın derken birde ayni evdemı oturdun kvdenlerde. bayaga cahilmışaın kusura bakma ben izin almam haber veririm okadar
Hiç birşey yapmadıkları içindirYok işte ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Böyle her seferinde. Ailem bize gelincede surat asıyor. Ama inaninki ailem ona hiç bişey yapmıyor .
Kizlar herkeze merhaba.
Benim bir derdim var ve size danışmak istiyorum. Ben ailemden uzaktayim. Yani 2.30 saat var aramızda. Ve ben 1 senedir annemgile gitmedim. Onlar da 1 kere geldi bana. Ama eşim her seferinde bana tamam nisanda gidelim.
Tamam izinli olunca gidelim diye oyalayip durdu.
Ve en son ramazan bayramından sonra 1 hafta kal. Kurbandan sonrada biraz kal dedi. Bende tamam dedim. Ama bu gün kahvaltıda tartıştık kalma konusu yüzünden. Oda bana kalamazsın dedi. İtekledi beni çocukların önünde. Halen büyük oğlum sarıldı bana ağlama anne diye.
Bende çocukları aldım ve ablamın evine gittim. Bize yakın oturuyor ablam.
Şimdi ben ne yapmalıyım. Lütfen bana bi akıl verin.
Ayrıca eşimin ailesi bize 10 dk mesafede ve biz hiç yoktan haftada 3 kere gidiyoruz onlara ve ben de ailemi çok özlüyorum.
Ben 16 yeni girmiştim. Eşim benden 9 yaş büyük. Ailem bana bırakmıştı istiyorsan olur die bende tamam dedim. Görücü usulü evlendik. İste 2 aya kadarda 22 olacam.Canim ben birsey anlamadım kaç yaşında evlendin sen? Esin kaç yaşında? Ailen nasıl izin verdi sana?
Kuzum yazık olmuş en guzel zamanların sıkıntı ile geçmiş birde maaile aynı evde kalmışsiniz. Ailen arkanda mi? Onlar eşinle sert bir dille konuşsalarBen 16 yeni girmiştim. Eşim benden 9 yaş büyük. Ailem bana bırakmıştı istiyorsan olur die bende tamam dedim. Görücü usulü evlendik. İste 2 aya kadarda 22 olacam.
Inanırmısın ben herşeyi annemgile anlatmam. Bunu bile daha anlatmadim. Ablam çok sinirlendi arayim diyor ben yok arama diyorum bir boşluktayim sanki.Kuzum yazık olmuş en guzel zamanların sıkıntı ile geçmiş birde maaile aynı evde kalmışsiniz. Ailen arkanda mi? Onlar eşinle sert bir dille konuşsalar
kusura bakmada reşıt olmadan nasıl evlendin ailen nasıl kabul etti böyle birşeyiBiliyorum çok cahildim. 5 sene ayni evdeydik.
Bilmiyorum nasipmiş diyebiliyorum sadece.kusura bakmada reşıt olmadan nasıl evlendin ailen nasıl kabul etti böyle birşeyi
nasip felan değil resmen kendini harcamışsın. ben eşimden izin almam. haber ederim sende kocanda cocuk akıllı cahılsınız. üzelerek diyorum bunları kusura bakma. üstelik ailende seni eş diye cocuk yaşta kvdeyle oturmama nasıl razı gelmışler onuda hic anlamış değliım. bu sorun ozaman yeni değilkı. sankı aynı evdeyken aılen ne kadar gelebılıyordu sana?!!Bilmiyorum nasipmiş diyebiliyorum sadece.
Yani hep boyle oluyordu ama hiç değilse ozaman başimda kaynana, kayinbaba, görümce var diyordum.nasip felan değil resmen kendini harcamışsın. ben eşimden izin almam. haber ederim sende kocanda cocuk akıllı cahılsınız. üzelerek diyorum bunları kusura bakma. üstelik ailende seni eş diye cocuk yaşta kvdeyle oturmama nasıl razı gelmışler onuda hic anlamış değliım. bu sorun ozaman yeni değilkı. sankı aynı evdeyken aılen ne kadar gelebılıyordu sana?!!
kusura bakmada genclıgını resmen harcamışsın. yazık günah gencecık yaşta kvde kayınbaba aynı evde özel hayat sıfır kabus gibi üzüldüm gercektenYani hep boyle oluyordu ama hiç değilse ozaman başimda kaynana, kayinbaba, görümce var diyordum.
Inanki sorun o degil. Tamam olan oldu ama insan şimdiden sonra saygı ve sevgi istiyor. Ama yok işte.kusura bakmada genclıgını resmen harcamışsın. yazık günah gencecık yaşta kvde kayınbaba aynı evde özel hayat sıfır kabus gibi üzüldüm gercekten
Inanki sorun o degil. Tamam olan oldu ama insan şimdiden sonra saygı ve sevgi istiyor. Ama yok işte.