Çok üzgünüm:((

Bence madem yakın hemen ailenin yanına git burnu sürtsün..:sinirli:

Zaten diyorum mecbursun diyor. Ve ben eşimin ailesine bunları söylesem onlara gün doğar. Çünkü biz onlardan ayrılalı 1 sene oldu ve en ufak bir tartışmada benimle dalga geçiyorlar ve hemen işte ayrıldınız yapamıyorsunuz diyorlar.
21 yasında 2 cocuk. yeni ayrıldın derken birde ayni evdemı oturdun kvdenlerde. bayaga cahilmışaın kusura bakma ben izin almam haber veririm okadar

Canim ben birsey anlamadım kaç yaşında evlendin sen? Esin kaç yaşında? Ailen nasıl izin verdi sana?

Kizlar herkeze merhaba.
Benim bir derdim var ve size danışmak istiyorum. Ben ailemden uzaktayim. Yani 2.30 saat var aramızda. Ve ben 1 senedir annemgile gitmedim. Onlar da 1 kere geldi bana. Ama eşim her seferinde bana tamam nisanda gidelim.
Tamam izinli olunca gidelim diye oyalayip durdu.
Ve en son ramazan bayramından sonra 1 hafta kal. Kurbandan sonrada biraz kal dedi. Bende tamam dedim. Ama bu gün kahvaltıda tartıştık kalma konusu yüzünden. Oda bana kalamazsın dedi. İtekledi beni çocukların önünde. Halen büyük oğlum sarıldı bana ağlama anne diye.
Bende çocukları aldım ve ablamın evine gittim. Bize yakın oturuyor ablam.
Şimdi ben ne yapmalıyım. Lütfen bana bi akıl verin.
Ayrıca eşimin ailesi bize 10 dk mesafede ve biz hiç yoktan haftada 3 kere gidiyoruz onlara ve ben de ailemi çok özlüyorum.

Neden seni ailenle yılda bir görüştüren adamın ailesini haftada 3 gün görüyorsun?

Daha çocuk olmadan bu düzeni oturtmalıydın.

Kavgaysa kavga, ayrılıksa ayrılık.

Ben aileme gidemiyor muyum?
Hadi ananlara bir başına git.
Karıma böyle yasak koydum o da inadına gelmiyor açıklamasını yapsın da görelim.

Pis bencil ya gıcık oldum eşine..

Canim ben birsey anlamadım kaç yaşında evlendin sen? Esin kaç yaşında? Ailen nasıl izin verdi sana?
Ben 16 yeni girmiştim. Eşim benden 9 yaş büyük. Ailem bana bırakmıştı istiyorsan olur die bende tamam dedim. Görücü usulü evlendik. İste 2 aya kadarda 22 olacam.

Ben 16 yeni girmiştim. Eşim benden 9 yaş büyük. Ailem bana bırakmıştı istiyorsan olur die bende tamam dedim. Görücü usulü evlendik. İste 2 aya kadarda 22 olacam.
Kuzum yazık olmuş en guzel zamanların sıkıntı ile geçmiş birde maaile aynı evde kalmışsiniz. Ailen arkanda mi? Onlar eşinle sert bir dille konuşsalar

Kuzum yazık olmuş en guzel zamanların sıkıntı ile geçmiş birde maaile aynı evde kalmışsiniz. Ailen arkanda mi? Onlar eşinle sert bir dille konuşsalar
Inanırmısın ben herşeyi annemgile anlatmam. Bunu bile daha anlatmadim. Ablam çok sinirlendi arayim diyor ben yok arama diyorum bir boşluktayim sanki.

Yanlış yapıyorsun tabiki hersey anlatılmaz ama bu onemli bir durum eğer sesini çıkarmazsan hep üstünde güç kullanacak sineceksin.neden sahipsiz gibi davranasinki

5 yıl ayni evin icinde resmen gencligini harcamışsın. o yaşta insanalr okul ve senin şuanki yaşında ünı okuyor. 14 15 yaşinda evlendın ozaman ailen nasıl müsade verdi böyle birşeye? eşin kac yaşinda

Bilmiyorum nasipmiş diyebiliyorum sadece.
nasip felan değil resmen kendini harcamışsın. ben eşimden izin almam. haber ederim sende kocanda cocuk akıllı cahılsınız. üzelerek diyorum bunları kusura bakma. üstelik ailende seni eş diye cocuk yaşta kvdeyle oturmama nasıl razı gelmışler onuda hic anlamış değliım. bu sorun ozaman yeni değilkı. sankı aynı evdeyken aılen ne kadar gelebılıyordu sana?!!

nasip felan değil resmen kendini harcamışsın. ben eşimden izin almam. haber ederim sende kocanda cocuk akıllı cahılsınız. üzelerek diyorum bunları kusura bakma. üstelik ailende seni eş diye cocuk yaşta kvdeyle oturmama nasıl razı gelmışler onuda hic anlamış değliım. bu sorun ozaman yeni değilkı. sankı aynı evdeyken aılen ne kadar gelebılıyordu sana?!!
Yani hep boyle oluyordu ama hiç değilse ozaman başimda kaynana, kayinbaba, görümce var diyordum.

kusura bakmada genclıgını resmen harcamışsın. yazık günah gencecık yaşta kvde kayınbaba aynı evde özel hayat sıfır kabus gibi üzüldüm gercekten
Inanki sorun o degil. Tamam olan oldu ama insan şimdiden sonra saygı ve sevgi istiyor. Ama yok işte.

Inanki sorun o degil. Tamam olan oldu ama insan şimdiden sonra saygı ve sevgi istiyor. Ama yok işte.

Aileniz her şeyi bilsin. Yetişkin bir insan değilken bir yetişkinin alması gereken kararları almışsınız. Aileniz kararı size bırakmış bir çocuğa. Aslında onlarada müstehak. 16 yaşındaki kızını 9 yaş büyük bir adamla evlendirirsen böyle hasret kalırsın sene de 1 kere ya görür ya görmezsin.
Bence hala yetişkin sayılmazsınız, kendi ayaklarınız üzerinde de duramıyorsunuz o yüzden ailenizin desteğine ihtiyacınız var. Ailenizin durumdan haberi olmasını sağlıyorsunuz. Eve dönmenizi tavsiye etmem. Kürkçü dükkanına döndü derler. Sahipsiz sanırlar ki aslında sahipsiz gibi kalmışsınız. Ailenizin yanına gitme şansınız varsa gidin 1 hafta kafa dinleyin derim.

Back
X