Çok Üzüldüm...

Seni cok uzmusler. Beddua et belki tutar birbirlerine dussunler motivsyonlari moralleri kalmasin. Pis gaddar insanlar...bunlardan ne kadin olur ne ana.. igreniyorum boyle adilerden. Okurken gerildim. Insanliktan nasipsizler
Beni anladığınız için teşekkür ederim...

Ne kadar çok takarsan o kadar üstüne giderler
Ne zaman kimseyi takmazsan herkes konuşmaya çalışır

Derslerine yoğunlaş demeyin demişsin ama demezsem olmaz.bi sürü sürü! seni güdülüyor ders çalışman için bak ne güzel.haziran da sınav!çok az kaldı.çalış derslerine.üniversite de çooook arkadaşın da ortamın da olur hem de bir meslek garantisiyle rahat rahat gezersin eğlenirsin

Sağolun ablacığım ama 12 değilim,bir sene geç yazıldım okula.Teşekkürler yine de.

Bende genel de yalnız kalırım yalnız olmak onu kadar da kötü değil kitap oku hobi bul vb.

Bende durumuna üzüldüm ama yapacak bir şey yok zaten ne kaldı ki sınava

Derslerine odaklan inan bunlari hatirladiginda gulup gececeksin. Vee eger derslerini etkilerse iste hayatin boyunca pismanliginida yasyacaksin ne gunlermis bee deyip gulup gecmen icin derslerini ihmal etme. Sen ders demeyin demissinde benden abla tavsiyesi...
Eger yanlizliga tahammulun yoksa sinifini degistirme imaknin varsa degistir derim.

Merhabalar.
Yazdiklarinizi okudum ve gercekten o arkadaslariniza cok sinir oldum. Ne kadar hadsizler. Ayrica sizi daha tanimadan ordan burdan duydugu sacma sapan seylerle sizi etiketleyen insanlar varsin sizden uzak dursun. Siz dimdik durun.
Hic onlara kendinizi kabullendirmeye calismayin, bakin size firsat. Deli gibi calisin, daha cok calisin. Her firsatta calisin. Nasilsa bir daha onlarin yuzunu gormeyeceksiniz. Simdi takiyorsunuz,sizi anliyorum. Cok normal, size takmayin demek ise yaramiyor belli ki anliyorum ama her akliniza sunlara uzulmek geldiginde masanin basina gecin. Calisin.
Inanin cok kisa sure sonra onlari mi takmisim, vaktime yazik etmisim diyeceksiniz.

Bu insanlar 3 5 ay sonra hayatından çıkacak ve bidaha hiç gormeyecegin insanlar. O yüzden hiç ne psikolojini bozmana ne derslerini etkilemelerine izin verme. Gerek yok ki güzelim.
ben senin yerinde olsam kendim takilirdim hiç de umrumda olmazdı. Eğer gerçekten taktik istiyorsan ve yapabilirim dersen. Hepsinin olduğu bir ortamda durumu açıkla neden böyle yaptığınızı anlamıyorum ama durum böyle böyle. ve konustuk tan sonra da tek başına takıl. Hiç kimseyi umruna getirme. seneye de başka dershaneye git

Benzer sorunları ben de yaşamıştım dershanede. Yeni gelenler de bana önyargılı yaklaşıyordu. Ama hicbir zaman peşlerine takılmadim. Hiçbirine de pas vermedim. Zamanla çok samimi dostluklar kurdum. Çünkü kendimi sevdirmek için kendimden taviz vermedim. Yalniz kaldım evet. Yemeklerimi tek başıma yedim. Tenefüs aralarında soru sordum, öğle aralarında hızlıca bir şeyler atıştırdım ders çalıştım. Hicbir şekilde motivasyonum bozulmadı. Bi de ben zorbalığa maruz kalıyordum. Sınıfta her verdiğim cevapla ilgili gereksiz espri yapıyorlardı. İnan hic umrumda olmadı. O dönemlerde edindiğim 2 arkadaşım oldu.hala görüşüyorum. Çok özlü dostlar kazandım durusumla. Kendimle gurur duyuyorum simdi.

Ne mutlu size.Bana güven verdiniz.

Takma desem olmaz, yaşın gereği takacaksın. Gerçi her yaşta insan takar, dışlanmak istemez. Sallama ama, sallama ki, kendine güvenini görsünler . Belli seni istemedikleri , ne demeye gidip soruyorsun oturabilir miyim diye? Bir de sadece kızlar mı var dersanede? Erkek arkadaşların yok mu onlarla otur. Ben erkeklerin arkadaşlıklarını da, sohbetlerini de daha çok seviyorum ondan bügün bile hala dersaneden tanıdığım erkek arkadaşlarla görüşürüm , kadın arkadaşların üstüne daha kaç tane daha kadın kokladım :))) insan düşmanı bile oda dik durana saygı gösterir unutma!

Ergenler acımasız olur bizim zamanımızda gene insaflıydık ama yeni nesil birbirini intihara sürükleyecek kadar zorba...ama bildiğim bisey var cool olmak her zaman iş yapar kaçan kovalanır, sen mıç mıç sünepe sünepe peşlerinde dolanma gelebilir miyim oturabilir miyim sizinle gelebilir miyim bu ne?

Demek ki kendi başlarına karar veremeyen başkalarının laflarından etkilenen tipler bu iki yeni kız, kendi başına biseyler yap okul kazanıp gideceksin bi daha nerde görcen sümuklüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…