Beni anladığınız için teşekkür ederim...Seni cok uzmusler. Beddua et belki tutar birbirlerine dussunler motivsyonlari moralleri kalmasin. Pis gaddar insanlar...bunlardan ne kadin olur ne ana.. igreniyorum boyle adilerden. Okurken gerildim. Insanliktan nasipsizler
Yaslariniz kucuk olsada sana yaptiklari merhametsizlik. Gercekten Allaha dua et kirik kalbinle. . Kalp kirmak cok gunahtir. Umarim kendi dertlerine duserlerBeni anladığınız için teşekkür ederim...
Öyle de yapıyorum işe yaramıyor.Ne kadar çok takarsan o kadar üstüne giderler
Ne zaman kimseyi takmazsan herkes konuşmaya çalışır
Sağolun ablacığım ama 12 değilim,bir sene geç yazıldım okula.Teşekkürler yine de.Derslerine yoğunlaş demeyin demişsin ama demezsem olmaz.bi sürü sürü! seni güdülüyor ders çalışman için bak ne güzel.haziran da sınav!çok az kaldı.çalış derslerine.üniversite de çooook arkadaşın da ortamın da olur hem de bir meslek garantisiyle rahat rahat gezersin eğlenirsin
Yok 12 değilim,bir sene geç yazıldım okula.Bende durumuna üzüldüm ama yapacak bir şey yok zaten ne kaldı ki sınava
Öyle bir imkanım yok maalesef,tek sınıf var.Sınıfını değiştir
Öyle bir imkanım yok maalesef,tek sınıf var.
Ne mutlu size.Bana güven verdiniz.Benzer sorunları ben de yaşamıştım dershanede. Yeni gelenler de bana önyargılı yaklaşıyordu. Ama hicbir zaman peşlerine takılmadim. Hiçbirine de pas vermedim. Zamanla çok samimi dostluklar kurdum. Çünkü kendimi sevdirmek için kendimden taviz vermedim. Yalniz kaldım evet. Yemeklerimi tek başıma yedim. Tenefüs aralarında soru sordum, öğle aralarında hızlıca bir şeyler atıştırdım ders çalıştım. Hicbir şekilde motivasyonum bozulmadı. Bi de ben zorbalığa maruz kalıyordum. Sınıfta her verdiğim cevapla ilgili gereksiz espri yapıyorlardı. İnan hic umrumda olmadı. O dönemlerde edindiğim 2 arkadaşım oldu.hala görüşüyorum. Çok özlü dostlar kazandım durusumla. Kendimle gurur duyuyorum simdi.
11 misin oyleyse sorun yok şunda 1 sene daha dayan anlıyorum seni benzerini bende yaşadım yapacak bir şey yokYok 12 değilim,bir sene geç yazıldım okula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?