- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
Akrabamizin annesi hastalanmis, onu ziyarete geldik. Su an arka odada karanlikta oturuyoruz, onu yatirdim. Hastaliklari tam ne bilmiyorum ama ara sira hafizasi ya da akli gidiyo sanirim. Mesela onundeki kofteyi yedi, tatli sandi. Gelinine bakti, benimle konustugunu sandi. Gelini de akrabamiz ama 50 yasini gecti, karistirmasi imkansiz. 'Karnindaki cocugu iyi koru kendine iyi bak, su tabagindaki yemekleri bitiriceksin' dedi. Akrabamiz sagolsun bakiyo ediyo ama kayinvalidesine tersleniyor. Kalbini kiriyor kadinin. Agliyor su an damadi anneni alsinlar gotursunler demis, gelini de boyle muamele ediyo. Evini yikmislar yeniden yapana kadar kalacakmis burada. Yalniz basina oturuyo, ben de cok uzuldum. Beni tersliyor zoruma gidiyo diye agladi. Ama soyleme geline kizar dedi.
'Tvyi kapatma demis gelinine, refleks olarak donup tvye baktim, ben konusuyorum dedi. Biraz bakima muhtac. Cok da sevmis beni, efendilik yuzunden akiyor dedi.
Zamaninda gelin kv cekistiler mutlaka. Ama simdi ne desen yapar. Kendi kv'mi dusundum, ettigimiz kavgalara pisman oldum hakli olsam da. Bundan sonra bana kufur etse de kinasa da saygimi bozmayacagim ezilmemek kosuluyla.
Oylesine anlatmak istedim, ben bu kapidan cikicam ama kadincagiz kalicak burada karanlikta tek basina.
'Tvyi kapatma demis gelinine, refleks olarak donup tvye baktim, ben konusuyorum dedi. Biraz bakima muhtac. Cok da sevmis beni, efendilik yuzunden akiyor dedi.
Zamaninda gelin kv cekistiler mutlaka. Ama simdi ne desen yapar. Kendi kv'mi dusundum, ettigimiz kavgalara pisman oldum hakli olsam da. Bundan sonra bana kufur etse de kinasa da saygimi bozmayacagim ezilmemek kosuluyla.
Oylesine anlatmak istedim, ben bu kapidan cikicam ama kadincagiz kalicak burada karanlikta tek basina.