Çok üzülüyorum...çok :( Kayınvalidemin yorumu ..

Maaşınıza zam istesenize zaten çıkma niyetindesiniz kendinize daha güveniniz gelir yani daha rahat istersiniz, şahsen yerinizde olsam ben zam istemek için daha rahat olurum olmadı vermiyorlar mı çıkarım düşünmeden işten, ayrıca eşiniz size güvenerek mi girdi bu evlilik işine yahu çok bel bağlamış size gibi görünüyor o size destek olup çıkmanıza bir şey demese size bu durum bu kadar dert olmazdı bana kalırsa, he diyelim çok ihtiyacınız var bu işe ya devam edeceksiniz, ya da burada çalışırken bir yandan da yeni bir iş bakacaksınız buradan çıkıp yeni işinize başlayacaksınız

ben olsam şöyle yapardım yine de sen bilirsin tabiki..işi hemen bırakma ama ufaktan ders çalışmaya başla.zor olabilir ikisini birlikte yürütmen ama sınava cok zamanvar dıye dıyorum çünkü çalışmaya alışkın olan insan kendını yükmüş gibi düşünüyor. 2016 ocak gibi de işi bırakırsın, sonra sıkı sıkı çalışırsın, dersaneye fılan gidersn. ama mutlaka gır sınava.

Evet sorun maaş değil..o yüzden sorumlulukla ilgili asgari ücrete bu işi yapan vardır elbet..ama benim yaptığım iş bu kadar anlattığım kadar değil..koca departmandan sorumluyum şuan
cnm bende sen kendi huzurunu kendin bozuyosun. bunca işi yapıyorum altından kalkamıyorum yanlısta yapsam bi çözüm yok diyosun. onca iş yapıyorum aldıgım para yaptıgım işe göre az diyosun ok. ama müdür sana demiş yanlıs yapsanda sorundegil diye tek basınasın kafana göre takıl demiş. bence işi böl yapabildigin kdrını yap kendini bunaltma. sende bnm gibi iş üstüne iş çıkaran tiplerdensin herhalde. bnmde işim bitmiyo hiç ama baksan yapcak iş yok. maaş bana yetiyo diyosun sana karışanda yok snaırım. amann iyi bi iş bulana kdr çalış gitsin. bu aradada iş ara. o arkamdan bunu dermiş bunu bunu dermiş diye düşünme boşver be güzelim

İş ilanlarını takip ediyor musun peki?Ben de 1 yıldır işsiz olduğum için eşim beni boşamak istediğini söylemişti hönküre hönküre suratıma.Bulduğum her işe cv attım ya da aradım.Ama geri dönüş yok denecek kadar azdı.İş bulmak da zor.Maddi durumunuz çok kötü değilse güzel bir iş bulana kadar çıkabiliyorsan çık işten,eşin de aile işi yapıyordu değil mi?Ailesi de zor durumda bırakmaz sizi.Kv de de anlar herhalde mutsuz olduğunuzu.Belli ki çok bunalmışsın,mutlu olmadığın hiç bir yerde durulmaz,kaldı ki iş stresi her zaman daha beter eder.Çıkabiliyorsan çık,sakin kafayla yeni bir iş ararsın ve dinlenirsin.

küçümsedikleri o memurlara sunulan imkanı size de sunsunlar madem. bende önlisans kpss ye hazırlandım özeldeki bu şartları bildiğiim için. şükürler olsun özelde toplasan 1ay deneyimim yok ama etraftan duyduklarım yeterde artıyor şükretmem için. atansam daha çok şükredicem, hakkında hayırlısı olsun

anlamadığım 2. şey neden herkes düşük maaş alıyor ve neden buna katlanmak zorunda kalıyor?

Herkes düşük maaş almıyor ..:) müdürler yüksek maaş alıyor..bizim gibi bölüm müdürlerinin altında çalışanlar düşük maaş alıyor..bir de mavi yakalılar var onlar asgari ücret yıllarını vermişler..

Pek bilmem bu Konuları ama seni müdür yapsalar Herşeyin Basında olan biri için 1000 lira çok az.Kayınvalidenin dediğini düşünmek şuan için çok Saçma.Ona anlatmadınız mı hem Herşeyin başındayım hem az Maaş alıyorum hem de bi hata yapmaktan korkuyorum diye o anlayışla Karşılar bence.Asıl sorun iş,iş yeri.

Şaka gibi ya üniversite mezunu çok diye resmen hiçe sayılıyorlar.Biz okumadan giremeyiz oralara ama nasıl adalet bu ya

Normal de pek bu bolumde yazmiyorum ama okuyunce neredeyse kendimi buldum. Memurlugu kim asagiladi bilemiyorum ama duz memur en dusuk 1800 aliyor. Ben iktisat mezunuyum ben de senin gibi ozelde calistim suanda issizim cunku kpss ye hazirlandim 83 puan aldim ancak atanamadim ama inatciyim atanincaya kadar devam. Sana tavsiyem isini birakacak maddi durumun yoksa 2016 kpss icin simdiden hazirlan aksamlari 1 2 saat duzenli bakarsan halledersin. Inan bana hem daha rahat olursun hem de ozel sektorden kurtulursun. Ben de kendimden 20 yas buyuk adamlara ki kimisi asker emeklisi kimisi polis excel anlatiyordum ya cmt pazar tatilim yoktu. Mudurum inanilmaz rahat bi adamdi. Ayrica cok rahat zam isteyebilirsin ben 6. Ayda istedim. Su anda sana muhtaclar farkinda degil misin?

Eskinin milleti çalışan kadını ayıplardı. Şimdiki kayınvalideler gelini çalıştırmanın derdinde...

Ne zaman öğrenecekler acaba insanın kararına saygı duymayı.

Konu sahibi, kayınvalidemize bir sorun bakalım. İşten çıkan bir bok olamamış sayılıyorsa, kendisi ne olabilmiş ev hanımı haliyle?

Ayrica kv yi takma sen. Bebek icin bile en iyisi memuriyet. Cok kurumsal bir firmada calistim bir bolumun muduru bebekten sonra isten cikartildi. Emekliligine 45 gun kala isten cikartilani gordum ya. Bazen idealleri rafa kaldirmak gerekiyor

İş çok diye mızmızlanmak yerine müdürlüğe talip olun. Yapmazlarsa istifa edin.

BEN MÜDÜR OLMAK İSTEMİYORUM...Benim müdürüm çok iyi çalışkan biriydi ama istifa etti gitti müdürlerin içinden sadece onun maaşı düşüktü...ve o kadar çok çalışıyordu..sinir stres olmaktan başka bir işe yaramadı...

İş çok diye mızmızlanmak yerine müdürlüğe talip olun. Yapmazlarsa istifa edin.

mızmızlanmak falan ne demek zaten canım burnumda ...yorum yazma daha iyi burada teselli bulmaya akıl almaya mantıklı bir karara varmaya çalışıyorum sizin gibiler daha da moralimi bozuyor..

Önce bir rahatlayın bence. Kendinizi çok sıkıyorsunuz.Maaşınıza zam istemek en doğal hakkınız. En kötü ihtimal hayır derler. Ama şansınızı deneyin. malum ağlamayana meme vermiyorlar.İşinizi sakın bırakmayın.Piyasa çok kötü.Şimdiden sınava hazırlanmaya başlarsanız sıkışmazsınız da.İnanın imkansız değil. Benim yengem ayda 4 kere nöbet tuttuğu bir işte hazırlandı ve atandı. Rahatı beyde yok vallaha.Önce kafanızdan olumsuz düşünceleri atın. Yapanların sizden ne fazlası var?

Teşekkür ederim..çok haklısınız...
Moralim gerçeken çok bozuk..

memur olmak istiyorsan işten çıkıp kpss ye hazırlanacaksın yok uğraşamam dersen özel sektör böyle, şans işi daha iyi bi iş de bulabilirsin daha kötü de.. hedefini belirle ona göre yürü kv yi filan da hiç sallama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…