• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum...çok :( Kayınvalidemin yorumu ..

Sadece olay müdür olmak değil ki zaten burdan atıyorum 4000 lira alsaydınız bu konu hiç açılmazdı zaten. Çünkü en azından ücreti iyi derdiniz. Şimdi işin rahatlığından başka nesi var, ki anlattığınız kadarıyla başkalarının rahatlık olarak gördüğü şey içerden hiç öyle de değil zaten.

evet haklısınız tabi ki..maaş biraz daha yüksek olsa bu konu açılmazdı..a 1000 liraya başka iş bulunabilir ..Rahat da edebilirim 1000 liraya iş konusundan ..yani yoğunluğu biraz daha az olabilir..
Ben biraz çekingenim de..isteyemem ki :/diyemem maaşım az diye çünkü biliyorum bir arkadaşım daha var burada muhasebede çocuk doktora yapıyor bendeb 50 tl fazla alıoyor 4 yıldır çalışıyor...nasıl diyeyim..o çocuk bile isyan ediyor..
ama elde var 0.çocukta 5 tane dil var..doktora yapıyor izmirden mezun ama sonuç koca bir hiç..
benim müdüre de gereken değer verilmedi diye adam gitti kimsede gitme demedi bişey yapmadı...

Yaptıgınız ıste uzmanlasmıs ve mudur sıfatıyla ıse baslayacak kısıye ıs ogretecek durumdaysanız , Bence yonetıcınızle gorusun sıze terfı versınler vede zam.. Maas ve konum olarak sızı tatmın etmedıgınden ayrıca ıs cekılmez bır hal alıyor.Size yardımcı olacak birini ise alırlar.. Aksı halde talebınıze karsın sızın yerınıze alınacak kısıye ısı ogretmenızın zaman kaybı olacagını, bu stres altında sızı daha cok yoracagını ıfade edın. Bu sartlar karsısında emegınızın karsılıgını ıstemek sızın hakkınız.. kime az kime cok verdiğini bir tarafa bırakın bence..

Kayın valıdenızı bı tarafa bırakın.. Bu kadar egıtım gordunuz, bır kac dılınız var.. Burada ıstedıgınız sartları yakalayamazsanız, Baska ıs arayıslarına baslayın..

evet haklısınız tabi ki..maaş biraz daha yüksek olsa bu konu açılmazdı..a 1000 liraya başka iş bulunabilir ..Rahat da edebilirim 1000 liraya iş konusundan ..yani yoğunluğu biraz daha az olabilir..
Ben biraz çekingenim de..isteyemem ki :/diyemem maaşım az diye çünkü biliyorum bir arkadaşım daha var burada muhasebede çocuk doktora yapıyor bendeb 50 tl fazla alıoyor 4 yıldır çalışıyor...nasıl diyeyim..o çocuk bile isyan ediyor..
ama elde var 0.çocukta 5 tane dil var..doktora yapıyor izmirden mezun ama sonuç koca bir hiç..
benim müdüre de gereken değer verilmedi diye adam gitti kimsede gitme demedi bişey yapmadı...
Siz bu şirkette kaldığınız sürece kendinizi de geliştiremezsiniz, memnun da kalamazsınız. Ne demek doktora yapan kişi 1550 tl alıyor,neden katlanıyorsunuz ki? İyi bir şirket olsa ayrılmayı düşündüğünüzü söylediğinizde sizin şartlarınızı iyileştirir ve maaşınıza zam alırdınız. Bence başka işler bakın çok daha iyi firmalara girersiniz bu vasıflarla. Bir yandan da kpss çalışın,ben de 2016 için hazırlanmaya başlayacağım

arkadaşlar ben 3 yıldır kpss ile uğraşıyorum, kazanmak öyle kolay bişey değil. kesinlikle işi bırakıp kpss olayına girmek çok ciddi bir karar olarak düşünülmeli.
ben de konu sahibi gibi düşünüyorum. herkes için maaş ön plandadır benim için değil. ortamda huzurluysam üzerimde gereksiz yükler olsa parası ve yorgunluğu hiç önemli değil. Hatta ben en başta açık pozisyona sizi yönetici gibi birşey olarak yollamışlar ya, onu bile kabul etmezdim. Çünkü işe hakim değilim istemem derdim, müdür pozisyonu ve zamlı olması farketmez. Fazla sorumluluk beni resmen tüketiyor. ruhumu yiyor.

Kimse vazgeçilmez değil kendinizi bu kadar önemsemeyin mutlaka yapacak biri bulunur bu kadar şikayetle zaten hayır gelmez yaptığınız işten...

Ise bu kadar hakimseniz sizi mudur yapsalar ya maasiniz da artar sizi de kaybetmemis olurlar

Back
X