Gercekten cok üzüldüm ablanızın ogluna acil sifalar diliyorum .. Balık bastan kokarmıs adam evinde kalmıyormus ki dogru düzgün .. Ablanız neden 27 yıl boyunca bu evliligi sürdürmüs .. Evden kovdugu halde ablanız mı gidecek birde ? Zaten adamında almaya niyeti yok .. Evliligi sorunlu ne kadar bilemeyecegim ama ablanızın oglu belki de evde huzur olmadıgından dolayı böyledir .. Yani enisteniz ve ablanız bir araya geldiklerinde nasıl iletismleri bilemeyecegim .. Cocugu hasta ama baba cok duyarsız ablanız herseyi tek basına gögüslemis zaten .. Maddi durumu da yerinde ..
İnceldigi yerden kopmalı bence ..
canim cok guzel anlamisin gercekten dogru diyorsun inceldigi yerden kopsun ama ablamin elinde ne bes kurus para nede ustunde birsey var sanirim kanunlarda ablami korumuyor hersey enistemin uzerine oldugu icinsanirim 2002 den sonra evlenenler icin mal paylasimi olabiliyor yok mal kimin uzerindeyse oyle kaliyor , en basindan beri bu boyleydi yaliniz basina buyutdu ablam iki cocugunu kaynanadan kocadan koruya koruya ama artik ipler koptu, ablam sesini cikarmazsa tartisma yok evin kadini kaynanasi ablam bugaz dokluguna 27 yil hizmetcilik ve kadinlik yapti onlara
Ama sonucta colugu cocugu var .. O bahsettigin kanunu bilemeyecegim ama nafaka vermek zorunda .. Ablanın calısma imkanı yokmu ki ?
calisma imkani yok canim cifci insan bunlarsehir gibi biryerde yasamiyor benim evime gitdi bugun benim evimde zaten buyuk bir sehi degil ufak bir ilce cok uzuluyorum ((
27 yıllık bir evlilik var ortada dile kolay.
Canım madem bu kadar sorunlu bir evlilikleri vardı nasıl yürütebildi ablan bunca yıl.
Peygamber sabrı varmış ablanda da.
Rabbim şifasını verir inşallah yeğenin için.Ablana destek olmaya çalış.
İnceldiği yerden kopsun ,nafaka davası da açar çatır çatır alır tazminatını
imkanınız varsa bir avukat tutun. hatta avukatla maddi sorunlarıda görüşün dava sonrası mal paylaşımından ücretini alabileceğini söyleyin.
yiğeniniz bu durumdayken eşini beş parasız evden kovan bir adama diyecek çok lafım olsada diyemiyorum. evladı bu durumdayken neyin peşinde bu adam? sizden çok onun düşünmesi lazım değil mi?
ben olsam alırım enişte beyi karşıma vicdanını tokatlarım !
allah yardımcınız olsun...üzüldüm okurken
canim aradim konustum ne yapiyorsunuz eniste oglunuzu arada yiyeceksiniz yapmayin boyle bak neler yasandi en basa donecez ona birsey olsa uyuya bilecekmisin bir lokma ekmek yiyebilecekmisin dedim ablan dusunsun dedi benle degil onla konus dediablamda aramis gel konusalim demis ben gelmem geleceksen kendin gel ve ne annenle abinle konusacaksin ne benim birseyime karisacaksin hizmetci gibi calisirsan gel kabul ederim demis iyimi bu nasil koca allah belasini versin agdi serefsiz herif (
Nato kafa nato mermer eniştenizin kafası kusura bakma ama..
mermere hakaret etmis oluruz bu cumleyle :1no2:
Bu kadar da umursamaz olmaz ki ama bir insan evladı hasta,bakıp ilgilenceğine şu yaptıklarına bak.
Yazıktır günahtır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?