- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
Bebeğim 7bucuk aylık oldu ve hala ek gıdayı reddediyor. Kafayı yiyecem. Ne şaklabanliklar yapıyorum 1 kasık çorba içsin diye. Yeterki yesin 1 saat kasık elimde bekliyorum. Kendi kendine yesin diye onunede koydum. Eliyle mıncıklayıp oraya buraya sürüyor. Hiççç önemli değil ev baştan aşağı batsın. Yeterki yesin. Alışsın yemeye. Olmuyor hiç bir yol olmuyor işte. Neden yemiyor. 1 buçuk aydır alistiramadim. Doktora sordum zor olur ilk başta dedi. Ya ne zoru. Olmuyor ki zor olsun. İştahsızlık değil bu durum farklı. Önce bi yesin de sonra iştahı bilsin. Bu baştan beri sevmedi hiçbirşeyi. Ben deli olacam kafama takmaktan. Aç uyuyor. Artık yetmezki bu süt ona. Napacam ben ya napacam. Ağzını tesadüf açtığı zaman bikac kaşık çorba hemen sokuyorum. Hep meme emmek istiyor. Olmaz böyle. Offfff
nezaman yediğini gorecem ben. Nezaman yiyecek. 7 buçuk aylık oldu. Napsam sizce kızlar. Hazırladığım corbalarin tadı tuzu yerinde. Yani saman gibi değil. Çok güzel hepsi. Kasık mamaları yapıyorum. Muhallebi yapıyorum. Yemiyor. Ağzını kitliyor. Meyve suyu istemiyor. Meyve pureleri hayatta yemiyor. Hele yoğurt. Allahım yaaa hele yoğurt. Nefret ediyor. Napacam napacam napacam
ağlıyorum bazen. O kaşığı görünce ağzını kitlemesi beni öldürüyor. Hicmi yemicek. Hiç yemicekmiiiii