Çok üzülüyorum elimden gelmiyor bişey

Ya siz gelinde görün bi bizim karakolu savciyida o zaman anlarsınız mahallede adam beni yerlerde sürükledi darp etti komsumuzdu üstelik karakolda üstüme geldi ağızlarını bile acmadilar kanlar içinde gittim ben acile burda konuşmak kolay her polis birmi annemin evine geçen gün sarhoşlar kapısında hir gür çıkarmış bide karakolun dibinde oturuyor bağırmış çağırmış polise kafasını bile camdan uzatmamis herşeye bu kadar ön yargı yapmayın
Önyargı değil ki bu.
Komşunuz sizi dövüyor, annenizin kapısına sarhoşlar geliyor, eşiniz sizi darp ediyor, ama kimse bişey yapmıyor. Merak ettim nerede oturuyorsunuz?

Önyargı değil ki bu.
Komşunuz sizi dövüyor, annenizin kapısına sarhoşlar geliyor, eşiniz sizi darp ediyor, ama kimse bişey yapmıyor. Merak ettim nerede oturuyorsunuz?
İzmir'de oturuyorum ama gerçekten semtin karakolundan herkes şikayetçi kim gitse hiç ilgilenmiyorlar diyolar valla bişe olsa kime sigincaz bilmiyoz teredduttum o yüzden yoksa gitmiştim kaç defa

İzmir'de oturuyorum ama gerçekten semtin karakolundan herkes şikayetçi kim gitse hiç ilgilenmiyorlar diyolar valla bişe olsa kime sigincaz bilmiyoz teredduttum o yüzden yoksa gitmiştim kaç defa

Izmirde nerde bu yer, bende izmirdeyim cok merak ettim semtini..

Kendi anahtarimi almış zaten cekmeceden yo paşa gibi davranmadim hiç ben ona hatta ilk baslardada hazirlayamiyodum çok mide bulantilatim vardı o zamanlar bu konuyu çok sorun etti hatta annesine bile yansıttı sürekli ikisi bana kalk hazırla kalk hazırla diye baskı yapıyordu buda annesi sordugu zaman şikayet ediyordu beni hazırlamiyor bana kahvaltı diye anneside böyle olmaz aç gidiyor diyodu esimde bana annem bana hep hazirliyodu kiyamiyodu diyo annesi böyle alistirmis şımarık büyütmüş şimdi birgün eksik olunca olan bana oluyo

Adam defalarca bunun kavgasini vermis. Bir kahvalti hazirlamakta ne var. O da çolak diilse kendi hazirlasin bi zahmet ama tek derdiniz buysa hazirlayiverin nolcak sanki atla deve mi bi yumurta kırıp cay demleyip kahvaltiligi masaya koymak nedir ki. Gözleme mi ac dio?

Adam defalarca bunun kavgasini vermis. Bir kahvalti hazirlamakta ne var. O da çolak diilse kendi hazirlasin bi zahmet ama tek derdiniz buysa hazirlayiverin nolcak sanki atla deve mi bi yumurta kırıp cay demleyip kahvaltiligi masaya koymak nedir ki. Gözleme mi ac dio?
Canım yapıyorum zaten sorun o değil birgun kalkamadım halsizdim diye yaptı bunu anahtarimi aldı kitlesi gitti ben buna anlam veremedim sonuçta insanız yani yeri geliyor uyanamiyoruz yarın bebek olcak yemek bile yapamicam demekki ondada aynısını yapcak

Izmirde nerde bu yer, bende izmirdeyim cok merak ettim semtini..

Bencede söylesin. Birsey yapmazlar diye gitmemek "kuaför saçımı kötü keser, en iyisi gitmiyim" gibi birsey zannediyorlar heralde. Ama en önemlisi: Madem durum vahim, neden hiçbir Allahin kulu üst makamlara şikayet ci olmuyor o karakol hakkında

Bencede söylesin. Birsey yapmazlar diye gitmemek "kuaför saçımı kötü keser, en iyisi gitmiyim" gibi birsey zannediyorlar heralde. Ama en önemlisi: Madem durum vahim, neden hiçbir Allahin kulu üst makamlara şikayet ci olmuyor o karakol hakkında
Valla bilmiyorum polisler gayet rahat nöbette bile uyuyolar kaç kez silahli çatışma çıktı polisler çıkıp mudalehe etmedi uyuyor hepsi

Valla bilmiyorum polisler gayet rahat nöbette bile uyuyolar kaç kez silahli çatışma çıktı polisler çıkıp mudalehe etmedi uyuyor hepsi

Yani hepsi uyuyor ve daha hickimse şikayetçi olmamış ilginç. Siz yinede gidin bir şikayetçi olun (kapıyı üstünüze kitledi, sözlü tehdit). En azından bir tutanak tutarlar uykudan uyanınca. Ayrica esinize bir aile terapisini teklif edin. Cocuk gelmeden belki bir faydasini görürsünüz

Yani hepsi uyuyor ve daha hickimse şikayetçi olmamış ilginç. Siz yinede gidin bir şikayetçi olun (kapıyı üstünüze kitledi, sözlü tehdit). En azından bir tutanak tutarlar uykudan uyanınca. Ayrica esinize bir aile terapisini teklif edin. Cocuk gelmeden belki bir faydasini görürsünüz
Söyledim tedavi ol dedim kabullen yani hastasın belli kabul etmiyor

Çukur izlemiş gibi oldum. Nasıl çatışma olur da polis gelmez:işsiz:

Bir insana zaten "sen hastasin tedavi ol" diye tedavi kabul ettirmezsin. Yaşınız da cok genç. Ailenizin durumdan haberi var mi
Anneme anlatmıyorum zaten kendide hasta ailesine bir kaç kez citlattim annesi hiç babasına bile dememiş tansiyonu çıkar diye zaten anasinida dinlicek bi kapasitede değil çünkü anneside öyle kölelik hayatı yaşıyor ev yemek dışarı çıkmak yok bi deger veren yok kocası bütün gün gezer alipta götürmez biyere buda evde bekler kocam beni seviyor ekmek getiriyor diye heralde esimde ailesinden böyle görmüş benden bekliyor aynisjni

Otuz defa şikayetçi olur da boşanma davasi acmazlarsa tabiki tavirlari o olur. Bunlarin iliskileri boyle demek ki derler. Burda da goruorum bosanmayacaksan bile git rapor al uzaklastirma karari cikart diyenleri. AKSINE Bosanmayacaksaniz bunu yapmayın arkadaşlar. Gercekten bosanacak oldugunuzda diil karakol hakim bile iplemez sizi ve bosamaz.

Cok haklisin canim Bizim üstümüzdeki karikoca bi kavga kıyamet koptu kadin hamile bagiryo kurtarın abla beni evden cikicak.esi koymuyo zarla zorla karsi komsusu aldi evine o surecte esim polis aradim polisi arayin diye bagiriyo kadin dedim.ekip yönlendir esimde bosa sikayetci olmaz ama ariyorum dedi gonderdi geldiler sikayetcimisiz hanimefendi dedi polis yok abi ufak tartışma sikayetci değilim demezmi esime dedim ben demistim boyle kac tane geliyo dedi gunde polisin gelmesi on dk surmedi gelmesine geliyoda o kiyamet kopmasindan o kuzuluga nasil gecis yapti on dk.once beni dovuyo kurtarin polis cagirin diyen kadin nerde polis geldigiyle kaldi yinede baski altinda olursa diye cekinme sıkıntı yasarsan ara hemen geliriz dedi gitti bazende bu kadinlarda is yokki olsana sikayetci apartman dökülmüş disari sikiyosa birdaha sesi ciksin sahitler var yardim.edenler var ama.yok o kadin kendine bunu yaparsa polis ne yapsin

6 aylık hamileyim eşimle ilk evlendigimizde çok sorunlar oldu aynı ev alisamadik birbirimize hep tartışma vs neyse daha sonra düzene girdi yada ben öyle sandım bu sabah kalkıp kahvaltı hazirlayamadim çok uykum vardı gecede üst komşu tak tuk ses yaptı uyuyamadim halsizlik çöktü üstüme sabah beni durttu kalk kahvaltı hazırla diye uyucam uykum var bigunde yemese nolcak sanki neyse gitmiş kendine kahvaltı hazırlamış yemiş çıkarken de evin anahtarımı almis kapıyı kitlemis yapayalniz bu evde kaldım komşulardan zaten hayır yok kimse kimsenin kapısını açmaz korkuyorum hep bi ceza verme huyu var bazen dayanamıyorum ya kaç kez konuştum yok bi annem var oda hasta gariban evi bile kendinin değil emanet başka kimsem yok :KK43: bosansam napcam hamileyim zor olcak konusuncada anlamıyor ha duvara anlatmisim ha ona aklı gelip gidiyor ailem yok diye böyle yapıyor kimsesizim diye oda farkında bunun bu yüzden çaresizim bebeğim olcak ona bile mutlu olamıyorum

Problemlerinizi çözmek için biraz çabalamalısınız. Madem başka seçeneğiniz yok !
Genelde hangi konularda sıkıntı yaşıyorsunuz, sorunlarınız neler bunları bir kenara liste yapın. Sonrasında biraz araştırma yaparak bu sorunları aşabilmek için kendinize bir plan yapın. Ama tek seferde bir sorunu çözemezsiniz zamana bırakmalı ve çaba harcamalısınız.

Anneme anlatmıyorum zaten kendide hasta ailesine bir kaç kez citlattim annesi hiç babasına bile dememiş tansiyonu çıkar diye zaten anasinida dinlicek bi kapasitede değil çünkü anneside öyle kölelik hayatı yaşıyor ev yemek dışarı çıkmak yok bi deger veren yok kocası bütün gün gezer alipta götürmez biyere buda evde bekler kocam beni seviyor ekmek getiriyor diye heralde esimde ailesinden böyle görmüş benden bekliyor aynisjni

O zaman sizi de bu hayat bekliyor. Bebekle de garantilemiş oldu. Ayrica o söylediğiniz karakol ile ilgili bir şikayet edelim. En azından hepsi bir kontrol edilir

6 aylık hamileyim eşimle ilk evlendigimizde çok sorunlar oldu aynı ev alisamadik birbirimize hep tartışma vs neyse daha sonra düzene girdi yada ben öyle sandım bu sabah kalkıp kahvaltı hazirlayamadim çok uykum vardı gecede üst komşu tak tuk ses yaptı uyuyamadim halsizlik çöktü üstüme sabah beni durttu kalk kahvaltı hazırla diye uyucam uykum var bigunde yemese nolcak sanki neyse gitmiş kendine kahvaltı hazırlamış yemiş çıkarken de evin anahtarımı almis kapıyı kitlemis yapayalniz bu evde kaldım komşulardan zaten hayır yok kimse kimsenin kapısını açmaz korkuyorum hep bi ceza verme huyu var bazen dayanamıyorum ya kaç kez konuştum yok bi annem var oda hasta gariban evi bile kendinin değil emanet başka kimsem yok :KK43: bosansam napcam hamileyim zor olcak konusuncada anlamıyor ha duvara anlatmisim ha ona aklı gelip gidiyor ailem yok diye böyle yapıyor kimsesizim diye oda farkında bunun bu yüzden çaresizim bebeğim olcak ona bile mutlu olamıyorum
Benim üzerime bir kere yanlışlıkla kapıyı kilitledi bağırdım demedigimi birakmadim.

Back
X