• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzülüyorum lütfen yanımda olun:(

Elif götürsün işte bırak

Ne güzel gerekçe işte küssünüz zaten sen işim var de kalk git otobüsle o da bıraksın hocayı

Kıskanmadığını görsün

Senin için içine yer ama yesin bir şey olmaz

Elif götürsün işte bırak

Ne güzel gerekçe işte küssünüz zaten sen işim var de kalk git otobüsle o da bıraksın hocayı

Kıskanmadığını görsün

Senin için içine yer ama yesin bir şey olmaz
Evt ya içim içimi yer kadın yanına mı oturcak ne konuscaklar vs
Ama gitmezsem anlar onu umursamadığımı ne güzel

Sizin eltinizle aranizin bozuk oldugu icin esiniz ablasini neden silsin o onun kardesi bence cok abartiyosunuz.

Eşin senin akrabanı kıskandığı için sana mesafe koy dese koycakmısın, ona göre davran

Elti konunuz vardı sanırım
oradada eşinşzi eltınızle samımıyetını
kıskanıyırdunuz
şimdi şunu soylemek lazım bunlar aslında hem eşinşz hem eltiniz hem kaynınız nezdinde cirkin gorunen suclamalar olurdu
acaba kayınvalidenin bu düşüncenden haberi varmı ne diyo bu düşüncelerine
yoksa kardeşim eşinle anlaş tabi adamı kendine cekerek yavas yavas uzaklaştır bide bi yavru yap sevsın dursun

Elif oncelikle eltin cok gicik bunu belirtmek istiyorum.:KK16: Cozum bulamiyoruz buna cunku esin mesafe koymuyor. Bayan hocanin esine beni havaalanina birak demesi de sacma. Ankara'da toplu tasima var, akademisyen olduguna gore taksiye binecek parasi da var ve esin calisan aile sahibi bir insan onu birakmaya vakti de olmayabilir, ozel soforu degil kocan. Ama yine cozum yok cunku kocan yine mesafe koyamiyor. Bir sekilde ortak paydada bulusup evlenmenizi ilginc buluyorum. Daha once bir yorumda belirtmistim:Esin bana guven vermiyor. Isin icinde bir kadin olsa da olmasa da seni birakacak gibi geliyor ki bu yanlis olmaz cunku hic gecinemiyorsunuz. O yapmadan sen tekme bassan diyorum. Bosanmayi dusunur muydun?
Şu an küs durumdayız öecbur olmadıkca konusmuyoruz.
Bugün beni eve bıraktı otobusle gidicektm aslında.
Neyse işte yarın bi hocayı havaalanına götürcekmis hocada bayan ve yası çok buyuk değil bana dedi ki sende gelir misin bırakıp dönelm , o esnada telefonuncaldı cevap veremedim ben gitmelimiyim size sanki başka kmse yokmus gibi kadın da bundan istemis götürmesini

elifff_____ elifff_____

elif niye hayati bu kadar yokusa suruyorsun?
bu adam bircok yonden masum. ha masum olmadigi yanlari vardir yahut masum gorunmemek icin inadina yapiyordur biz onu bilemeyiz.
bir insanin esinin kardesi, o insanin da kardesidir. lutfen eltini kiskanmaktan vazgec.

Buraya konu açtığınız kadar eşinize de sürekli açıyorsanız eşiniz size nasıl dayanıyor bilemiyorum. Ya sizi hiç takmıyor,ya iyice bunalıma girdi girecek boşveriyor ya da bilerek damarınıza basıyor sürekli,hangisi daha kötü bilemedim.Her şekilde de sizin eşinizi bu hale getirdiğinizi düşünüyorum. Eltinizin de canına minnet farkında durumun ve tadını çıkarıyor,olan size oluyor. Kendinize biraz değer verip eşinizi örnek alın,o size nasıl davranıyorsa siz de öyle yapın. Bırakın artık hayatınızın merkezine eşinizi koymayı. Kıskançlık krizlerine girip iyice egosunu tavana vurdurtmayın adamın. Bu arada yorumların birinde bebek yapın gibisinden bir şey okudum, asla düşünmeyin bu haldeyken,hali hazırda pek düzgün olmayan psikolojiniz ve evliliğiniz çocuk ile iyice sarsılmasın,ona da yazık olmasın. elifff_____ elifff_____

Mrb herkese
Aslında açtığım bi önceki konu ettiğimiz kavga yüzündendi:KK43:
Geçen gün tartıştık kendimi çok yalnız çaresiz hissediyorum:KK43:
Eşime o gün bazı şeyleri konuşup anlaşmayı teklif ettim kabul etti neyse o akşam kvlere yemeğe gittik orada canımı sıkıcak davranışları oldu tabi mesela eltimle hiç sohbete girmez ama o bşy anlatnca filan güldü ona bakıp, işte yeğeni oynuyo ortada çocuğu alıp sevmiyo çocuk eltimin kucağındyken çocuğu seveceği tutuyo.. Başka zaman sevdiğinde de anneye gidelim diyip duruyo bi kere babaya gidelim dediğini duymadım.eltimde fırsat bu fırsat başlıyo başlıyo işte hadi amcanı öp de göreyim fln demeye buna benzer şeyler oluyo sinir oluyorum.
Yanlış anlaşılmasın kötü niyetli değilim asla, sadece şunu düşünüyorum; eltimle birbirimizi sevmiyotuz tamam ama o bunu faxlasıyla gösteriyo ve sanki bana mesaj veriyo senn moralini bozup eşinle samimi olurum gibisinden..zaten 2dk da bir eşime soru sorup duruyo...
Neyse eve geldik ben brz surat astım tabi, hadi konuşalım dedi ama gergindi baya, diğer zamanlar hep o demişti hadi gel konuşalım çözelim güzelce diye ben sonra demiştim keske o zaman konuşsaymışım..
Onun gergin olduğunu görünce başka zaman dedim oda dedi ki yine aynı şeyleri konuşcaksak hiç başlamayalım şunla samimi olma vs vs ben zaten gerektiği gibi davranıyorum dedi, tabi biz tartıştık.
Ve açıkca yazmak istemiyorum ama her zaman bana hak veren insan eltimi korur nitelikte konuştu, sanki kardeşlerimin kuzeninin eşleri onun ailesiymişte ben yabancıymışım gibi konuştu
Ona en ufak bişeyde kardeşim üzülür dedi. Ya sanki ben ona kötü davran diyorum. Alt tarafı soğuk davran diyorum.çünkü o her seferinde bana laf atıyo ve kimse düşünmüyo elif üzülür mü diye
Şu an konuşmuyoruz, çünkü hazmedemem söylediklerini e hatasını anlayacağında yok
Ya tamam biliyorum bıktınız bu konudan ama eminim eşiniz sizin değil eltinizin tarafını tutar nitelikte konuşsa sizde bozulurdunuz çok canım acıdı benim
Şimdi ben nasıl davranmalıyım sizce kesinlikle barışmak için bi adım atmak istemiyorum
Ayrıca o akşam farklı konularıda konuşmak istemiştim ben yani sen şöyle şöyle yaparsan bende çok fazla seni kıskanmam seni sıkmam gibisinden işte okulla ilgili başka şeylerle ilgili ama konuşamadık sayesinde
Şu KK da en çok ilgimi çeken üye sensin elif.. Neredeyse tüm konularını okumuştum hepsi birbirinin aynı inan.
Artık dayanamayıp yorum yapma ihtiyacı duydum.
Sürekli kendini tekrar ediyosun bunun sonu yok. Kendini de eşini de azad et artık. Ya adamı rahat bırak yada boşa. Gerçekten bak bunu kendin için yap. Değiştir artık birşeyleri.
Sen onun sahibi değilsin hayat arkadaşısın nefes alacak alan bırak adama. Bu davranışlarla sadece kendinden uzaklaştırırsın.

Buraya konu açtığınız kadar eşinize de sürekli açıyorsanız eşiniz size nasıl dayanıyor bilemiyorum. Ya sizi hiç takmıyor,ya iyice bunalıma girdi girecek boşveriyor ya da bilerek damarınıza basıyor sürekli,hangisi daha kötü bilemedim.Her şekilde de sizin eşinizi bu hale getirdiğinizi düşünüyorum. Eltinizin de canına minnet farkında durumun ve tadını çıkarıyor,olan size oluyor. Kendinize biraz değer verip eşinizi örnek alın,o size nasıl davranıyorsa siz de öyle yapın. Bırakın artık hayatınızın merkezine eşinizi koymayı. Kıskançlık krizlerine girip iyice egosunu tavana vurdurtmayın adamın. Bu arada yorumların birinde bebek yapın gibisinden bir şey okudum, asla düşünmeyin bu haldeyken,hali hazırda pek düzgün olmayan psikolojiniz ve evliliğiniz çocuk ile iyice sarsılmasın,ona da yazık olmasın. elifff_____ elifff_____

++++++

Ya siz hala bu kadına laf anlatabiliceğinizi mi sanıyorsunuz. Kadının tek derdi kocası başkasıyla muhatab olmasın özellikle kadınlarla, (ki yemediği halt kalmamış ama eltisine takmış :70: ) yoksa eltim 'bını kıtı dıvrındı' değil olay istediği kadar öyle desin yıllardır tanıyoruz seni yeme bizi!

Bir de şu elifi tanımayıp ciddi ciddi yardım etmek isteyenler yok mu en çok onlara üzülüyorum :olamaz:
Bu kendisinin 2. üyeliği bide lorena diye aratın da görün o üyelikte kaç milyon saçma konu var.
Ama eminim adam bundan kurtulursa kabak çiçeği gibi açılacak eve girmiyecek gezmekten helak olucak ve ohhh be dünya varmış huzur ne kıymetli şeymiş diyecek :KK51:Yıllarca dilimizde tüy bitti ama 1 gr ilerlemedi kafası.
Adamlar ilk önce huzur ister sen güzel olsan ne fayda bir köşede 5 karış suratla gudubet gibi otur her ortamda böyle devam et hastasın sana tıpda çarede olduğunu düşünmüyorum artık :KK53:

Zavallı adam. Elif sen iflah olması ve cidden söylüyorum sen burada kafa yapıyorsun bizimle. En güzeli seni muhatap almamak. senin konuma yazıldikça sen garip bir zevk alıp tatmin oluyorsun. Bence bundan sora elifin konularına yorum yapmamak o zevki ona tattirmamak lazım .
Eh öyleyse hadi bana eyvallah.

Bir de şu elifi tanımayıp ciddi ciddi yardım etmek isteyenler yok mu en çok onlara üzülüyorum :olamaz:
Bu kendisinin 2. üyeliği bide lorena diye aratın da görün o üyelikte kaç milyon saçma konu var.
Ama eminim adam bundan kurtulursa kabak çiçeği gibi açılacak eve girmiyecek gezmekten helak olucak ve ohhh be dünya varmış huzur ne kıymetli şeymiş diyecek :KK51:Yıllarca dilimizde tüy bitti ama 1 gr ilerlemedi kafası.
Adamlar ilk önce huzur ister sen güzel olsan ne fayda bir köşede 5 karış suratla gudubet gibi otur her ortamda böyle devam et hastasın sana tıpda çarede olduğunu düşünmüyorum artık :KK53:

Bibi anlamadığım şu, bu kız hep kıskançtı yeni değil ki,adam bilerek evlendi, aptallar bir adam olduğu için yapmadı bunu,Elif adamın egosunu besliyo, birçok şeyi inadına yaptığını düşünüyorum hiç masum gelmiyor adam bana

Ayrıca kendisinin de kısıtlamaları vardı bunlar sevgiliyken, öğrencisiyle ilişki yaşaması da bana ta baştan etik gelmemişti zaten,elimizde büyüdü ilişki resmen

Elif o kadar çok kıskançlık yapıyorsunki haklıda olsan haksızsın artık.
Neden bu kadar takıntılısın bu konuda?
Adamın seni aldatma potansiyelinden dolayı. Adam aldatacak olsa bir şekilde aldatır. Sen artık kendine çeki düzen ver. Aile içinde dahi huzursuzluk çıkarıyorsun. Bahsettiğin örneklerin hiç birinde sıkıntı yok. Kocaman adam cidden nerede nasıl davranılacağını bilmiyorsa uyar ama senin eşin gayet bilinçli.
Evliliğinde uzatmaları oynuyorsun bence.
Yazdıklarınıza tamamen katılmakla birlikte bu gidişle eşi bırakacak ,ayrılacak çünkü inanılmaz bir baskı var

Back
X