Cok uzuluyorum yapmayin dedim hasta olacagim ve kanser oldugumu ogrendim.

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Uzun zamandır o kadar çok sorun ve sıkıntı ile ugrasiyordum ki .Benim başımı yiyeceksiniz çok üzülüyorum dedim. Annemin şikayetleri eşimin vurdumduymazliklari ve hastalığımı öğrendiğim halde aynı şeyler.
Evim o kadar küçük ve eşya çok ki çoğu dolap kapısı açılmıyor çekmeceler çekilmiyor. Bir tişört alirken hersey üstüme devriliyor.Esime 3 yıldır evimi değiştirelim dedikçe haline şükret 1 odalı evde yasayanlar var diyip konuyu kapatıyordu. Tabi beyimiz evde sadece uyuyup yemek yiyordu..Evin
içinde ağırlıkları kaldıran bendim.Kapinin önünden damacanalari bile almıyordu.Bazalari kaldırıp eşya almak zorunda olan bendim.Ama şikayet edince şukursuzlukle sucluyordu.Halbuki ikimizde çalışıp 24 bin maaş eve giriyor.Ama kendinin ne bok yediği belli değil.Bitcoin oynuyordu. Sonra 5 bin kira mi vereceğiz 300 aidat mi ödeyeceğiz. Ya dedim artık kanserim rahat yasayim ne desin sen bu durumda bunu mu düşünüyorsun .Pes....
Tabi hastane sureci hep yanımda..mecbur... mesela ben yildonumu ve dogumgunumlerini kutlamayı çok severim mutlu olurum.Esim hep unutur ve önemsemez.Ben kızınca kavga çıkar. Simdi ne oldu çocuğumun doğum gününde hastaneye yattım annemin dogumgununde kanser oldugumu öğrendim. Nolsun bana ohh mu olsun.
Kucuk mutluluklar çok görüldü ama daha neler neler anlatsam kitap olur ama annemin üstüme gelmeleri eşimin ilgisiz ve sevgisizligi beni hasta etti. Eşim için sadece dışarı karşı görünen aile tablosuydum.Ama arkadaşları onu çok iyi bilir o harika cok düşünceli herkesin yardımına koşar.Ama evde umursamaz yine balkonda sigarası ile arkadaşları ile telefonda konuşuruz.Rahatsiz oldugumu söylesem kıyamet kopar. Cinsellik desen arkasını dönüp yatar yanında seksi gebelikte dolaşsam bakmaz. İşte bunlar beni bitirdi .Bosanip ailemin yanına gitsem annemin de çenesi bitmiyor o da benim icimi parçaladı.Cocugu birakip az nefes dışarı almak içi çıksam bu saate kadar nerelerdeydin. Beni bitirdiler olan bana ve çocuğuma oldu. Ama atlatmak istiyorum.Lutfen yaşayan varsa bana yardımcı olsun.Bu kronik durum bitsin.

Çok geçmiş olsun

Bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah 🙏

Sizden önemli değil

Bırakın her şey dağınık kalsın

Eşinizin de maddi sorunları var demek ki

O yüzden ev önceliği değil

Onları değiştiremezsiniz siz kendinizi değiştirin söylenen sözleri yapılan hareketleri kafanıza takmayın. Bu saaten sonra kendiniz için yaşayın hiçbirşeyi umursamamaya çalışın malesef eşin ve annende olsa bu zamanda artık kimse kimseyi düşünmüyor hassasa bir dönemdiniz onlar sizi hasta etmiş halada etmeye devam ediyorlar ama siz kendinize değer verirseniz iyileşmeniz daha hızlı olur Allah şifa versin çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun.
Eşinize ne denir bilmiyorum. Annenize de öyle.
İkisini de boş verin, iyileşin. Sonra da boşanın, küçük bir eve geçin. Hiç değilse kendi seçiminizi yaşarsınız.

ahhh bu fedakarlıklarımız
aman huzursuzluk olmasın takıntılarımız :(
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
tez zamanda bu günlerinizi atlatıp evladınızla mutlu sağlıklı günlere kavuşun inşallah

Çok geçmiş olsun.insallah çabucak iyileşirsiniz.arkadaslarin da dediği gibi anneniz ve eşiniz için yapacak hicbirsey yok.degismezler.kendinizi seçin ve çocuğunuzu.kendiniz için yaşayın.istediginizi yapın istediginizi söyleyin.siz ne kadar fedakâr olursanız o kadar gelirler üzerinize

Hastayken calisip calisamama durumunuzu goz onune alarak kedni maddi durumunuza guvenemezsiniz muhtemelen. O yuzden bu asamsda ya esinizden beklentileri sifira indirip tedaviniz devam ederken onunla yasayvaksiniz, ya her seyi goze alip bosanip koca kahri cekeceginize annenizin yanina gideceksiniz. Insallah saglikla tedaviniz sonuclaninca, zaten calisiyorsunuz kimseye eyvallahiniz olmasin bosanin kendi kendinize yasayin. Gecmis olsun

Çok geçmiş olsun.

Hayat sürekli şikayet etmekle, olumsuz şeylere odaklanma geçmez. Hayatınızı istediğiniz gibi yapmak için insiyatif almanız lazım. Eşyalar mı çok evde, atın fazlalıkları gitsin. Doğum günü kutlaması mı istiyorsunuz, kendiniz dışarda bir yerde yemek organize edin, arkadaşlarınızı çağırın.

Yani kısaca kendinize acımak, başkalarını suçlamak sizi mutlu etmez. Güzelliklere ve düzeltebileceklerinize odaklanın. Asla düzelmeyeceğini düşündüğünüz şeyler varsa, onları tamamen hayatınızdan çıkarmak için harekete geçin.

Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah' ım şifanı versin inşallah :dua::dua::dua::dua::dua:

Bu dünyada hiç kimse, insanın kendisinden daha değerli değildir, sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez!

Uzun zamandır o kadar çok sorun ve sıkıntı ile ugrasiyordum ki .Benim başımı yiyeceksiniz çok üzülüyorum dedim. Annemin şikayetleri eşimin vurdumduymazliklari ve hastalığımı öğrendiğim halde aynı şeyler.
Evim o kadar küçük ve eşya çok ki çoğu dolap kapısı açılmıyor çekmeceler çekilmiyor. Bir tişört alirken hersey üstüme devriliyor.Esime 3 yıldır evimi değiştirelim dedikçe haline şükret 1 odalı evde yasayanlar var diyip konuyu kapatıyordu. Tabi beyimiz evde sadece uyuyup yemek yiyordu..Evin
içinde ağırlıkları kaldıran bendim.Kapinin önünden damacanalari bile almıyordu.Bazalari kaldırıp eşya almak zorunda olan bendim.Ama şikayet edince şukursuzlukle sucluyordu.Halbuki ikimizde çalışıp 24 bin maaş eve giriyor.Ama kendinin ne bok yediği belli değil.Bitcoin oynuyordu. Sonra 5 bin kira mi vereceğiz 300 aidat mi ödeyeceğiz. Ya dedim artık kanserim rahat yasayim ne desin sen bu durumda bunu mu düşünüyorsun .Pes....
Tabi hastane sureci hep yanımda..mecbur... mesela ben yildonumu ve dogumgunumlerini kutlamayı çok severim mutlu olurum.Esim hep unutur ve önemsemez.Ben kızınca kavga çıkar. Simdi ne oldu çocuğumun doğum gününde hastaneye yattım annemin dogumgununde kanser oldugumu öğrendim. Nolsun bana ohh mu olsun.
Kucuk mutluluklar çok görüldü ama daha neler neler anlatsam kitap olur ama annemin üstüme gelmeleri eşimin ilgisiz ve sevgisizligi beni hasta etti. Eşim için sadece dışarı karşı görünen aile tablosuydum.Ama arkadaşları onu çok iyi bilir o harika cok düşünceli herkesin yardımına koşar.Ama evde umursamaz yine balkonda sigarası ile arkadaşları ile telefonda konuşuruz.Rahatsiz oldugumu söylesem kıyamet kopar. Cinsellik desen arkasını dönüp yatar yanında seksi gebelikte dolaşsam bakmaz. İşte bunlar beni bitirdi .Bosanip ailemin yanına gitsem annemin de çenesi bitmiyor o da benim icimi parçaladı.Cocugu birakip az nefes dışarı almak içi çıksam bu saate kadar nerelerdeydin. Beni bitirdiler olan bana ve çocuğuma oldu. Ama atlatmak istiyorum.Lutfen yaşayan varsa bana yardımcı olsun.Bu kronik durum bitsin.
Çok geçmiş olsun öncelikle kalıcı şifalar diliyorum. Eşiniz el iyisi dediklerinden bi adam sanırım siz sadece iyileşmeye odaklanın bu süreçte sonrasında hayatınızı düzene koyar istediğinz eve geçersiniz

Sağlığınız her şeyden önemli . Hastalıklar insan hayatında dönüm noktasır canınızdan olmayın canım cehenneme deyip kapıyı çarpıp çıkın sadeece bir ömrünüz var ya ziyan edeceksiniz ya da yeniden kazanacaksınz

Allahim size sifa versin, yavrunuza bağışlasın.

Kucuk evin derdini cok iyi bilirim. Ekstradan bir vazo bile iş cikarir, herseyi yeniden yerlestirip, yer acmaya calisirsin. Bir dakikalik bir iş, kucuk evde yarim saatlik baska is çıkartır. Esiniz de cok gamsizmis. Ancak sunu unutmayin en kotu anne, en kotu kocadan daha iyidir cogunlukla. Kendinize hedefler koyup, bu hedefleri tek tek gerceklestirmeye calisin. Bosanma plani yapin, kendi sagliginiz icin. unutmayin ki cocugunuzun en cok annesine ihtiyaci var. Sizde calisiyormussunuz 10-12 bin bandinda maasinizin olduğunu varsayiyorum. Esinizde belli duzeyde nafaka odeyecek. Hayatinizi yeniden kurabilirsiniz, yüklerinizden kurtulun. Bunu tedaviden once mi sonra mı yaparsiniz bilemiyorum, kurtulun hayatinizdaki yüklerden

sizi cok iyi anlıyorum küçük ev çok zor işinize yaramayan ne varsa cıkarın elden gitisn ama hiç birsey sizden önemli değil hastalıgı cok kolay atlatacaksınız inşallah hiç düşünmeyin güçlü ve inanclı olmak size yardımcı olacaktır

Son düzenleme:
Hastaliginizi bir an once atlatirsiniz insAllah. Kocanizdan beklentiniz sifir olsun iyilesir iyilesmezde bosayin bu adami. Hic birseyi kendinize dert etmeyin evde de is yapmayin.

Çok çok geçmiş olsun . Ben şuna deginmek istiyorum biraz da düşündüğünüzü cağırmışsınız.
Yani tabiki hayatin doğal akışında da hastalik gelişebilir ama siz sorunlarinizda 'yapmayın benim başımı yiyeceksiniz' düşüncesiyle zaten onu kendinize çekmişsiniz.
Insanların çoğu sanıyor ki etrafındakiler böyle bir durumda daha duyarlı olacak ya da hatalarını anlayacak o hicbirzaman öyle olmaz.

Benim size tavsiyem şu saatten sonra bütün kararlarınızı kendiniz alın uygulayın dikkate almayana da güle güle deyin.

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Allah şifa versin tez zamanda hayatınızdaki diğer hastalıklardan kurtulmanız dileğiyle inşallah

Cok gecmis olsun. Önce iyilesin sonra esinize tekmeyi basin derim. Böyle disari iyi olanlara Allah akil fikir versin. Arkadaslarinin 💩 yerken esini yok sayiyor ya. Diyecek cok sey var da. Siz önce kendinize odaklanin iyilesin. Sonra basin tekmeyi donuna kadar alarak. Annenizin yanina da dönmeyin

Back
X