Çok uzun ve karışık bir soru olacak ama bayanlar lütfen yardım edin.

Bırakıyorum cidden bu kez bırakıyorum

Çok sevdiğim bir yorum var, sevgili Esra 'ya ait...

Bir de durup durup "son üç seferdir yaklaşmıyor" demez mi....

kızım bu adam seni bi kere yatağa atsa bir daha asla dönüp de aramayacak hatta sen ararsan düş yakamdan falan diyecek, çok net. tek derdi bu yani, zaafı da anladı, öpüyor elliyor oh ne güzel, biraz daha zorlasa koynuna da alır farkında bunun. aşırı iradesizsin, bugüne kadar bir kere bile biri beni istemediğim halde asla öpmedi, öpemedi. öpemez yani sen sürekli kendi öptürmüşsün sonra da beni kullandı bilmem ne diyorsun. yorumum biraz amiyane tabirli içeriyor ama işin aslı bu.

Canım benim ben sevdiğim için öptüm istemeden kimse beni öpmedi

Çünkü ortamı hazırlayamadı. Ondan öyle. Size aşkından deli divane olduğu için değil. Siz daha da kendinizi geri çekerseniz. "Amaaaan beee yeter" der vazgeçer. Bu kafayla devam edersenizde buraya gelir "Dediğinizi yaptım beni bir daha aramadı pişman olması için bir kere daha mı gitsem?" diye konu açarsınız herhalde.

Adam arkadaş olarak bile sizi gözden çıkarmış. Hala nelerin derdindesiniz. Sayfalarca yazı yazıldı. Hala gidicem de gidicem diyosunuz. Siz resmen "gidin" diye size destek çıkacak birini arıyosunuz ki sonra pişman olunca vicdanen yük binmesin omzunuza. Ama maalesef onu diyen çıkmaz buradan. Kendinizi bir sarsın ve kendinize gelin artık.

Gitmeyeceğim son 10 seferdir söylüyorum

Bir kadının bir erkeğe bu kadar yapismaya çalıştığı bir konu daha okumadım. Yazık hemcinsime. Bu kadar arabesk hayat bakış açısı ne ya. Ben böyle duygular yaşadığımda en son lisedeydim. Kac yasa gelmişsiniz hala ergen tavırlar karşılıklı. Gel git gel git ne bu böyle ya. Birsey ilk seferde netlesmiyorsa bunun cevabı sizi sevmiyor ama paylaşımlar var diye ayıp olmasin diye defol diyemiyor. Ne yapacaksınız hee seferinde kafası karıştığında gidip gelip yalvaracakmisniz. Size aciksin dediğinde hoşt köpek açiksam ortalık malımıyım diyemedinizmi. Sonrada basar tokadı yerin dibine sokardım ben. Anladık aşıksınız ama hicmi insanlık erdeminiz gururunuz yok. Bana gore insanın onuru gururu yoksa kalani çöp.

Gururum var sevgim çok büyük

Şahane bir adam bulmuşsunuz sevmek için. Dünyanın en mükemmel adamı, zihniyetine zaten bayıldım. Her kadının aşık olacağı bir erkek. O yüzden allah aşkına sevişin hatta hamile kalın sizinle evlenmek zorunda kalsın. Nikahta keramet vardır, evlendikten sonra sever sizi.

Evet iğrenç bir tabir ama bu adam sadece seninle yiyişmek istiyor. zaten yüzüne söylemiş senden yeterince hoşlanmıyorum diye. Cinsellik yaşamak istiyor başka bir şey değil

Sevgilisinin el değmemiş kapalı olmasını istiyor
Bune ya markette konserve gibi el değmemiş katkısız ürünler
Iğrenç
Açıklar meydan da değen değeNe mi
Ne çirkin laflar

Ve sen bu adam için ayılıp bayılıp ağlıyorsun aşkından ölüyorsun
Yazık ya cidden yazık o yaşlara yazık şuraya yazdigin kelimelere yazık o duygularına yazık
Bunları bile bile kendine ettiğin zulme yazık

Son düzenleme:
Bu cevaptan sonra yorum yapmaya değmez dedim. Benim kocam iyi adamdır severim. İkide çocuğum vardır. Kocama bile derimki çocuklarım harici herkes benim için vazgeçilmez değildir. Yanlışında bir kalemde silerim. Bizimki sevgi degilmi 2 çocuk bile yapmışım. Ama sizin ki bambaşka biz anlamayız. Gidin kendinizi kullandırın. Ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…