Çok yalnız hissediyorum :(

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
2 yıl oldu boşanalı.Her nekadar anlaşarak ayrıldıysakta zaman aldı o tozu atmak üzerimden.İnanın hala alışamadım bu durumuma.Eşime karşı saygımdan başka bişey kalmamıştı zaten.Terk özlediğim şey yaşantım.Babamdan o kadar çok çektimki istemeyerekte olsa gelmek zorunda kaldım baba evine.Karşıma birileri çıkıyo ama ya evli oluyo yada yaşı benden epey büyük.Düzenli bi ilişki istiyorum ama yok :KK43: Evlenip ayrıldığımı söyledikten sonra hemen faydalanma peşindeler ve çok üzülüyorum bu durumla karşılaşınca.Valla etrafta bi tane düzgün adam yok ya.Yalnız hissettiğim bu zamanda elimden biri tutsun ve hiç bırakmasın istiyorum.Çokmu şey istiyorum :KK43:

2 yıl oldu boşanalı.Her nekadar anlaşarak ayrıldıysakta zaman aldı o tozu atmak üzerimden.İnanın hala alışamadım bu durumuma.Eşime karşı saygımdan başka bişey kalmamıştı zaten.Terk özlediğim şey yaşantım.Babamdan o kadar çok çektimki istemeyerekte olsa gelmek zorunda kaldım baba evine.Karşıma birileri çıkıyo ama ya evli oluyo yada yaşı benden epey büyük.Düzenli bi ilişki istiyorum ama yok :KK43: Evlenip ayrıldığımı söyledikten sonra hemen faydalanma peşindeler ve çok üzülüyorum bu durumla karşılaşınca.Valla etrafta bi tane düzgün adam yok ya.Yalnız hissettiğim bu zamanda elimden biri tutsun ve hiç bırakmasın istiyorum.Çokmu şey istiyorum :KK43:
aynı seylerı yasıyoruz ... yok oyle erkek malesef , calısıyormusun?

Hiç kaybetme,
etrafımda o kadar çok ki 2. evliliğini yapıp çok mutlu olan çoluk çocuğa karışan
Nasibin zamanını bekliyordur mutlaka .

Canım ya çok teşsekkür ederim gerçekten desteğe o kadar çok ihtiyacım varki Allah razı olsun

Allahtan ne istersen onu veriyor bana inan.
Sabırla dua etmeye devam,asla isyan etmek de yok.
İnan bana çok mutlu bir evliliğin olacak inşallah en yakın zamanda...
Kalbim seninle ve senin durumunda olan tüm arkadaşlarımızla...
Amin canım inşallah dua et lütfen

Zaman herşeyin ilaci derler doğru ama bazende tazeleniyo dertler sıkıntılar

Bence biraz daha bekleyin evlenmek için daha kendinizi toparlayamamissiniz.
evleneceginiz kisiyide kendinize uygun buldugunuzda evlenin sizin cocugunuz yoksa cocuksuz olani tercih edin zaten sıkıntılı zamanlar gecirmissiniz bide bu durumda cocugu kaldirabileceginizi sanmiyorum Allah yardimciniz olsun

Zaman herşeyin ilaci derler doğru ama bazende tazeleniyo dertler sıkıntılar

Bence biraz daha bekleyin evlenmek için daha kendinizi toparlayamamissiniz.
evleneceginiz kisiyide kendinize uygun buldugunuzda evlenin sizin cocugunuz yoksa cocuksuz olani tercih edin zaten sıkıntılı zamanlar gecirmissiniz bide bu durumda cocugu kaldirabileceginizi sanmiyorum Allah yardimciniz olsun
Çocuğum yok canım.

Amin canım inşallah dua et lütfen
İnan ki hep dualarımdasınız tüm arkadaşlarım...
Çünkü o kadar iyi anlıyorum ki hislerini.
Birazcık sabır lütfen.
Allahım sağlık versin öncelikle de geri kalan bir şekilde yoluna giriyor hem de hiç beklemediğin kadar güzellikle...

ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan arkadaşlarım var
hakkınıza hayırlısı olsun umutsuzluğa kapılmayın doğru zaman elbet gelecek :KK68:

umudunu yitirme..benim çevremde boşanıp tekrar evlenen birçok insan var..demekki şuan vakti deil..herşey nasip kısmet..

elbetteki her şey nasip kısmet ama bende ortalıkta adam diye gezinen şerefsizlerden bıktım.

bende de durum aynı. ayrılalı 1,5 yıl oldu. tanıştırıldığım, tanıştığım çok insan oldu. ya onlar istemedi ya da ben.

son zamanlarda bir hayli kilo verdim. makyajsız gezmiyorum. giyimime dikkat ediyorum. ve bunlarla beraber etrafımdaki şerefisz sayısı öyle fazlalaştı ki... benim boşanmış biri olduğumu öğrenip salyalarını akıntanlardan ALLAH hesap sorsun. ve inşallah razı gelmesin. ben yanlış anlaşılır diye gülüşüme, oturuşuma kalkışıma bile dikkat ediyorken bunların ki şerefsizlikten başka bişi değil.

lafa geldiğinde hepimiz elhamdülillah Müslümanız ama namus sadece kadına yüklenmiş... namus iki bacak arasında olmayıp, sadece kadına özgü bir şey değil.

ama elden hiç bir şey gelmez. yapabileceğimiz tek ve en güzel şey bol bol dua. ALLAHa sığınıp, sabırla beklemeliyiz. her insanın hayatında inişler çıkışlar var. sen, ben ve bizler gibiler tabiri caizse çalkantılı dönemden geçiyoruz.

Her evlenip boşanan insana aynı muamele yapılması, faydalanmaya çalışmalara falan..
Hep aynı terane bu erkek zihniyeti.
Ama şuna inancınızı kaybetmeyin, mutlaka bir yerlerde bir bekleyeniniz vardır , alın yazınız, huzurunuz.
Elbet bu böyle sürmez, sizinde yüzünüz gülecektir emin olun.
Umudunuzu kaybetmeyin.:110:

Merhaba canım . Konularını açtım ve baştan sona okudum .. Çünkü neden bu kadar umutsuz düşündüğünü merak ettim ..
Kolay şeyler yaşamamışsın .Kayınvaliden , görümcen , eşin , baban , erkek kardeşin ..
Neden evlendin , boşandın diye , seçme hakkın yokmus gibi düşünüyorsun .
Karşına yaşına uygun , kafa yapın uyan ve seni mutlu edecek bir erkek mutlaka çıkacak göreceksin ..
Sen kendi değerinin farkına var , ne kadar önemli olduğunu hatırla .
Sen karamsar oldukça daha çok bulut toplanır etrafına ..
Yarına inan ..
Ayakları üzerinde duran , parasını kazanan ve kendine bakan bi insansın .
Okumuşsun ve seni düşünen bi anneye sahipsin .
Şükret , annen yanında , duacın ...

Bence ayrı bi eve çıkma zamanın gelmiş .
Yaşadığın hayatın sınırlarını kendin belirlemelisin artık .
Şu an yasadıgın buyuk sıkıntının sebebi evde ki huzursuzluğun ..
İnsanın içinde huzursuzluk olunca , tabiri caizse cennet köşesinde bile olsan içini birşeyler kemirir .
Dediğim gibi kendıne uygun , bütçene uygun , bi eve geç .
Annenin de canı sıkılınca gelecek bir kapısı daha olmus olur .

İnan bana senın kısmetın seni bi yerde bekliyor .
Sadece zamanı var , karşına çıkması için .
Allah'ın vardır bi bildiği ..
Sen bol bol dua et ve şükret , sağlıklısın ve çalışabiliyorsun ..
Yasın daha kucuk , yolun daha basındasın .
Hayaller kur , somurtma , herzaman yuzunde bi gülümseme olsun .
Sen boşanmış olabılırsın ama sen insansın hatta KADINSIN .
Kendini ben dulum diyerek soyutlama .
Sen dul değilsin , ne luzumsuz bi kelime hem o .
Sen anlaşacağını düşündün evlendin , seni mutlu edemedi kocan , kayınvalıden psıkolojık savasla seni bezdirdi ,
ve yollarınızı ayırdınız bu kadar .
Kendine sakın acıma , kimsenin de acımasına ızın verme .
Güçlü ol .
Hayatının en güzel , en dinamik , en harika yaşları bunlar unutma olmaz mı ?

X