Nasıl yaniÇıkacağınız zaman haber verirseniz izlemek isterim.
Jeton şimdi düştü... Ama geçten gülünç biliyorum ama kaldıramıyorum artıkÇıkacağınız zaman haber verirseniz izlemek isterim.
Kendinizi suçlamayı birakmalisiniz. Bu bir kaza bunu herkesin kabullenmesi lazim. Unutmayın tek bir hayatiniz varJeton şimdi düştü... Ama geçten gülünç biliyorum ama kaldıramıyorum artık
Kendi evleri olduğu halde evi kapatıp bana gelmek istediler onu kabul etmedim diye. Onun dışında vicdanım rahat ama insanlar çok acımasızEşinizin ailesine bakmadınız suçlamasını sadece aynı evde yaşamadığınız için mi yapıyorlar ?
Yani eşiniz ailesi yardıma muhtaç oldukları her konuda, ailesi için elinden geleni yaptı mı ? Çünkü evladı siz değilsiniz. Gönlünüzden gelirse yardımcı olursunuz tabi ki ama bu sizin mecburiyetiniz değil. Esinizin ailesi. Şahsi fikrim bu yönde.
Siz vicdanen rahatsanız kimsenin dediğini takmayın bence.
Ya işlaki düğün taziye kına nişan bişeyler oluyorHicbiri ile görüsmeyin. Arada hangi bag kaldi ki?
Elimden geleni yaptım ama hep aksi anlatıldı aksi söylendiİnsanoğlu nankör sen her zaman elinden gelenin fazlasını yaptığına inanırsın ama karşı tarafa da bi türlü yaranamazsın. İçiniz rahat mı? Gerçekten elinizden geleni yaptınız mı? Tamam o zaman. Allahtan başka kimseye hesap vermiyceksiniz. Bol bol dua edin Allah sizi selamete çıkarsın inşallah
Tahmin etmiştim. Vicdanınız rahatsa boşverin dediğim gibi.Kendi evleri olduğu halde evi kapatıp bana gelmek istediler onu kabul etmedim diye. Onun dışında vicdanım rahat ama insanlar çok acımasız
Ya işlaki düğün taziye kına nişan bişeyler oluyor
Kendileri baksalarmış madem çok düşünüyorlarsa böyle söylesenizeKendi evleri olduğu halde evi kapatıp bana gelmek istediler onu kabul etmedim diye. Onun dışında vicdanım rahat ama insanlar çok acımasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?