Tahmin etmiştim. Vicdanınız rahatsa boşverin dediğim gibi.
Şu hayatta kimse kimse ile yaşamak zorunda değil. Bazen anne babalar 80-90 yaşına kadar yaşıyor. Allah uzun ömür versin ama senelerce aynı evin içinde özgürce evliliğini yaşayamamak haksızlık asıl. Bunu kendi ailem için de düşünüyorum kadın erkek ailesi fark etmez. Ailelerin kendi evleri, düzenleri varken birlikte yaşamak fikri kabul edilmedi diye, tüm yapılan iyilikler bir çırpıda siliniyorsa söylenecek söz yok zaten.
Not: Ailelerin kendi evlerinde tek yaşayamayacakları sağlıksal durumlar hariç. O zaman başımızın üstünde yerleri var..
Canları cehenneme diyor beni zorlanıyor gelme diyor ama. Eskiden sen alttan al bişey olmaz falan yorduEsin ne dusunuyor bu konuda
O zaman Allaha havale etmekten başka bişey kalmamışElimden geleni yaptım ama hep aksi anlatıldı aksi söylendi
Nasıl yaniNedense Birşey yapmışsınızdır diye düşünüyorum
Nedense Birşey yapmışsınızdır diye düşünüyorum
Kv ve kp yaşarken birşey yapmış olmalısınız mesela istememek gibi görüşmemek gibi kavga etmek gibiNasıl yani
16 yıldır evliyim gittiğim düğün sayısı 3 ü geçmez..Ya işlaki düğün taziye kına nişan bişeyler oluyor
Kavga şu şekilde asla kp ile değil ama kv ile istemediğimi söylüyordu birde iftira atıyordu bende niye iftira atıyorsun diye sorıyordumKv ve kp yaşarken birşey yapmış olmalısınız mesela istememek gibi görüşmemek gibi kavga etmek gibi
Ne gibi iftira atıyordu size yani durup dururken insan neden gelinine iftira atarKavga şu şekilde asla kp ile değil ama kv ile istemediğimi söylüyordu birde iftira atıyordu bende niye iftira atıyorsun diye sorıyordum
Faydasız oğullarını ne yapsa da boşamayarak başlarına bela etmiyorsun ya, daha Allah'tan belalarını istemesinler.Eşimin ailesi hatta sülalesi tarafından mobing yiyorum hatta ellerinden gelse boğacaklar gibi davranıyorlar.
Darlandım artık.
Kv ve kp ye bakmamışım
Üstüne vefat etti ikiside
Beni suçluyorlar..
Ki elimden gelenidenyaptım her zaman ama kültürnfarklışığından mıdır nedir hep daha fazlasını hep daha fazlasını istediler.
Olmayıncada iftiralar attılar işi gücü ırakıp akrabalaraftiralar attı kv üstüne de vefat edince herkes beni suçluyor. Bu arada kaza sonucu vefat etti.
Napmalıyım.
Bazen bir TV proğramımda çıkıp herşeyi. Anlatmak istiyorum
İkisi de mi kazada öldü ?Kavga şu şekilde asla kp ile değil ama kv ile istemediğimi söylüyordu birde iftira atıyordu bende niye iftira atıyorsun diye sorıyordum
Eşiniz nasıl davranıyor oda mı suçluyorEşimin ailesi hatta sülalesi tarafından mobing yiyorum hatta ellerinden gelse boğacaklar gibi davranıyorlar.
Darlandım artık.
Kv ve kp ye bakmamışım
Beni suçluyorlar..
Ki elimden gelenidenyaptım her zaman ama kültürnfarklışığından mıdır nedir hep daha fazlasını hep daha fazlasını istediler.
Olmayıncada iftiralar attılar işi gücü ırakıp akrabalaraftiralar attı kv üstüne de vefat edince herkes beni suçluyor. Bu arada kaza sonucu vefat etti.
Napmalıyım.
Amcamn eşi amcamı doldurup babanmn üzerine salardı çok ağladğna şahit oldm mesela amcam içerdi içince ruh hali değişirdi yenge kişsii doldurup annesine salardı kafa 1 milyonken neler yapardı kadıncagıza. Ölünce bizde yenge kişisine kına yak kurtuldun demiştik meselaaaaKavga şu şekilde asla kp ile değil ama kv ile istemediğimi söylüyordu birde iftira atıyordu bende niye iftira atıyorsun diye sorıyordum
Kültür farkı ile alakası yok, sen çok pasif birisin, onun için gelen vuruyor giden vuruyor. Sen onlara beni anlat, ayaklarının altını öperler dmmfmfmfmföfvKi elimden gelenidenyaptım her zaman ama kültürnfarklışığından mıdır nedir hep daha fazlasını hep daha fazlasını istediler.
Eşi varı yoğu kumarda yiyip karısının sülalesine kem gözle bakmak ile meşgul.Esin ne dusunuyor bu konuda
istememek, görüşmemek bir şey yapmak mı oluyor. eşimin ailesindeki herkesi istemek zorunda mıyım? eşim onları, onlar eşimi istesin, bana bulaşmak zorundalar mı?Kv ve kp yaşarken birşey yapmış olmalısınız mesela istememek gibi görüşmemek gibi kavga etmek gibi
Ortada bir olay yokken istememek saygısızlıktır sizin ailenizi eşiniz istemese gelip gitmesin gitmiyim dese ne tepki verirsiniz aile olmak sadece eş kişisini eve sokmakla olmuyor ailenide iyisiyle kötüsüyle kabul etmek zorundasınız. Kimse muhteşem degil eminim sizde değilsinizdiristememek, görüşmemek bir şey yapmak mı oluyor. eşimin ailesindeki herkesi istemek zorunda mıyım? eşim onları, onlar eşimi istesin, bana bulaşmak zorundalar mı?
Birde görüşmeyi bulaşmak diyerek tabir ettiğinize göre zaten sizinle görüşmemeleri pek hayırlı olmuş. Çamur gibi bahsetmek ne büyük terbiyesizlikistememek, görüşmemek bir şey yapmak mı oluyor. eşimin ailesindeki herkesi istemek zorunda mıyım? eşim onları, onlar eşimi istesin, bana bulaşmak zorundalar mı?
Siz önce kendinize inanın ,kimseye açıklama yapmayın .Açıklama yaptıkça üzerinize gelirlerEşimin ailesi hatta sülalesi tarafından mobing yiyorum hatta ellerinden gelse boğacaklar gibi davranıyorlar.
Darlandım artık.
Kv ve kp ye bakmamışım
Beni suçluyorlar..
Napmalıyım.
ortada birşey olmasına gerek yok, yaşadıkça birbirinizle vakit geçirmemenin geçirmekten daha iyi bir seçenek olduğunun farkına varabilirsiniz. eşime senin tercihindir der geçerim. eşimi kabul etmek zorundayım, tüm ailesini koşulsuz kabul edeceğim diye bir söz vermedim evlenirken. hastalıkta sağlıkta yanındayım diyoruz, ananla babanla kabulümsün demiyoruz.Ortada bir olay yokken istememek saygısızlıktır sizin ailenizi eşiniz istemese gelip gitmesin gitmiyim dese ne tepki verirsiniz aile olmak sadece eş kişisini eve sokmakla olmuyor ailenide iyisiyle kötüsüyle kabul etmek zorundasınız. Kimse muhteşem degil eminim sizde değilsinizdir
Birde görüşmeyi bulaşmak diyerek tabir ettiğinize göre zaten sizinle görüşmemeleri pek hayırlı olmuş. Çamur gibi bahsetmek ne büyük terbiyesizlik
Umarım gelininiz olmaz :)ortada birşey olmasına gerek yok, yaşadıkça birbirinizle vakit geçirmemenin geçirmekten daha iyi bir seçenek olduğunun farkına varabilirsiniz. eşime senin tercihindir der geçerim. eşimi kabul etmek zorundayım, tüm ailesini koşulsuz kabul edeceğim diye bir söz vermedim evlenirken. hastalıkta sağlıkta yanındayım diyoruz, ananla babanla kabulümsün demiyoruz.
valla onlar bayılıyor bana, görüşmeyi istemeyen benim onlar değil. bulaşmak sadece çamur için kullanılan bir deyim değildir. insanlarda birbirine bulaşmamayı tercih edebilir. mesela yazım tarzınızdan dolayı bana bulaşmamanızı tercih ediyorum, iyi forumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?