Çok yalnız ve tekim kaldıramıyorum

Valla hiiiiiccccc de değilim herkesi kabul etmek ... Ben eşimle evliyim , önüme geleni tepeme çıkaracak halim yok ..

E tabi eşinizde sizin aileniz için aynı duygu düşünceye sahipse çok normal mutluluklar
Yooo eşim aileme bayılıyor :)
Ama ben hiç kimseye çok bayilmadigim için görüşmemeyi tercih ediyorum .
Eşim benim ailemle benden daha çok gorusur ..
Yani her adam karısına zorluk cikarmiyor

Sizede çok bayılmadıkları kesin

Eşinin sülalesi ölen insanlar için bir günah keçisi arıyor herhalde. Ne kayınvalide ne kayınpedere bakmak zorunda değilsiniz. Oğlu baktı mı, başka çocukları baktı mı, siz bakmadıysanız şimdi laf eden akrabalar Allah rızası için alıp baktı mı? Ama ölünce gelini suçlamak en kolay. Kimse eşinin ana babasına bakmak zorunda değil. Siz felç olup yatsaydınız kaynana size bakar mıydı, hiç sanmıyorum.
O akrabalarla görüşmeyin. Hazır sebebiniz de var

Umarjm gelininiz olmaz demiş miydim demediysem umarım sizin gibi gelininiz olmaz diyorum şayet anne olarak oldukça yıpranırsınız iyi akşamlar mutluluklar karlı tarafa bol sabır dilerim:)
Yine yanıldin :))
Ama başka bir hayat görmediğin için sana bunları anlatmak imkansız tabii ki ..
Herkes gördüğü kadardır çünkü /
Umarım gelininiz olmaz demiş miydim demediysem umarım sizin gibi gelininiz olmaz diyorum şayet anne olarak oldukça yıpranırsınız iyi akşamlar mutluluklar karlı tarafa bol sabır dilerim:)

Çok tuhafsin :)))

Insanlarin ayaklarina dunyayi sersen ayy niye şu tarafa sermedin derler.bu sozu tecrube ettigimden beri kimseye kendimi anlatmiyorum,icimden ne geliyosa yapiyorum gerisini onlar bilir

Gelip, gitmesin degil ki bu olay.
Konu sahibinin kayinvalidesi kendi evini kapatip esiyle birlikte konu sahibinin evine yerlesmeye kalkmis.

Bu durum gerceklestiginde bu insanlarin eli ayagi tutuyormus, sagliklari yerindeymis.. Ne munasebet yani? Hasta olur bakilir da zevkine olacak is degil.

Afedersiniz ama b.k yesin onlar !
Siz böyle insanları takarsanız daha cok tepenize çıkarlar. O değil de eşiniz ne diyor bu duruma asıl mesela bu?

Ablaları sizi suçlamıyormuş eşiniz sizi suçlamıyormuş. Eee diğer dış kapı mandallarının hadsizliğine neden izin veriyor ve neden üzülüyorsunuz ki? Bir laf edene anında "haddinizi bilin, bizim aile içi meselelerimize dil uzatmak size düşmez! Bu ne saygısızlıktır! Kv'm hasta veya bakıma muhtaç değildi, öyle bir durumu olsa gereğini yapardık. Bunun dışında kimin kiminle yaşayacağına siz karar verip ahkam kesenezsiniz" deyin kapatın çenelerini. Devam ediyorlarsa da görüşmeyin. Her düğüne her toplantıya katılmayıverin. Ya da o konuşan kişilerle aynı masaya oturmayın, muhatap olmayın. İnsanların alayı her konunun uzmanı olmuş üstümüze vazife mi demeden yargıçlık yapıyorlar. Hiç sevmiyorum bu hadsizlikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…