Valla hiiiiiccccc de değilim herkesi kabul etmek ... Ben eşimle evliyim , önüme geleni tepeme çıkaracak halim yok ..Ortada bir olay yokken istememek saygısızlıktır sizin ailenizi eşiniz istemese gelip gitmesin gitmiyim dese ne tepki verirsiniz aile olmak sadece eş kişisini eve sokmakla olmuyor ailenide iyisiyle kötüsüyle kabul etmek zorundasınız. Kimse muhteşem degil eminim sizde değilsinizdir
Eşinizle aynı fikirdeyse problem yok zatenValla hiiiiiccccc de değilim herkesi kabul etmek ... Ben eşimle evliyim , önüme geleni tepeme çıkaracak halim yok ..
İnanabiliyor musunuz aynı fikirde :))))Eşinizle aynı fikirdeyse problem yok zaten
E tabi eşinizde sizin aileniz için aynı duygu düşünceye sahipse çok normal mutluluklarİnanabiliyor musunuz aynı fikirde :))))
O yüzden 16 yıldır evliyiz ..
Yooo eşim aileme bayılıyor :)E tabi eşinizde sizin aileniz için aynı duygu düşünceye sahipse çok normal mutluluklar
Sizede çok bayılmadıkları kesinYooo eşim aileme bayılıyor :)
Ama ben hiç kimseye çok bayilmadigim için görüşmemeyi tercih ediyorum .
Eşim benim ailemle benden daha çok gorusur ..
Yani her adam karısına zorluk cikarmiyor
Yine yanıldin :))Sizede çok bayılmadıkları kesin
Umarjm gelininiz olmaz demiş miydim demediysem umarım sizin gibi gelininiz olmaz diyorum şayet anne olarak oldukça yıpranırsınız iyi akşamlar mutluluklar karlı tarafa bol sabır dilerim:)Yooo eşim aileme bayılıyor :)
Ama ben hiç kimseye çok bayilmadigim için görüşmemeyi tercih ediyorum .
Eşim benim ailemle benden daha çok gorusur ..
Yani her adam karısına zorluk cikarmiyor
Umarım gelininiz olmaz demiş miydim demediysem umarım sizin gibi gelininiz olmaz diyorum şayet anne olarak oldukça yıpranırsınız iyi akşamlar mutluluklar karlı tarafa bol sabır dilerim:)Yine yanıldin :))
Ama başka bir hayat görmediğin için sana bunları anlatmak imkansız tabii ki ..
Herkes gördüğü kadardır çünkü/
Çok tuhafsin :)))Umarjm gelininiz olmaz demiş miydim demediysem umarım sizin gibi gelininiz olmaz diyorum şayet anne olarak oldukça yıpranırsınız iyi akşamlar mutluluklar karlı tarafa bol sabır dilerim:)
Umarım gelininiz olmaz demiş miydim demediysem umarım sizin gibi gelininiz olmaz diyorum şayet anne olarak oldukça yıpranırsınız iyi akşamlar mutluluklar karlı tarafa bol sabır dilerim:)
Gelip, gitmesin degil ki bu olay.Ortada bir olay yokken istememek saygısızlıktır sizin ailenizi eşiniz istemese gelip gitmesin gitmiyim dese ne tepki verirsiniz aile olmak sadece eş kişisini eve sokmakla olmuyor ailenide iyisiyle kötüsüyle kabul etmek zorundasınız. Kimse muhteşem degil eminim sizde değilsinizdir
Hayır o niye suçların bos ver takma cahiller diyoEşiniz nasıl davranıyor oda mı suçluyor
Yani sizde ailedensiniz niye böyle yapıyorlarHayır o niye suçların bos ver takma cahiller diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?