akraba evliliği kadar iki ucu ...tan değnek bi evlilik daha yok bence. evlilik kötü gitse aileler susar aman akrabalarla küsüşmeyelim diye. iyi gitse herşey vıcık vıcık olur bütün ipleri ellerine alırlar.
ha bide kardeş gördüğün-ki bide ablana meyletmiş aynı kişi zamanında- kişiyle Allah muhafaza...
Allah yardımcın olsun çok zor. kendini mutsuz düşünme lütfen, ne kadar bunalım dersen o kadar bunalımda olursun..
annenle anne kız gibi sakince karşına alıp konuştunmu hiç. ama başka kimse olmasan sadece annen ve sen?
Ne desem boş ondan sessizim başta konuştum anne niye böyle yapıyon benim iyiliğimi düşünüyorlarmış kötülerle evlenme diye...
Başkasını araya soksam yine kendini bildiğiniden vazgeçmez ablam 4,5 yıl evli ona hala kızgın bu sefer kaçırmayayım gözüyle bakıyor hele kuzen ablamı o zamanlar beğendiğini tanımak,evlenmek istediğini söylüyor hatta onu eşiyle görüncve üzülmüş sonra bana duygusal bişey olmadığını söylüyor seni beğeniyorum senle gelecek düşünüyorum diyor buda beni üzmüştü.....
Bana yardım edin ne yapabilirim elinden geleni yaptım psikolojik açıdan takıntılı oldum...
Ya bosversene sen, kavgaysa kavga, küslükse küslük, ezdirme kendini okadar! Ne yapacaklar sanki, seni evdenmi atacaklar kuzeninle evlenmedin diye.
Yine laf ne sokarlarsa, okadar istiyorsaniz kocanizi bosayin kendiniz varin de. Terbiyesizler ya. Valla sinirlendim : (
Hic öyle oyuna gelme, depresyona girme sakin moralini yüksek tut, hersey iyi olur, sen yeterki ipleri hep kendi elinde tut.
Hayatimizi iki sey degisilmiyecek derecede etkiler: Birincisi sectigimiz es, ikincisi sectigimiz is.
Zamaninda ablani bile istemis bir kuzenle sen nasil ayni yastigi paylasacakmisin, insaf ya. Bukadarda gaddarlik olmazki.
Yerden göge kadar haklisin!
Ne desem boş ondan sessizim başta konuştum anne niye böyle yapıyon benim iyiliğimi düşünüyorlarmış kötülerle evlenme diye...
Başkasını araya soksam yine kendini bildiğiniden vazgeçmez ablam 4,5 yıl evli ona hala kızgın bu sefer kaçırmayayım gözüyle bakıyor hele kuzen ablamı o zamanlar beğendiğini tanımak,evlenmek istediğini söylüyor hatta onu eşiyle görüncve üzülmüş sonra bana duygusal bişey olmadığını söylüyor seni beğeniyorum senle gelecek düşünüyorum diyor buda beni üzmüştü.....
Bana yardım edin ne yapabilirim elinden geleni yaptım psikolojik açıdan takıntılı oldum...
Ah canım ya senin için dua edeceğim inşallah gönlüne göre bir insanla evlenirsinYorumlarınız için tşk ederim ben evde veya çevremde küs kalmak beni çok üzüyor bir ayı da geçince hepten kötüyüm hiç böyle olmamıştı ailemde huzur bulan biriydim bunlar abimin evliliği kötü olduğu için ki kızı da abimle onlar tanıştırdı kızda yapıştı....
Ablama yıllarca tüm sülale baskı yaptı ağlaya ağlaya evlendi başkasıyla baskıdan....
Ondan ben duyulmadan hemen vazgeçirdim denemedim bile direnişim çok beterdi evet dediğim gözüktü bari çocuğa hayır dedirtim diye uğraştım ama yine huzurum yok annem beni mevbur bırakmak için aşşalıyor güzel kızım seni kimse almaz diyor bende dua ediyorum Allah ım bana öyle kısmet yollaki mantığım da gönlüm de istesin...
Hoş kısmet çıksa da başkasuyla evlenmeyeceksin bundan başkasıyla olmaz dediler ben her şekilde mutsuz olacağım hep ailemle kalmasaydım bunlar böyle yapamazdı....
Kuzen evet ailesi yönlendiriyor buda bana itici gelir.Ona biraz gururlu ol dedim bana artık evlilik konusunda gururu bıraktım dedi....
Midem bulandı kişiliği zayıf geldi bana ilk yazmamda seni sadece mantıken değil beğeniyorum da yok fiziğini,karakterini filan midem bulandı üzüldüm...
Odamdan çıkmıyorum bana bir şey demesinler diye tutunacak dal arıyorum..
Benle konuşmayan ona karşı çıktım diye bana terbiyesizlik yaptı demiş konuşmuyor yeşil ışık yaksa her şeyi yutar eskisi olmak isterim...
Korkum kuzen evet diyene kadar beni bekletecekler o evlenmeyene kadar evlense bile bitmez bu huzursuzluk...
Benle konuşmayan büyük ablam,küçük ablamı istemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?