Çok Yalnızım Ailem Bana Manevi\Ruhi İşkence Yaşatıyor,Tutunacak Dal İstiyorum.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi X2010
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kusura bakma ama ailen çok garip
Nasıl diğer kız olmadı bunu alayım mantığına gel buyur al diyebiliyorlar?
Nasıl bir lakayıtlık ki bu
Annenin büyük bir baş olarak bu olanları engellemesi gerekirken hale bak çok şaşırdım

Bu kuzenimle görüşmem bitti dostumu kuzenimi kaybettiğime üzgünüm..
Bana beni zor durumda bırakmayacağını,sözünü tutacağını söyledi yani ben istemiyorum diyeceğim dedi...
Kendimi bildim bileli ablamla anılır teyzem yaptı çocukta uygundur diyerek takıldı yıllar sonra beni önerdiler yıllar önce olmaz demiş en son aylarca annesinin uzak akrabasından bi kızla görüştü olmayınca bana olumlu bakmış herhalde istememin bir sebebi de sanki beni son çare olarak görüyorlarmış gibime geldi sonuçta ablamla veya başkasıyla olsaydı beni düşünemezdi ben gururlu biriyim...
Annemin derdi şu olabilir ablamla yıllarca adı çıktı onunla evlenir gözüyle ablam o gözle sana bakamıyorum diyerek reddetti birçok kişi sizi kandırdılar demiş çocuğun ailesine,dayım da eşi de çok üzülüyrolarmış en son aylarca görüştüğü kızla evlilik gerçekleşmeyince teyzem beni düşünmüş bizimkiler dünden hazır onlar da tmm demiş annem dayım üzülmesin diye de istiyor kendi de iyi bildik birisi diye de istiyor....

malesef ki bazı insanlar da hayatta ailesiyle sınanıyor..ne insanlar var en kötü şeyi yapmış olsa da ailesi sonuna kadar sahip çıkar kimininki de böyle işte..benim de benzer yapıda bi ailem var, ben de onları böyle kabul ettim ve artık hiç üzülmüyorum umrumda da değiller.doğurmakla ana, eve ekmek getirdi diye de baba olunmuyo çünkü..

sen de böyle yap çünkü onları asla değiştiremezsin sadece kendini mutsuz edersin, yoklarmış gibi davran bişey söylediklerinde tersle diklen falan baş edemiyolar (denedim)..
ama ne kadar ezilir üzülürsen o kadar üstüne geliyolar..

sen sadece kendine odaklan,başarına,işine gücüne..zira seni sadece bu ayakta tutar..

Sağol çok moral verdin bende öyle yapıyorum inş başarılı olursam belki unuturum...
Ben kavga etmiyorum kimseyle bu konuyu konuşmuyor,tartışmıyorum sessiz kalıyorum..Ama başta direndim cehennemdeymişim gibiydi manen ben de bu yolu seçtim Allah beni affetsin yalanı,oyunu da sevmem ama iyi niyetli olarak yaptım...
Ama kime hangi arkadaşıma sorsam bizde istemezdik dedi ailem beni anlamadı.Ailem başkaları senin iyiliğini düşünmez tabi senin istemeni engellemek isterler istemeyiz derler dediler....
Benim üzüldüğüm ailemin başına kötü bişey getirmedim iyi ahlaklı biriyim bana bu ve biçok sebepten kötü davranıyorlar,kırıyorlar,üzüyorlar.....Oysa ben kimseye kötülüğüm dokunmadı inş..

Son düzenleme:
Peki arkadaşlar benim evdekilerle eskisi gibi samimi konuşmamam,mesafeli olmam odamla sürekli iş ve derslerimle ilgilenmem de haklı mıyım yoksa aramı düzeltmeye mi çalışayım içim de hiç istemiyor enerjimi harcadılar,çok kırdılar....
Akıl vermenizi isterim başka başka....

Biliyorum bıktınız benden ama yorumlarınıza tutunmak istiyorum kötü durumdayım...
Bekar kalmak isterken gönlüme,mantığıma uygun biri çıksın dua ediyorum Allah ım beni kurtar....

Yine başa döndük ben bu işten kurtulamıyorum ne olur dua edin destekçim de yok sadece Allah ım var....

Hic tavir verme bence. Seni kimse evlilige zorlayamaz..yasin kac senin? Hayatini mahvetme bence.. hele önce ablana göz koymus biriyle..

Akraba evliliği hiç hoş değil bizdede hoş karşılanmıyor zaten kız verende yok

Çok yalnızım midem bulanıyor kimse yanımda yok ben işimi bilmiyor muşum beyinsizmişim,kuzen her gün onlarca mesaj atıyor ablamı istemiyormuş sana aşığım diyor herkes üzerimde...

Ya güzelim,istemiyorsan istemiyorsundur.Sonuçta ablan da istememeiş evlenmemiş onunla.Seni zorla kolundan tutup ona mı verecekler.Okuyormuşsun.Okuycam düşünmüyorum de geçKimsenin de aşağılamalarını dikkate alma.Kuzenim dostumu kaybettim diyorsun da ne dostu ne kuzeni ya.Sen sana farklı gözle bakan kişiyle ne diye mesajlaşıp işi uzatıyorsun ki.İstemese mesajlaşmaz diye düşünür.Naz yapıyor diye düşünür.Ben evlilik düşünmüyorum hem de senle hiç düşünmüyorum bir daha bana yazma dersin.Engellersin olmadı.Ailene de tavrını alırısn.Bu kadar perişan olmaya gerek yok ki?

canım çok üzüldüm Allah sabır versin.
aileni hiç anlamadım. resmen saçmalıyorlar. bu devir de böğle şey mi kaldı
bence hiç takma bu noktadan sonra kendi yoluna bak bir ömür bu hep pişman olacaksın. ablanı istemiş hiçmi gurur yok bu olmadı sıra bir küçüğünde iki gün sonra aynı ortamda ablan eşi sen kuzen bozuntusu ne olacak gerginlik olur ablanın eşi istemez görüşmenizi belki bence çirkinlik konusuda pskolojik baskı yapmaya çalışıyorlar boşver kendi işine bak sen de onları görme sende konuşma.
ama ah etme onlara bir şeye üzülse en çok senin canın yanar.

Tşk ederim beni düşündüklerini söylüyorlar.
Ne kadar da iyi de olsa içim istemiyor ama kimse anlamadığı için yanımda değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…