çok yalnızım çaresisizim yıkık perişan mutsuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yenidenbaslasam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayınvalidem kendi eşinden çektiği acıları benimde çekmemi istiyordu..eşim ayyaştı içki içiyordu..annem haklı çımıştı...kaynanam nefretle acıtıyordu canımı..anne diyerek sığınıp eşimle aramdaki herşeyi anlatıyordum ona...meğer beni kullanıyormuş...evime gelip haftalarca kalırlardı....hakaret ederek..eşim zaten eve gelmezdi...yalnızdım..allahım nkadar kötü günler yaşadım..eşimin arkadaşlarında nefret eder olmuştum..nezaman bir araya gelsek bana sen x le nasıl evlendin çok güzelsin bunun ne bok olduğunu anlayamadınmı derlerdi..eşimde gülerdi...bana hakaretederlerdi aileme hhakarte ederlerdi eşim gene susardı...ezilirdim kavga ederdi..ve nedense hep ben haksız olurdum..adım deliye çıktı defalarca intihara kalkıştım..belki 20 kere ilaç içtim kollarımı kestim..geceler işkence olmuştu..eşim bana her dokunduğunda o günü hatırlıyordum...tiksiniyordum ondan iğreniyordum..tüm dünyaya haykırmak istiyordum...TECAVÜZ ETTİ BANA MECBUR KALDIM EVLENMEYE DİYE...ama gene susardım..eşim kimi görse benim dedikodumu yapıyordu sanki..kimle karşılaşsam bana laf çakıyordu..kocan seni sevmiyor sen ona yapışıyormuşsun diyorlardı..ve ben gene susuyordum

allahım okurken fenalık geldi bana yaaaa nasıl kıydınız kendinize her ne olursa olsun işiniz var kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz...bu kadar acıya..ay yazacak kelime bulamıyorum...inşlhh sonunda çıkardım hayaımdan o admaı dersiniz

biliyorum inanması çok güç değilmi..hem enç hem güzel hem ekonomik özgürlüğü olan bir kız neden çeksin bunlar..işte kader diye buna diyorlar sanırım....elimde değildiki hiç bişey...kocamı hiç bırakmak istemedim..nedenmi...çünkü o benim kurtarıcımdı..beni kortardı..o insandan kurtardı..o da içki içiyordu ve beni ondan kurtarmıştı..güya annem haklı çıkmayacaktı..içkici biriyle velenmeyecektim..ama kaderimmiş işte buda içkici çıktı...tam bi yıl dayandım..defalarca evden kaçtım intihar ettim ama derdimi kimseye demedimmm hep mutlu rolü yaptım..ne doğum günümü hatırlar ne evlilik yıldönümü..ne güzel bir mesaj atar ne birtek iltifat eder..buda allahın bir takdiri tıpkı annem gibi....sonunda kaynanamlar evimize geldi 1 hafta kaldılar eşim evi tamamen terkketmişti..sen gitmezsen gelmem diyordu..kaynanam kayınbabam boşanmam için ısrar ediyorlardı...nefret ediyordum hepsinden..sizin yetiştirdiğiniz terbiye veremediğiniz evlat bana neler yaptı diyemedim..ırzıma geçti sokağa attı paramı aldı herşeyimi aldı...şimdi alacak bişeyim kalmadımı kullanıp sokağa atıyorsunuz diyemedim...HAYIR BABA NOLUR BEN AYRILMAK İSTEMİYORUM DEDİM..BENİDE GÖTÜRÜN EVİNİZE X GELİR DEDİM..GELME DEDİLER..BABAMI ÇAĞIRDILAR..AL KIZINI GİT DEDİLER..BABAM GİDELİM DEDİ..BEN GİTMEDİM..KAYINBABAMA SENSİN BENİM BABAM DEDİM ONLARA GİTTİM..AĞLADIM YALVARDIM BANA HİÇ ACIMADILAR...BİGÜN EŞİMDEN MESAJ GELDİ..EVİ EŞYALARI TAŞIYORUM GEL EŞYALARINI AL DEFOL DİYE...KAYNANAMA YALVARDIM SOKEZ ARA DİYE..ARADI GİTSİNMİ DEDİ...GİTSİN DEDİ..O SIRADA KAYNANAM EVDEKİ ...... BANA GETİR G DEDİ..BENİM YUVAM YIKILIRKEN O EVİMDEN NE GÖTÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDU..KULAKLARIMLA DUYDUM AĞLAYARAK BİR VALİZ EŞYAYLA ORTADA KALDIM...KİMSESİZ VE 23 YAŞINDA BİR DUL

Otogara gittim oturdum saatlerce ağladım..düşündüm etrafıma baktım...insanlara kadınlara elele gezen çiftlere..acaba onlarda tecavüze uğramışmıdır acaba şu adamda karısını evden kovuyormudur bak şuda kesin içkici...şunlar mutlu onlar mutlu herkes mutlu çünkü onlar benim gibi tecavüze uğrayıp kullanılıp sokağa atılmamışlar...eşim sadece cinsellik için yakınlaşırdı güler sever gibi görünürdü..işi bittikten sonra dönüp yüzümede bakmazdı....biliyorum şimdi çoğunuz inanmıyorsunuz bana..haklısınız çünkü bende inanmıyorum bu yaşadıklarıma çünkü inansam yaşayamayacağım....eşime son biirkez mesaj attım..benim günahım neydi suçum neydi annen baban arkadaşların ailen istemiyor diye sokağa attın beni diye..gelen mesaj aynen şöyleydi..aileme akrabalarıma arkadaşlarıma kurban ol..xxxxxxxx ol git deli....deli deli evet deli derdi bana..çünkü bukadar şeyi yaşayıpta akıllı kalmak mümkünmü söyleyin.haksızmıyım delirmekte..aylarca psikolojik tedavi gördüm..annem babam yanımdaydı..annem hıçkırarak ağlıyordu..kendini suçluyordu..gecenin bir yarısı bağırarak kalkıyır kendimi camdan atarken yakalıyorlardı beni...derdimi kimse bilmiyordu..paçavrayım ben derdim..paçavra kullanılıp atılan

Son düzenleyen: Moderatör:
bu küfürler sanki yazıyı bir erkek yazıyormuş gibi feyk sanki

ÇOK UZAK BİYERE TAYİN İSTEDİM KURTULMUŞTUM TAM İKİ AY GEÇMİŞTİ..ARADAN..TOPARLANIYORDUM ..ALLAHIM MEĞER ANNE SEVGİSİ NE TATLIYMIŞ..ANNEM BENİ HİÇ BIRAKMIYORDU..GECELERİ YANIBAŞIMDA BULUYORDUM ONU...AĞLIYORDU HEP...SARILIP ÖPÜYORDU..SIMSIKI SARILIRDIM TAM 23 YIL HASRET OLDUUM O KUCAĞA..HELE BABAM GİTİKÇE ZAYIFLADI HASTALANDI..GİZLİ GİZLİ AĞLARKEN GÖRÜRDÜM ONU...BANA SARILIRDI..BENSE ZAMANSIZ KRİZLER NÖBETLER GEÇİREREK...ETRAFIMDAKİ HERKESİ HERŞEYİ KIRIYORDUM..İÇİMDE BÜYÜK BİR ÖFKE BİRİKTİRMİŞTİM...NEFRET EDİYOR DUM İNSANLARDAN..TAM BİR YILBOYUNCA AŞAĞILANIP HAKARET UĞRAYIP TECAVÜZE UĞRAYIP SOKAĞA ATILMIŞŞTIM...KİM DAYANIR BUNA..GENEDE GÜŞLÜYDÜM..YENİ GÖREV YERİME GİDERKEN İLKOKUL ÖĞRETMENİM DEDİKİ...kızım sen artık dulsun kendine dikkt et..kimseye güveneme...nedemek istediğini anlamaıştım..çünkü ben daha kadın olduğumun farkına varmadan dul mu olmuştum...

canım ya söylediklerini okuyunca üzüldüm ama ayrılmana inanki sevindim seni hiç haketmemşş o insan ne iyi çocuğunuzda yokken ayrılmışınız benim halam içki yüzünden dört çocuğunun babasını vurdu ve şuan ceza evinde birbirlerini çok severlerdi. seven eşin bile içkiciyse kahrı çekilmiyorsa sen sevmeyeni hiç çekemezdin allah kurtarmış seni keşke halam çektiği acıları paylaşsaydı hep iyi göründü şimdi evlatlarına hasret

inanmak zor değilmi insan olan dayanamaz buna.....ama ben dayandım..yeni görevime başladığım günüde hiç unutmuyorum....insanlar bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı..etrafımda gene bisürü erkek doluştu...dul olduğumu öğrenmişler.yüzüme bakıp böyle güzel kız nasıl bırakılır seni bırakan adamın aklına tüküreyim dedi biri..herkesin içinde...beynimden vurulmuşa döndüm...ağlayarak çıktım..ogünden sonra işyerine gelen giden hiç eksik olmadı..tehdit ettiler genç yaşlı evlenme teklifleri alım ahlaksız teklifler aldım...hele birgün 50 yaşındaki bi adam zenginiliğine güvenip haber salmıştı o benim babam yaşında edim..amirim dediki kızım sen belki çocuk sayılırsın ama erkeklerin gözünde dulsun..demezlerki genç dul derler kendilerine layık görürler dedi...bi gerçeği daha anlamıştım...BEN ARTIK DUL DUM

dul olmak ayıp değil evlenmeden dul olan çok takma sen kafana dulluğu şükret işin var paranda var . seni kaybeden utansın

dulsan dulsun çok insan var dul olan sana senlik ona onluk bulunur kafaya takarsan ohooooooooo yersin kafayı

Hayat hergeçen gün dahada zoraştı..bir zamanlar güzel olmak için yalvarıyordum ya allaha şimdi isyan eder olmuştum..yüzüme bakan herkes bana ep acıyor erkekler faydalanmaya çalışıyor kadınlarsa kıskanıp dışlıyorlardı...hiç arkadaşım yoktu...aralarına almıyorlardı beni..kocalarının aklı bendeydi çünkü..hem genç hem güzel hemde dul..sokağa çıkamaz olmuştum..küçüçük biyerdi..ve herkes yüzüme karşı dul musun diyorlardı...bense kendimi okadar aşağı görüyordumki..sonuçta kaç tane kadın tecavüze uğruyorki..ben yaşadım..kullanılımış bir et parçasıydım..haklılardı bana kötü gözle bakmakta.

bu yazdıklarınla resmen beni bunalıma soktun ve kendi kendinide bunalıma sokuyorsun yaşadıkların kolay değil ama şükret ve eskiyi düşünme koskoca üniversite mezunu kıssın

konuya inanmak istesem bi türlü inanmak istemesem bir türlü.
yinede feyk olmasını tercih ederim. bilmiyorumkismile

gerçekmi bu
peki sen gerçekmisinn?
şok olmuş bir durumda okudum hepsini
madem eşin seni istemiyor,sevmiyor,küfür ediyor
niye hala kayınpederine ve kayınvalidene yalvardın beni bırakmasın,
lüfen benide alın diyeCADIARZU
sen böyle birinden kurtulma çabasına niye girmedin?
niye?
sen kültürlü ayakların üzerinde duran birisin,
niye bunlara katlanmayı tercih ettin?
çokmu soru sordum bilmiyorum ama,
şaşkınlığıma verin

eşinizle barıştınızmı yoksa başka evilikmi yaptınız,çünkü ilk yazınızda yanımdaki koltukta oturan adam kim?

tecavüze uğradığın zaman daha bitirmeliydin
annem bitirmeme izin vermedi dedin,evlenmemi zorladı dedin,
ama annen okumanada izin vermemişti ve sen okumuştun
çalışmanada izin vermemişti sen çalışmaya başlamıştın,
annen bir ayyaşla evleneceksin derdi hep ve sen evlenmişsin
yani bu evlilik konusunda niye anneni dinledin.

ilk yazılana bakılırsa hala birlikte
son yazısına bakılıca bitirmişCADIARZU
benmi çok kurcalıyorum bilmiyorum ama
sadece anlamk istiyorum,
istiyoruzz.
sana yardımcı olabilmemiz için cvp verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…