Y
yenidenbaslasam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yenidenbaslasam
-
dul olmak ayıp değil evlenmeden dul olan çok takma sen kafana dulluğu şükret işin var paranda var . seni kaybeden utansınÇOK UZAK BİYERE TAYİN İSTEDİM KURTULMUŞTUM TAM İKİ AY GEÇMİŞTİ..ARADAN..TOPARLANIYORDUM ..ALLAHIM MEĞER ANNE SEVGİSİ NE TATLIYMIŞ..ANNEM BENİ HİÇ BIRAKMIYORDU..GECELERİ YANIBAŞIMDA BULUYORDUM ONU...AĞLIYORDU HEP...SARILIP ÖPÜYORDU..SIMSIKI SARILIRDIM TAM 23 YIL HASRET OLDUUM O KUCAĞA..HELE BABAM GİTİKÇE ZAYIFLADI HASTALANDI..GİZLİ GİZLİ AĞLARKEN GÖRÜRDÜM ONU...BANA SARILIRDI..BENSE ZAMANSIZ KRİZLER NÖBETLER GEÇİREREK...ETRAFIMDAKİ HERKESİ HERŞEYİ KIRIYORDUM..İÇİMDE BÜYÜK BİR ÖFKE BİRİKTİRMİŞTİM...NEFRET EDİYOR DUM İNSANLARDAN..TAM BİR YILBOYUNCA AŞAĞILANIP HAKARET UĞRAYIP TECAVÜZE UĞRAYIP SOKAĞA ATILMIŞŞTIM...KİM DAYANIR BUNA..GENEDE GÜŞLÜYDÜM..YENİ GÖREV YERİME GİDERKEN İLKOKUL ÖĞRETMENİM DEDİKİ...kızım sen artık dulsun kendine dikkt et..kimseye güveneme...nedemek istediğini anlamaıştım..çünkü ben daha kadın olduğumun farkına varmadan dul mu olmuştum...
inanmak zor değilmi insan olan dayanamaz buna.....ama ben dayandım..yeni görevime başladığım günüde hiç unutmuyorum....insanlar bana şaşkın şaşkın bakıyorlardı..etrafımda gene bisürü erkek doluştu...dul olduğumu öğrenmişler.yüzüme bakıp böyle güzel kız nasıl bırakılır seni bırakan adamın aklına tüküreyim dedi biri..herkesin içinde...beynimden vurulmuşa döndüm...ağlayarak çıktım..ogünden sonra işyerine gelen giden hiç eksik olmadı..tehdit ettiler genç yaşlı evlenme teklifleri alım ahlaksız teklifler aldım...hele birgün 50 yaşındaki bi adam zenginiliğine güvenip haber salmıştı o benim babam yaşında edim..amirim dediki kızım sen belki çocuk sayılırsın ama erkeklerin gözünde dulsun..demezlerki genç dul derler kendilerine layık görürler dedi...bi gerçeği daha anlamıştım...BEN ARTIK DUL DUM
Hayat hergeçen gün dahada zoraştı..bir zamanlar güzel olmak için yalvarıyordum ya allaha şimdi isyan eder olmuştum..yüzüme bakan herkes bana ep acıyor erkekler faydalanmaya çalışıyor kadınlarsa kıskanıp dışlıyorlardı...hiç arkadaşım yoktu...aralarına almıyorlardı beni..kocalarının aklı bendeydi çünkü..hem genç hem güzel hemde dul..sokağa çıkamaz olmuştum..küçüçük biyerdi..ve herkes yüzüme karşı dul musun diyorlardı...bense kendimi okadar aşağı görüyordumki..sonuçta kaç tane kadın tecavüze uğruyorki..ben yaşadım..kullanılımış bir et parçasıydım..haklılardı bana kötü gözle bakmakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?