arkadaşlar bazı insanlara mesela aydasuya ne kadar güzel yaklaşımda bulundunuz tavsiyelerde bulundunuz çok takdir ettim ama şimdi yargılar gibisiniz sorunsuz insan yok hayatta ama ben şahsen bigün çok bunalıpta buraya derdimi yazacak olsam nasıl tepki verirler diye düşünmeye başladım evet sahtekar olabilir bayan olmayabilir bunları yazan ama gerçekte olabilir gazetelerin 2ci sayfaları bu tip haberlerle dolu özetle kim doğru kim yanlış bu sanal ortamda nasıl ayırtedeceğiz ve birbirimize nasıl güveneceğiz ben bu siteye hemen hemen 3 aydır takılıyorum belki daha fazla bilmi
yorum herkesle ölçülü olmaya gayret ediyorum ama olaylara verilen tepkiler beni birazşaşırtıyor affınıza sığınarak..
Bende bazen kocamı tanıyamıyorum kardeş
Özellikle geğirdiğinde :dilcikar:..
Bende bazen kocamı tanıyamıyorum kardeş
Özellikle geğirdiğinde :dilcikar:..
aydasuya bende destek oldum. ama burada gerek küfürler gerekse bazı verilen açıklar nedeniyle bu hikaye bana inandırıcı gelmedi.
peki siz kandırılmaktan hoşlanır mısınız?
inanamıyorum gerçekten bunları yaşadınmı?
peki şu an neden bu kadar karamsar ve kötü durumdasın
o adamdan kurtulmuşsun...yeniden ayağa kalmışsın unut bunları yenibir sayfa aç..
ve ne olur sonradan tekrar dündüm deme ...
neler oldu bize...bana neler oldu hayat beni nerelerden nerelere savurdu..tanıyamıyorum kendimi yaşadığım hayatı..umutsuzum..güzeldim bir zamanlar şimdi okadar yorgunumki...yıkığım..umutsuzum..tutunacak dalım kalmamış...ellerimi uzatıyorum..biri tutsun ellerimden kimse yok..bukadar çaresiz olunurmu...kocam diye sarıldığım adam şimdi yanımdaki koltukta ooturan adam kim...gerçekten hayat arkadaşımmı yoksa ev arkadaşımmmı...ben onun için ne ifade ediyorum...sevgimi aşkmı.yoksa ortak bir hayatmı...benim üzüntülerim onu nekadar ilgilendiriyor...işimi mesleğimi seviyorum sadece..mutluyum işyerinde....çocuğum yok..param yok..yıllardır çalışıyorum bir yüzükten başka hiç bişeyim yok....gururum vardı birzamanlar onurm vardı artık oda yok....haysiyetim yok....ben kimim..anam yok babam yok kardeşim yok...inanmak zor geliyor belki ama gerçekten kimsesizim şu hayatta....kocama yakarıyorum konuş benimle diye sus diyor...susuyorum..yokolan hayallerime ne oldu anne..ben senin en güzel güzeller güzeli kızındım unuttunmu..heryerde övünürdün benimle kimselere layık görmezdi babam..saçlarımı koklardı...burnum havalardaydı...çok değil 3 yıl önceydi...sonra ne olduda bukadar aşağılara düştüm...hayal bile kuramaz oldum..adınızı dahi anmaz oldum...beni belkide hiç sevmemiş sevemeyecek bir adamın karısı oldum.....ne oldu anne ne değişti
İlk mesajı ile sonradan anlattıkları arasındaki tezatlara dikkatinizi çekerim arkadaşlar, ben inanmıyorum gerçek olduğuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?