çok yalnızım çaresisizim yıkık perişan mutsuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yenidenbaslasam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaçtııı ama hikaye fena değildi film gibi

arkadaşlar bazı insanlara mesela aydasuya ne kadar güzel yaklaşımda bulundunuz tavsiyelerde bulundunuz çok takdir ettim ama şimdi yargılar gibisiniz sorunsuz insan yok hayatta ama ben şahsen bigün çok bunalıpta buraya derdimi yazacak olsam nasıl tepki verirler diye düşünmeye başladım evet sahtekar olabilir bayan olmayabilir bunları yazan ama gerçekte olabilir gazetelerin 2ci sayfaları bu tip haberlerle dolu özetle kim doğru kim yanlış bu sanal ortamda nasıl ayırtedeceğiz ve birbirimize nasıl güveneceğiz ben bu siteye hemen hemen 3 aydır takılıyorum belki daha fazla bilmi
yorum herkesle ölçülü olmaya gayret ediyorum ama olaylara verilen tepkiler beni birazşaşırtıyor affınıza sığınarak..

aydasuya bende destek oldum. ama burada gerek küfürler gerekse bazı verilen açıklar nedeniyle bu hikaye bana inandırıcı gelmedi.
peki siz kandırılmaktan hoşlanır mısınız?

Bizler çocukmuyuz yahu,arkadaşım kandırılmakta nedir eğer inanmıyorsan birdaha okuma yorum yazma.Ama karşındakine saygı göster,kadının ne biçim bir psikolojide olduğu belli değil defalarca intahar etmiş.Bizlerde üzerine gidersek ne olur hali yapmayın lütfen arkık bu tarz mesajlar yüzünden kimse konu açıp paylaşmak istemiyor.

sadece soru soruyoruz
yargılamıyoruz.sadece anlamaya çalışıyoruz.ve cevap verirse yardımcı olacağız.
kim böyle bir hayatın sürmesi için elinden geleni yapar?hiç kimse
ama bu bayan yapıyor niye diye sormakta hakkımız
eğer cevap verirse dahada aydınlanacak hikayesi
bizde bayanız hiç kimse bu bayanın yerinde olmak istemesken o hala evliliğin sürmesi çabasında
beni şaşırttı.
bende buraya konu açtım ve olumlu olumsuz eleştiriler aldım
iyikide konu açmışım ve iyikide beni eleştirmişler.doğru yolu buldum.
yani kimse konu açmaya korkmuyor.
sadece gerçekler ve hissedilen söyleniyor burada

Bende bazen kocamı tanıyamıyorum kardeş

Özellikle geğirdiğinde :dilcikar:..

aydasuya bende destek oldum. ama burada gerek küfürler gerekse bazı verilen açıklar nedeniyle bu hikaye bana inandırıcı gelmedi.
peki siz kandırılmaktan hoşlanır mısınız?

tabiki hiçbir insan kandırılmaktan hoşlanmaz ayrıca aydasuya bende hak verip destek oldum benim demek istediğim bu kişini psikolojisi yerinde olmadığı için cümlelerin sırasını şaşabilir doğru ve anlaşılır yazamayabilir konuyu anlamak için soru soracağız tabiiki ben sadece iyilik yapalım derken daha kötü olmasın dedim ayrıca buradaki hiç kimseyle polemik yaratmak istemem konu sahibide hakkını helal etsin dağıttık biraz

inanamıyorum gerçekten bunları yaşadınmı?
peki şu an neden bu kadar karamsar ve kötü durumdasın
o adamdan kurtulmuşsun...yeniden ayağa kalmışsın unut bunları yenibir sayfa aç..
ve ne olur sonradan tekrar dündüm deme ...

ilk sayfada okuduğum.şimdi yanımda oturan bu adam kim,
demesi hala birlikte olduğunun belirtisi
yani kurtulduğunu düşenemiyorum bu yüzden
dmeek istediğimde yanlış yazmak istemem
soru cevap oalrak yazıldığında olaylar aydınlanıyor.

nasılki karnımız ağrıyınca dahiliyeye kulağımız ağrıyınca kbbye gidiyoruz senin ruhun çok yara almış canım bence sende psikiyatra gitmelisin yardım almalısın bunu yapabilirsin küllerinden doğbilirsin çünkü daha yaşın çok genç gönlüne kalbine hitap edecek biri çıkar karşına hayatta neler oluyor yeterki yardım alman gerektiğini kabul et ve biryerden başla elinde mesleğin var gençliğin var üstesinden gelebilirsin eğer istersen o kazma da enayiliğine doymasın kendi kaybetmiş sana sen olduğun için insan olduğun için değer vermeyen biryle ömür geçmezdi
zaten birde çocuğun olsaydı böyle bir insandan düşünsene zararın neresinden dönsen kardır canım allaha sığın mazlumun ahını kimsede bırakmaz yüce rabbim HAE

Film gibi ya, bana da gerçek gelmiyor pek, ilk mesajında hala evli gibi yazıyordu sonlarda ayrıldığını yazmış anlamadım.
Yine de Allah hepimizi korusun bu tür insanlardan uzak etsin.
Gerçekse çok üzülürüm, kimse böyle bir hayatı hak etmiyor.
Ama ben Türkiyede dullara hala kötü gözle bakan bir yer kaldığını sanmıyorum, kim ne derse desin üniversite mezunusun, ekonomik özgürlüğün var memursun kim karışabilir ki.

İlk mesajı ile sonradan anlattıkları arasındaki tezatlara dikkatinizi çekerim arkadaşlar, ben inanmıyorum gerçek olduğuna.

çelişklier var evet
konu sahibi yorum yapmadan aydınlanmayacak

yada, yanımda oturan bu adam kim derken
acaba 2.evliliğinimi yaptı.yada başka biriyle birlikte
yok hala o adamla evliyse,niye ben dulum diyor
akannehirakannehir HAE

bir anne sırf sevmediği kocasına benziyor diye evladını sevmemezlik edemez ben en çok buna takıldım

meğersem ortada ne kadar dul avcısı varmış.benim 3 tane eşinden ayrılmış arkadaşlarım var vede yeni değil seneler önce ve arkadaşlarım hala bekar,kimsede onlara yan gözle bakmadı.

İlk mesajı ile sonradan anlattıkları arasındaki tezatlara dikkatinizi çekerim arkadaşlar, ben inanmıyorum gerçek olduğuna.

Aynı fıkırdeyım labelcıgım,
bır ıkı mesajı okudum,
en basta su dıkkatımı cektı benımde,
ılk mesajda annesı kızını kımselere layık gormuyorken,
bır anda ıkıncı mesajda uvey evlat muamelesı yapıldıgını ogrenıyoruz.
Cocukken cırkın bır kız ımıs.
Ama genc kız olunca bır anda degısıvermıs,
oyle kı butuuuuuuuun erkekler pesınde pervane olmus.
Ya bende cocuk oldum, genc kız oldum.
Evet, su anda ergenlık donemıme gore daha oturdu yuzumun seklı,
sıvılcelerımden arındım vs.
Ama hıc bır kızın cocukken cok cırkın olup,
genc kızken tapılacak derecede degıstıgını gormedım.
Neyse burdan sonrasını okumaya gerek gormedım.
Dırekt son sayfayı actım,
benım gıbı dusunen var mı dıye?
Yanılmamısım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…