çok yalnızım çaresisizim yıkık perişan mutsuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yenidenbaslasam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bize beyin jimnastiği yaptırıyor.senaryonun devamını biz tahminlerimizle ve yorumlarımızla tamamlayacağız herhalde.

okurken düşündüklerimi yazmışsın vereliniortak
arkadaş bir öykü yazıyor nabız yokluyor bakalım tutacakmı
birden güzelleşmiş de bilmem ne
dulmuş da herkes kötü gözle bakmış...
yollarına gül döken bir adamdan kurtardı(!) diye tecavüz eden adamla evlenmiş
kötü bir türk filmi senaryosu
kınalı yapıncak -tatlicadiarzu-

çok tutumsuz geliyor yazılanlar bana bir dengesizlik var ve feyk deniliyor okumadan yazıyor gibi devam ediyor
doğruysa psikolojisi bozuk olmalı diyeceğim şey kendine acımayı bırak olur ama yalansa yapma böyle şeyler hepimiz insanız

sonra herkes tecavüze uğradığını nerden biliyodu bu da var alnındamı yazıyodu
nasıl dulsun diyolardı ay içim daraldı

adam ilk gördüğünde evlenme teklifi etmişte ... üçüncü görüşte nişanı takmışta... peeeeeh

başından beri okuyorum mesajları,evet çok tezatlar var mesajlarında. Kimsenin günahını almak istemem ama bana boş oturduğum zamanlarda, hem yazma isteğimi hem de boş vaktimi doldurmak için yazdığım küçük hikayelerimi hatırlattı. Tabi ben böyle yapmazdım ama arkadaşlarıma verir okumalarını ister ve okurken ki tepkilerini ölçerdim. O duruma göre ya devam ederdi hikaye sonuna doğru,yada bir köşede kalırdı yarım yamalak haliyle.

evet bence bu da arkadaşın bir denemesi.
dedim ya nabız yokluyor.
ama aradaki küfürler falan çok çirkin.
okumuş kültürlübir insan herkese açık bir yere o küfürlerin yazılmayacağını bilir.

annem beni kimselere layık göremezdin dedikten sonra babasının evlenme o adamla telkinlerine rağmen ona annenin evlenmesi için baskı yapması o....mu olacaksın demesi falan çok tezat.

ayrıca filmlerde bile görmedim o kadar gaddar anne. HAE

arkadas sendeki güzellik nasil biseymis ki bekar evli tüm erkekleri pervane ettin

anam okaar bosanmis ( dul demiyorum cok cirkin buluyorum) arkadasim var bir türlü koca bulamiyorlar hem cok güzeller bende niye diyordum megerse hepsi senin yanindaymis yahuuu

yazık yahuuu hiç kimse rahat rahat kafa bulamıyo bizimle :) hafiye gibiyiz yaw :):)

demekki çelişkilerimde yanılmamışım,
hemfikiriz bu konuda,

konu sahibi nerdesin?

kopyala yapıştır bence bu =)

arkadaşlar lütfen bu hikaye gerçek olamaz yazmayın çünkü ben bunları gerçekten yaşadım ve halada yaşıyorum...ben kimseden yardım yada akıl istemiyorum yazıp rahatlamak ve annelere ibret olmak istiyorum..namus iki bacak arasında değilmiş....

anladığım kadarı ile devlet memurusun. yazdıkların kesinlikle inandırıcı değil. yazdıkların oldukça kaba. ayrıca yazdığına göre yeni bir yerde göreve başlamışsın daha ilk günden erkekler etrafında pervane olmuş. bu ne saçmalık . hiçbir iş yerinde hele devlet kurumunda ister dul olsun isterse evli veya bekar hiçbir erkek çalışma arkadaşına yan gözle bakmaz. tabiii hareketleri ve tavırları ile davetkar olanlar hariç.
ayrıca tamamen hayal mahsulu yazdıkların

tam bir yıl eşimden hiç haberleşmedim onu tamamen silmiştim kafamdan okadar mutluydumki..kendimi ruhumu vucudumu kullndırtmıyordum artık...yapayalnız kalmıştım ama eşimle birlikte onun ailesindende akrabalarındanda arkadaşlarındanda kurtulmuştum yani kısaca çok mutluydum ama kader beni oradada rahat bırakmadı..bulunduğum yer küçük bir dağ kasabasıydı doğuda...ve ben yalnız yaşayan bir dul kadındım onların tabiriyle...bigün telefonum çaldı arayan eşimdi...gayet sakince sen benim için bittin dedim...kapattım..numaramı değiştirdim..mahkememiz sürüyordu..eşim bana ulaşmaya çalıştıkça ben kaçtım aylarca hakaret ettim..adeta intikam almak istiyordum onu eziyordum tıpkı onun beni ezdiği gibi..eşimse hep yalvarıyor sözler veriyor ve ayrılmak istemediğini söylüyordu...değiştiğine beni inandırdı ve birbuçuk yıl sonra evime döndüm..herşey çok güzeldi halada öyle şimdi tam bir yıldır beraberiz..ama son günlerde eşim de çok değişmeler oldu...gene içki içip beni umursmıyor ve kayınvalidem birtürlü beni kabullenemiyor..eşime yalvardım bırakacağımı gideceğimi bildiğin halde bunca çektiklerimizi gördüğün halde hala annene engel olamıyorsun dedim..annem o bırakakam dedi..ya ben dedim bende karındım 1.5 yıl elin gurbetlerinde dul gezdim dedim..ayrılmak istiyorum dedim ayrılamayız dedi..ohalde bir çözüm bul dedim ne yapayım dedi...eşimi seviyormuyum bunu düşünecek vaktim olmadı hiç..okadar çok acı çektimki..şimdi bana çok iyi davranıyodu ama ne olduysa gene eski kocam oldu ve benim neden bukadar büyük tepkiler verdiğimi anlamıyor gene ben suçluyum annesi melek..bir yıldır ailesinin bana yapmadığı kalmadı..eşim evde yokken valizimi elime verip kovdular...mutlaka ayıracağım sizi der kaunanam..ailemele görüşemem rahat rahat...işte şimdi o tv ye bakıyor bense netteyim..çok pişmanım diyor sana yaptıklarım için çok pişmanım affettireceğim kendimi diyor ama benim artık gücüm kalmadı..ne boşanacak gücüm var nede evliliğimiidare edecek....innanın yada inanmayın demiyorum..ama yorumlara baktıkça kendimin deli olmadığımı anlıyorum çünkü eşim hala benim psikolojimin bozuk bir deli olduğuma inanıyor..siz bile okurken dellendiniz ben yaşadım bunları ve daha anlatamadığım koskoca bir 3 yıl var...

benim amacım buradaki insanlara kendimi inandırmak değil arkadaşım ama şunu unutma..birincisi asla büyük konuşmayacaksın ikincisi ise insan insandır...eğitimlisi devlet memuru hocası hacısı farketmez...yeterki karakter temiz olsun ama okuma bilmeyen cahil olsun..ben bunları yaşadım..feleğin çemberinden geçtim..artık korkuyorum erkeklerden ve hayattan..kocama yapıştım...tekrar..ASLA BÜYÜK KONUŞMA HAYAT ÇOK ACIMASIZ

arkadaşlar bana destek olan veya inanmayıp hakaret eden herkese teşekkürler..ben akıl yorum istemiyorum ama isteyen yazar...biliyorum inanmak çok zor ama ben bunları kendim yaşadım...eşim bana sadece birkere el kaldırdı ve hiç hakaret etmezdi..son bir haftadır hep küfür ediyor eskisi gibi..çünkü babasıda bana hakaret ederek bak oğlum ben diyorum sende diyebilirsin dedi...artık dul olmaktanda korkmuyorum yaşım büyüddü kurnazlaştım güçlendim eğer böyle devam ederse ayrılacağım..geçmişi unutmak çok zor okdara zorki...hep kanayan bir yara...nezaman bir gelin görsem heleki kocası elinden tutmuşsa hep ağlarım çünkü kocam benim bırak elimi tutmayı yanıma gelip oturmadı bile....bana çoğunuz kızıyorsunuz neden döndün...diyorsunuz..eşim gibi oldum....o hep hayatta sevgi yoktur sadece para vardır der...

ay öldüm gülmekten sen çok yaşa emi.opuyorumnanaktan

bir buçuk yıl ayaklarıının üzerinde dur,çalış toparlan,sonra sana tecavüz eden,sürekli aşşağılayan kovan sizin tabirinizle s.... Git diyen adama geri dön. Eşiniz gibi deli olduğunuzu düşünmüyorum ama ciddi anlamda psikolojik sorunlarınız var ve tedavi olun. ( tabi bunlar doğruysa. Şurda her yaş gurubundan kadın var ve herkes gelişim geçirmiş durumda. Şahsen ben 31 yaşında bir bayanım o kadar çirkinken birden dünya güzeli olamadım nedense. )

hakaret etmedi diyorr en bastaki yazdklarındada küfür dolu bi yıgın sana inandımm fakat ltfen tezat olma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…