Aynı fıkırdeyım labelcıgım,
bır ıkı mesajı okudum,
en basta su dıkkatımı cektı benımde,
ılk mesajda annesı kızını kımselere layık gormuyorken,
bır anda ıkıncı mesajda uvey evlat muamelesı yapıldıgını ogrenıyoruz.
Cocukken cırkın bır kız ımıs.
Ama genc kız olunca bır anda degısıvermıs,
oyle kı butuuuuuuuun erkekler pesınde pervane olmus.
Ya bende cocuk oldum, genc kız oldum.
Evet, su anda ergenlık donemıme gore daha oturdu yuzumun seklı,
sıvılcelerımden arındım vs.
Ama hıc bır kızın cocukken cok cırkın olup,
genc kızken tapılacak derecede degıstıgını gormedım.
Neyse burdan sonrasını okumaya gerek gormedım.
Dırekt son sayfayı actım,
benım gıbı dusunen var mı dıye?
Yanılmamısım...
arkadaşlar lütfen bu hikaye gerçek olamaz yazmayın çünkü ben bunları gerçekten yaşadım ve halada yaşıyorum...ben kimseden yardım yada akıl istemiyorum yazıp rahatlamak ve annelere ibret olmak istiyorum..namus iki bacak arasında değilmiş....
anladığım kadarı ile devlet memurusun. yazdıkların kesinlikle inandırıcı değil. yazdıkların oldukça kaba. ayrıca yazdığına göre yeni bir yerde göreve başlamışsın daha ilk günden erkekler etrafında pervane olmuş. bu ne saçmalık . hiçbir iş yerinde hele devlet kurumunda ister dul olsun isterse evli veya bekar hiçbir erkek çalışma arkadaşına yan gözle bakmaz. tabiii hareketleri ve tavırları ile davetkar olanlar hariç.
ayrıca tamamen hayal mahsulu yazdıkların
arkadas sendeki güzellik nasil biseymis ki bekar evli tüm erkekleri pervane ettin
anam okaar bosanmis ( dul demiyorum cok cirkin buluyorum) arkadasim var bir türlü koca bulamiyorlar hem cok güzeller bende niye diyordum megerse hepsi senin yanindaymis yahuuu
arkadaşlar bana destek olan veya inanmayıp hakaret eden herkese teşekkürler..ben akıl yorum istemiyorum ama isteyen yazar...biliyorum inanmak çok zor ama ben bunları kendim yaşadım...eşim bana sadece birkere el kaldırdı ve hiç hakaret etmezdi..son bir haftadır hep küfür ediyor eskisi gibi..çünkü babasıda bana hakaret ederek bak oğlum ben diyorum sende diyebilirsin dedi...artık dul olmaktanda korkmuyorum yaşım büyüddü kurnazlaştım güçlendim eğer böyle devam ederse ayrılacağım..geçmişi unutmak çok zor okdara zorki...hep kanayan bir yara...nezaman bir gelin görsem heleki kocası elinden tutmuşsa hep ağlarım çünkü kocam benim bırak elimi tutmayı yanıma gelip oturmadı bile....bana çoğunuz kızıyorsunuz neden döndün...diyorsunuz..eşim gibi oldum....o hep hayatta sevgi yoktur sadece para vardır der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?