çok yalnızım çaresisizim yıkık perişan mutsuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yenidenbaslasam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bide annem bana çirkin derdi çirkin sanardım kendimi diyodu şimdide bu çıktı güzeller güzeli kızım hanfendi için öncelik güzellikmiş bunu anladımmm güzellik heryerde bahsedilmiş okadar güzelse hala bu pis herifi niye çekiyo bukadarmı gurur kalmadı içte bir nebzee

prim vermeyelim yaa...ben çok sinirlendim gerçekten...burda bizi işletmeye çalışıyorlar...
ne taraftan bakarsan sinir bozucu,isyan edilesi bir hikaye...
ama annesini anlatış tarzı beni ayrıca sinir etti...
güzelmiş,memurmuş,herkes bayılıyormuş...ama böyle bir adamla evlenmiş...kendisine küfür eden,istemeyen bir adamla...güzel pardon çok güzel v eğitimli meslek sahibi bir kadın..amaaan neyse artık...

siz heralde cennette yada peygamberlerin olduğu yerlerde yaşıyorsunuz..erkelerde kadınlarda çok iyi...kimse kimseyi aldatmıyor kötü gözle bakmıyor..demekki ben uzaydan indim...inanıp inanmamakta serbestsiniz..ben zaten bitmişim..kendimden eminim..yaşadım..eksik var ama fazlası yok...olamazmı..herkesin evliliği dört dörtlükte sadece benmi acı çekmişim..herkesin kocası ailesi hayatı mükemmelde bir benimkimi berbat....baştada söyledim yardım yorum akıl istemiyorum..yazıp rahatlamak istedim...kocama söylemek istediğim ama söylesemde beni hiç dinlemediği şeyleri buraya döktüm....nasıl isterseniz öyle yorum ypın...bakın ben neleri sineye çekmişim şu yorumlaramı kırılacağım alınacağım üzüleceğim...ben kaşarlandım artık....alıştım..hakaret edin sizde hakaret edin...ben bunlara layığım

bu yoksa erkek te
acaba karısına tecavüz mü etti
yani içki içen sürekli eşini aşağılayan birmi
yani kişiler yermi değiştirdi burada
ayy gece gece bende kafayı yedim.
üretiyorum sürekli

okadan sanatsal bir yazı olmuşki valla babam fakirdi çok fakirdi cebimde bana verdigi birkaç para valizimde çamaşırım çorabım çarşafım bil yoktu yapomayın annenize beddua ettirmeye çalışmayın hangi anne güzeller güzeli dedigi alnından öptüügü kızını çarşafsız yollar ta oaracıklara yapmayın duygularımızı çalmayın bizi yıpratmayınnnnn mikkemmeellll olmuş çok sanatsal buldummm

arkadaşım sen zaten atılcan siteden okadar küfürü arka arkaya yazdınki kötü içerik oldu konun şuan bayana küfür yakışmıyo hiç yzıkkk

heee öyle vallah
kocamda hadiya napıyorsun netin başında diye söyleniyor
yapıştım burayasempatiksalakcinni

Benimki çoktan uyudu kaldıhihoyyytBenim de bir tarafım çık boşver diyor bir tarafımdamerak ediyor sonunu:sm_confused:

kocasını bırakamıyor çünkü onu zengin gençten kurtarmış,şimdidebulunduğu yerin erkek ve kadınlarından kurtarmış!!!!!!!!!!!!!!!

kafamçokkarıştıYa biz bunları okurken ondan beter olmayalım ruh sağlığı yönünden

kompozisyonun çok kötüüüüü
ben de 0 veriyorum...
ne alaka herkesin evliliği çok mu iyi,kocası çok mu mükemmel?
allah sana akıl fikir versin,git başka yerde uğraş gece gece sinir ettin valla

arkadaşım başkası yazsa bu yazıyı sen inanırmısın yazdıklarının hiç biri birbirini tutmuyor .gerçekleri yaz inanalım gerekirse destek olalım .

Arkadaşlar yorum istememiş,sadece içini dökmek istemiş.Bırakınız döksün içini kendi kendine..aklinialirimsmilesengözlerimebaksanab

Ben sadece şunu merak ediyorum:
Bunları yazmaya üşenmiyor mu?
Hayalgücü de yok.
Sadece "acıların kadını" modunda.
Biraz orijinsl bir hikaye olsaydı da verdiği emeğe değseydi bari.

Arkadaşlar yorum istememiş,sadece içini dökmek istemiş.Bırakınız döksün içini kendi kendine..aklinialirimsmilesengözlerimebaksanab

o içini döksünde biz mahvolduk ayol burada uyku falan kalmadı
o içini döküp rahatladı biz dolduk taştık
bizi kim rahatlatacak.

vallahi benim sevgili kozalağım sabah beri sen ne yazıyon,kime yazıyon noluyo, yine başıma saçma sorularla gelme emi diyip duruyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…