yokolan hayallerime ne oldu anne..ben senin en güzel güzeller güzeli kızındım unuttunmu..heryerde övünürdün benimle kimselere layık görmezdi babam..saçlarımı koklardı...burnum havalardaydı...çok değil 3 yıl önceydi...
küçük bir kız çocuğuyken annem benden nefret eder sanırdım..okulumun birincisiydim..çok başarılıydım öğretmenlerim sık sık babamı çağırıp mutlaka okutmalısınız bu kızı zehir gibi...babam çok isterdi okumamı..fakirdi babam çok fakirdi...annem hep karşı çıktı okumama...okuyupta nolucak bi içkicinin karısı olacak derdi....ben okuyordum..annem se hep..OKUYUNCA Bİ AYYAŞLA EVLENECEKSİN HERGÜN DAYAK YİYECEKSİN PARANI YİYECEK MUTSUZ OLACAKSIN DERDİ...BELKİDE BEDDUA EDERDİ...ben okumak istemiyordum ama biri yolumu açtı ve ben yüksek bi puanla ünv yi güzel bi bölümü kazandım...annem gene rahat vermedi...ünv ilk gidişimi hiç unutmuyorum..17 yaşındaydım...elimde küçük bir valizim vardı..içindede babamın bana aldığı bikaç parça eşya...çorabım atletim çamaşırım çarşafım yoktu..çocuk sayılırdım..baskıyla yetiştiğim için bişey bilmiyordum..annem yüzüme bile bakmadı..ne ihtiyacın var demedi..yolda acıkırsın diye bişey koymadı.
bana hep çocukluğumdan beri sen çirkinsin derdi...sevmiyorum seni derdi...diğer kardeşlerini kıskanıyorsun derdi...olamazmıydı kıskanamazmıydım..anne sevgisi bu başka bişeye benzermi..kıskanırdım elbet..onları kucağına alır sarılır öperdi..banada çirkin tazı kıskançlıktan çatladı derdi...bigün köşeye büzüşüp ağlıyordum..canım babacım geldi..kızım neden ağlıyorsun dedi...baba annem beni sevmiyor dedim..babam boşver kızım sende onu sevme biliyorum dedi.
tatillerde eve geldiğimde annem hep mutsuz olurdu..istemezdi beni...evde kalır bunu ki alsın diyerek beni aşağılardı...çirkinsin derdi..
buyur ben senin yerine çelişkilerini buldum bir kaç tanesinisen yorulma diye malum kurgularken acaip yorulmuşsundur, bir de okuyup anlamak için yorulma.
Kendi yok oldu.Ama bir sürü bayan toplamayı başardı burayadelikafadulden
Aaa dizilerde hç izlemedin mi?
Çirkin ve fakir kız birden güzelleşir, herkes peşinde pervane olur.
Kendi yok oldu.Ama bir sürü bayan toplamayı başardı burayadelikafadulden
heee öyle vallah
kocamda hadiya napıyorsun netin başında diye söyleniyor
yapıştım burayasempatiksalakcinni
Arkadaşlar yorum istememiş,sadece içini dökmek istemiş.Bırakınız döksün içini kendi kendine..aklinialirimsmilesengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?