çok yalnızım çaresisizim yıkık perişan mutsuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yenidenbaslasam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence esin hakli sen bir delisin yoooo hic kizma bana
bunca seyden sonra tekrar o Adama donmussun ustelik sana hakaret Eden bir Kayin pederin var sen hala evim kocam diyorsun sizin Gibi bir egitimciye hic yakistiramadim yada gercekten sende ayni esin gibi olmussun

tamamiyle katılıyorum arkadaşım
nasıl olurda bunca şeyden sonra 1.5 yıl ayrılık okadar dayak tecavüz taciz sonra dayanama dön neden...döndükten sonra çok iyiydi demiş arkadaş ne kadar iyi olursa olsun bu tecavüzdür ya nasıl unutulur...ne olur arkadaşım kendi iyiliğin için bir uzmandan yardım al ve kurtul o adamdan...

aa o kısmı görmemişim eğitimci kimliğine yakıştıramadım gerçekten nasıl olurda bu adama hala kocam diyebilirsin..
ilk yazdıklarında ayrıldım dediğinde işte şimdi oldu ayaklarının üstünde duracak galiba dedim ama sonunda dönmüş olman benide arkadaşlarım gibi düşünmeye itti..

ne yazmalıyım bilemiyorum, film izler gibi okudum.
Dua ediyorum gerçek olmaması için umarım sadece bir filmden esinlenerej yazmışsındır....

anam sıkılmadan 9sayfaı tm yorumları okudum yazıyıda sanki kitaptan bir eser dinliyom sandım ama şuda varki arkadaşlara katılıyom bir insan ne kadannnnn güzel mikkemmel olursa olsun ilkk günden bütün erkekler bakmaz yada üstüne atlamaya kalkmaz çirköin teklifler yapmaz niye bütün erkekleri sapık gibihiç güzel kadın görmemiş gibi göstermeye çalışmışsınız bu bir evdeki kadınları çokmu çirkinde hepsi birden size teklif yagdırsın buda iki haksızsam buyrunn

ilginç, gerçek mi bunlar cidden?
erkekler o kadar mı rahatsız ettiler yani?
siz tavrınızı koyarsanız kimse de yanaşmaya cesaret edemez,mutlaka beğenen ,tanışmak isteyen olacaktır ama genç yaşlı zengin fakir demişsiniz,herkes haddini bilmeli,

işte beni anatan cümle..çok haklısın kardeşim...benim savunulacak bi tarafım yok...çünkü ailemde bu adama tekrar döndüğüm için bıraktı artık beni...aramıyorlar bile..tekrar boşanacaksın dönecek kapın ailen olmayacak dediler..ben mikropun gerizekalının biriryim

arkadaşlar erkekler rahatsız etmedi beni asıl kadılar dışladı zaten psikolojim bozuk tecavüze uğramış bir kadının erkekleri ne gözle göreceğini hayal edin..eleştirmeden önce..ayrıca eşim tekrar birleştikten sonra gerçekten değişmişti.herkes bende hayretle izliyorduk..ama kayınvalimder yine bozdular onu...ve ben aslında çirkin bir çocuk değildim...ama annem beni okadar aşağılardıki kendimi dünyanın en çirkin kızı sanardım....

eşini affettiğin için,ona geri döndüğün için vijdan azabı çekiyorsan boşan olsun bitsin,
bu kadar kendini parçalama
ne bekliyorsun hala,
gerizekalıyım diyeceğine olmadığını kanıtla boşan,
gerçeksen eğer..

biraz önce eşimle tartıştım bağırdım çağırdım hakaret ettim herşeyi kırdım..gene içki içmiş..sarhoş pispis kokuyor...açıkça söyledim herşeyi..tiksiniyorum senden dedim...allahım oysa onu gerçekten sevmeye başlamıştım...kınamayın beni arkadaşlar yaralı bir kuş gibi yüreğim tutunacak dal sığınacak liman arıyorum...özgüvenim sıfır kendime saygım kalmamışş..eşim onun ailesi hep bana aileme hakaret ediyor ve ben dinliyorum..ayrılmak istiyorum yanaşmıyor..olmaz yapamayız diyor açıkçası benimde cesaretim yok....bunca yaşanan şeyden sonra...aptal olmasam sizce geri dönermiydim ona...lütfen rica ediyorum beni normal sağlıklı insanlar gibi düşüüp yorum yazmayın...görüyorsunuzki psikolojim boozuk...öyle olmasa bunca şeyi acıyı bana yaşatan erkeğe tekrar dönermiyim...LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN YAPMAYIN..YAZDIKLARINIZI OKUDUKÇA DAHADA KÖTÜ OLUYORUM..BUKADARMI VAHİM DURUMUM...

kız nerden biliyor bu kadar millet senin
tecavüze uğradığını,
bu kadınlardada iş yok kocalarını karşılarına alıp bunlarımı anlatıyorlar,,

Birde daha ilk günden etrafında pervane olan ve senin gibi güzel biri nasıl bırakılır diyende eğitimci yani. Bu hikayeye bakarak hiç kimse kızlarını okula yollamasın mazallah güzel kızlarımızın etrafında da pervane neyim olurlar. İstediğinizi söyleyin ama baştan sona kurgulanmış bir hikaye. Hikaye yazarken en çok dikkat etmeniz gereken ise giriş bölümünde yazdıklarınızı gelişme bölümünde de uygun olarak devam ettirmeniz gerektiğidir. Bu bilgide naçizane bir hikaye yazarı olaraktan sizin gibi bu işlerin eğitimini almış bir eğitimciye tavsiyem olsun.

TAM 2 SAAT KONUŞTUM ONUNLA ANLATTIM hala bi umudum var..belki düzelir diyorum..halbuki biliyorum düzelmeyecek..hayatım böyle geçeçek insanlar bana acıyacak kimi hakaret edecek ama biliyorum kimse bana saygı duymayacak....ölmek istedim defalarca ama başaramadım...

birincisi eğitimci değilim ikinciside işte senin gibi kadınlardı uğraşıp dışlayanlar..ne istiyorsunuz hemcinslerinizden.....bırakın ya ne yani bu hayatı sadece benmi yaşadım eğer böyle olsaydı dayanamazdım..ama araştırdımki çoğu kadın hemen hemen aynı durumda yalnız değilim..inşallah sizin kızınıznzın başına gelmez...beni ancak yaşayan anlar....

Arkadaşlar lütfen yapmayın.Durum gerçekten kötü olabilir.Gerçekten büyük konuşmamak lazım.Dikkatli konuşmak lazım.Şu büyük harflerle yazılmış kısmı okuyun yorum yapmadan önce...

diyelim sen gerçeksin
hikayen gerçek
ben lise mezunuyum işsiz güçsüz olduğum halde ve 2 çocuğum olduğu halde
böyle bir kocayı 5 dakika dahil evimde tutmazdımm
yada evinde durmazdım.
siz bukadar kötülüyorsunuz ama icraat yok sizde
bu arada çelişkiler okadar çokki
bence sizde yarım saatinizi ayırıp kendi yazdıklarınızı okursanız
bize hak verirsiniz.
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile HAE

arkadaşlar yorumlara bakarak dahada bunalıma giriyorum..kimse inanmıyor yani durumum bukadar acı ve çaresiz..inanacak gibi bile değilse ben bu hayatı hala yaşıyorum...psikolojim zaten bozuk..konuyu kapatacağım..özür dilerim..dayanamıyorum....hayatıma ayna tuttum gördüğüme ben bile dayanamadım..istemiyorum...yalanda olsa hayal aleminde yaşayarak gidiyorum..kocam beni sveiyor ben onu seviyorum çocuğumuz evimiz arabamız olacak mutlu olacağız...hayal kurarak yaşıyorum...mutlu olmasamda mutlu rolü yapabiliyorum...teşekkür ederim..allah rızası için kalbimi kırmayın...

Bence de kapat.Daha da kötü oluyorsun.Bu kadar uç noktada yaşanmışlıklarla bu tepkileri almayı bekliyor olman lazımdı.Allah yardımcın olsun.

Yaw ilk mesajdaydı sanırım annen için diyorsun ki beni kimselere layık görmezdin,sonrada diyorsun ki annem beni sürekli aşşağılardı. Kusura bakmasın kimse ama inanmadım,inanmıyorum ve direk söylüyorum klinik vakkasınız. Ne olursa olsun hiç kimse tecavüzcüsünü affetmez,kurtulmuşken geri dönmez. Bırakın düzelmeyi ayaklarınızın altına dünyaları serse yapılmaz. Üstelik eğitimci olduğunuzu söylüyorsunuz cahil değilsiniz,şikayet etseydiniz tecavüze uğradığınız için ceza aldırsaydınız bu bir. İkincisi sizin tecavüze uğradığınızı iş arkadaşlarınız,onların eşleri yada etrafınızdakiler nerden biliyor,broşür mü bastırıyorsunuz yada herkese oturup ben tecavüze uğradım evendim tecavüzcümle,o bana hakaret etti alkolikti s.... Git dedi kapının önüne koydu hererkekte bana o gözle bakıyor diye brifing mi veriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…