bir buçuk yıl ayaklarıının üzerinde dur,çalış toparlan,sonra sana tecavüz eden,sürekli aşşağılayan kovan sizin tabirinizle s.... Git diyen adama geri dön. Eşiniz gibi deli olduğunuzu düşünmüyorum ama ciddi anlamda psikolojik sorunlarınız var ve tedavi olun. ( tabi bunlar doğruysa. Şurda her yaş gurubundan kadın var ve herkes gelişim geçirmiş durumda. Şahsen ben 31 yaşında bir bayanım o kadar çirkinken birden dünya güzeli olamadım nedense. )
Bence esin hakli sen bir delisin yoooo hic kizma bana
bunca seyden sonra tekrar o Adama donmussun ustelik sana hakaret Eden bir Kayin pederin var sen hala evim kocam diyorsun sizin Gibi bir egitimciye hic yakistiramadim yada gercekten sende ayni esin gibi olmussun
Bence esin hakli sen bir delisin yoooo hic kizma bana
bunca seyden sonra tekrar o Adama donmussun ustelik sana hakaret Eden bir Kayin pederin var sen hala evim kocam diyorsun sizin Gibi bir egitimciye hic yakistiramadim yada gercekten sende ayni esin gibi olmussun
arkadaşlar erkekler rahatsız etmedi beni asıl kadılar dışladı zaten psikolojim bozuk tecavüze uğramış bir kadının erkekleri ne gözle göreceğini hayal edin..eleştirmeden önce..ayrıca eşim tekrar birleştikten sonra gerçekten değişmişti.herkes bende hayretle izliyorduk..ama kayınvalimder yine bozdular onu...ve ben aslında çirkin bir çocuk değildim...ama annem beni okadar aşağılardıki kendimi dünyanın en çirkin kızı sanardım....
anam sıkılmadan 9sayfaı tm yorumları okudum yazıyıda sanki kitaptan bir eser dinliyom sandım ama şuda varki arkadaşlara katılıyom bir insan ne kadannnnn güzel mikkemmel olursa olsun ilkk günden bütün erkekler bakmaz yada üstüne atlamaya kalkmaz çirköin teklifler yapmaz niye bütün erkekleri sapık gibihiç güzel kadın görmemiş gibi göstermeye çalışmışsınız bu bir evdeki kadınları çokmu çirkinde hepsi birden size teklif yagdırsın buda iki haksızsam buyrunn
Birde daha ilk günden etrafında pervane olan ve senin gibi güzel biri nasıl bırakılır diyende eğitimci yani. Bu hikayeye bakarak hiç kimse kızlarını okula yollamasın mazallah güzel kızlarımızın etrafında da pervane neyim olurlar. İstediğinizi söyleyin ama baştan sona kurgulanmış bir hikaye. Hikaye yazarken en çok dikkat etmeniz gereken ise giriş bölümünde yazdıklarınızı gelişme bölümünde de uygun olarak devam ettirmeniz gerektiğidir. Bu bilgide naçizane bir hikaye yazarı olaraktan sizin gibi bu işlerin eğitimini almış bir eğitimciye tavsiyem olsun.
biraz önce eşimle tartıştım bağırdım çağırdım hakaret ettim herşeyi kırdım..gene içki içmiş..sarhoş pispis kokuyor...açıkça söyledim herşeyi..tiksiniyorum senden dedim...allahım oysa onu gerçekten sevmeye başlamıştım...kınamayın beni arkadaşlar yaralı bir kuş gibi yüreğim tutunacak dal sığınacak liman arıyorum...özgüvenim sıfır kendime saygım kalmamışş..eşim onun ailesi hep bana aileme hakaret ediyor ve ben dinliyorum..ayrılmak istiyorum yanaşmıyor..olmaz yapamayız diyor açıkçası benimde cesaretim yok....bunca yaşanan şeyden sonra...aptal olmasam sizce geri dönermiydim ona...lütfen rica ediyorum beni normal sağlıklı insanlar gibi düşüüp yorum yazmayın...görüyorsunuzki psikolojim boozuk...öyle olmasa bunca şeyi acıyı bana yaşatan erkeğe tekrar dönermiyim...LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN YAPMAYIN..YAZDIKLARINIZI OKUDUKÇA DAHADA KÖTÜ OLUYORUM..BUKADARMI VAHİM DURUMUM...
biraz önce eşimle tartıştım bağırdım çağırdım hakaret ettim herşeyi kırdım..gene içki içmiş..sarhoş pispis kokuyor...açıkça söyledim herşeyi..tiksiniyorum senden dedim...allahım oysa onu gerçekten sevmeye başlamıştım...kınamayın beni arkadaşlar yaralı bir kuş gibi yüreğim tutunacak dal sığınacak liman arıyorum...özgüvenim sıfır kendime saygım kalmamışş..eşim onun ailesi hep bana aileme hakaret ediyor ve ben dinliyorum..ayrılmak istiyorum yanaşmıyor..olmaz yapamayız diyor açıkçası benimde cesaretim yok....bunca yaşanan şeyden sonra...aptal olmasam sizce geri dönermiydim ona...lütfen rica ediyorum beni normal sağlıklı insanlar gibi düşüüp yorum yazmayın...görüyorsunuzki psikolojim boozuk...öyle olmasa bunca şeyi acıyı bana yaşatan erkeğe tekrar dönermiyim...LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN YAPMAYIN..YAZDIKLARINIZI OKUDUKÇA DAHADA KÖTÜ OLUYORUM..BUKADARMI VAHİM DURUMUM...
arkadaşlar erkekler rahatsız etmedi beni asıl kadılar dışladı zaten psikolojim bozuk tecavüze uğramış bir kadının erkekleri ne gözle göreceğini hayal edin..eleştirmeden önce..ayrıca eşim tekrar birleştikten sonra gerçekten değişmişti.herkes bende hayretle izliyorduk..ama kayınvalimder yine bozdular onu...ve ben aslında çirkin bir çocuk değildim...ama annem beni okadar aşağılardıki kendimi dünyanın en çirkin kızı sanardım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?