çok yalnızım çaresisizim yıkık perişan mutsuz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yenidenbaslasam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sürekli kınamayın beni diyorsun
ayoll iki saattir istemiyorsan bırak o kocayı
diye yırrttım kendimi,bu kınamakmı yaa
gerçekten anlattığın gibi birisi ise sana koca olmaz ondan
tecavüz eden adamdan kocamı olurr.
peki ne yazamlım sen söyle

ama seni erkeklerin rahatsız ettiğini hatta zengini fakiri... kadınlarında seni dışladığını söyledin.

ayrıca bol bol dul kelimesini kullanman, ağza alınmayacak küfürleri yazman, ve kadınları sadece seks malzemesi gibi göstermen nedeniyle senin kadın olduğuna bile inanmıyorum erkek olduğunu düşünüyorum. bu sitedeki kadınlarla samimiyet kurup onların özel hayatları hakkında güven kazanıp sohpet etmek niyetinde olduğunu düşünüyorum ki bugün başka sayfada birisine dertleşsek keşke yazmışsın...

Ya zaten ruh sağlığı normal olan insan bunları yaşamaz.Bir hata yapar iki yapar döner hatasından.Bu battıkça batmış hemde bu yaşta.

en çok şunlara dikkat ettim sonuna kadar okudumda ettim dulum kelimesi okadar çok kullanılkmışki ve güzelim heryerde okadar güzelim okadar güzelim bi ansan kendinle bukadar barışık olamazki ruh halim çökük diyo güzelsen ve ruhun çökmüşse dersinki direk güzeldim dimli konuşursun ama güzelim güzelsin diyolar asılıyolar dikkat çekiyom yok anacıgım var bişilerr yaaaa

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
erkekmi yoksaeyvahedigeldismile

vallahi benim çok yakın bir arkadaşım tecavüze uğramıştı gitti paşa paşa şikayet etti, ceza aldırdı evlenmedi de. kınamıyorum sadece çok saçma bir kurgu yapmışsın otur yazdıklarını oku ilk mesajınla diğer mesajların arasındaki tezatlara bak ondan sonra seni neden yargıladığımızı anla. evet bir sürü bayan vardır tecaüze uğrayan etrafımızda doğrudur peki biz salakmıyız alamıyoruz o kadınların tecavüze uğradığını, bu kadar insan neden anlamıyor, sen özel olarak brifing veriyorsun anlaşılan. ayrıca eğitimci olup olmadığınız konusunu geçtik, sonuçta anneniz istemediği halde okumaya gittiniz mi? evet gittiniz bu sizin söyleminiz peki evlen diyince ne halt etmeye alkolik bir tecavüzcü ile evlendiniz?

klinik vakkasınız yine söylüyorum ve söyleyeceğim en kısa zamanda yardım alın ve özel bir klinikte tedavi görün.

yazdığı bir çok şey birbirini tutmuyor.sanki komposizyon yazmaya çalışan gibi.

ya bende şunu anlamadım okadarfakirken estetikmi yaptırdında bir anda güzelleştin sihirli deynek senimi buldu da güzel oldun bütün erkekler pervane oldu.

ya bende şunu anlamadım okadarfakirken estetikmi yaptırdında bir anda güzelleştin sihirli deynek senimi buldu da güzel oldun bütün erkekler pervane oldu.

Aaa dizilerde hç izlemedin mi?
Çirkin ve fakir kız birden güzelleşir, herkes peşinde pervane olur.

arkadaşlar inanmayın yaaa....resmen dalga geçiyorlar bizimle...bu ne kardeşim bi hikaye uyduran topic açıyor...ayıptır günahtır...
güzelim güzelim güzelim...herkes bana aşık,herkes kapımda...ama ben böyle bir mala tutundum...niye?kapıma güller döken bana kör kütük aşık olan,akıllı,görgülü,yağuşuklu,mükemmel erkekten beni kurtarsın diye...
3.görüşümde nişanlandık...
bana tecavüz etti...ama ben ona daha çok yapıştım...kaçıp kurtulmak aklıma bile gelmedi...ilkokul 2den terk olduğum için bunu yapamazdım...beni dövdüler sokağa attılar ama ben yine de yalvardım...çünkü ilkokul 2den terk olduum için ayrıca çok güzel olduğum için,dulum diye erkekler rahat bırakmaz diye kocamı bırakamadım...
annem hansele gratelin üvey annesinden bile kötüydü...babama benziyorum diye beni sevmezdi,eziyet ederdi..
ayrıca 3 senelik meslek hayatımda en az 3 kere tayin oldum..

aayyyyyyy ne taraftan tutsam elimde kalıyor yaaa...sinirlendim gece gece...

hee ayrıca alnımda tecavüze uğramış ve dul yazıyor...çok güzel olmam da cabası...
başka da bi şey diyemiyorum arkadaşlar...geldiler bana...

yokolan hayallerime ne oldu anne..ben senin en güzel güzeller güzeli kızındım unuttunmu..heryerde övünürdün benimle kimselere layık görmezdi babam..saçlarımı koklardı...burnum havalardaydı...çok değil 3 yıl önceydi...

küçük bir kız çocuğuyken annem benden nefret eder sanırdım..okulumun birincisiydim..çok başarılıydım öğretmenlerim sık sık babamı çağırıp mutlaka okutmalısınız bu kızı zehir gibi...babam çok isterdi okumamı..fakirdi babam çok fakirdi...annem hep karşı çıktı okumama...okuyupta nolucak bi içkicinin karısı olacak derdi....ben okuyordum..annem se hep..OKUYUNCA Bİ AYYAŞLA EVLENECEKSİN HERGÜN DAYAK YİYECEKSİN PARANI YİYECEK MUTSUZ OLACAKSIN DERDİ...BELKİDE BEDDUA EDERDİ...ben okumak istemiyordum ama biri yolumu açtı ve ben yüksek bi puanla ünv yi güzel bi bölümü kazandım...annem gene rahat vermedi...ünv ilk gidişimi hiç unutmuyorum..17 yaşındaydım...elimde küçük bir valizim vardı..içindede babamın bana aldığı bikaç parça eşya...çorabım atletim çamaşırım çarşafım yoktu..çocuk sayılırdım..baskıyla yetiştiğim için bişey bilmiyordum..annem yüzüme bile bakmadı..ne ihtiyacın var demedi..yolda acıkırsın diye bişey koymadı.

bana hep çocukluğumdan beri sen çirkinsin derdi...sevmiyorum seni derdi...diğer kardeşlerini kıskanıyorsun derdi...olamazmıydı kıskanamazmıydım..anne sevgisi bu başka bişeye benzermi..kıskanırdım elbet..onları kucağına alır sarılır öperdi..banada çirkin tazı kıskançlıktan çatladı derdi...bigün köşeye büzüşüp ağlıyordum..canım babacım geldi..kızım neden ağlıyorsun dedi...baba annem beni sevmiyor dedim..babam boşver kızım sende onu sevme biliyorum dedi.

tatillerde eve geldiğimde annem hep mutsuz olurdu..istemezdi beni...evde kalır bunu ki alsın diyerek beni aşağılardı...çirkinsin derdi..

buyur ben senin yerine çelişkilerini buldum bir kaç tanesini sen yorulma diye malum kurgularken acaip yorulmuşsundur, bir de okuyup anlamak için yorulma.

Kendi yok oldu.Ama bir sürü bayan toplamayı başardı burayadelikafadulden

harikasın yaaa :) vallahi güldürdün beni bu sinir harbi içinde ya ALLH da seni güldürsün emi bacum :):)

ha birde şu var tabi annen seni hep küçümseyen babana benzediğin için sevmeyen annen ne olduda seni birden sevmeye başladı seninle uyumaya öpüp koklalamaya başladı anlamadım

komposizyon sıfır veriyorum evladım sana şimdi otur bakayım sırana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…