kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıayrıca bol bol dul kelimesini kullanman, ağza alınmayacak küfürleri yazman, ve kadınları sadece seks malzemesi gibi göstermen nedeniyle senin kadın olduğuna bile inanmıyorum erkek olduğunu düşünüyorum. bu sitedeki kadınlarla samimiyet kurup onların özel hayatları hakkında güven kazanıp sohpet etmek niyetinde olduğunu düşünüyorum ki bugün başka sayfada birisine dertleşsek keşke yazmışsın...
birincisi eğitimci değilim ikinciside işte senin gibi kadınlardı uğraşıp dışlayanlar..ne istiyorsunuz hemcinslerinizden.....bırakın ya ne yani bu hayatı sadece benmi yaşadım eğer böyle olsaydı dayanamazdım..ama araştırdımki çoğu kadın hemen hemen aynı durumda yalnız değilim..inşallah sizin kızınıznzın başına gelmez...beni ancak yaşayan anlar....
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
erkekmi yoksaeyvahedigeldismile
ya bende şunu anlamadım okadarfakirken estetikmi yaptırdında bir anda güzelleştin sihirli deynek senimi buldu da güzel oldun bütün erkekler pervane oldu.
arkadaşlar inanmayın yaaa....resmen dalga geçiyorlar bizimle...bu ne kardeşim bi hikaye uyduran topic açıyor...ayıptır günahtır...
güzelim güzelim güzelim...herkes bana aşık,herkes kapımda...ama ben böyle bir mala tutundum...niye?kapıma güller döken bana kör kütük aşık olan,akıllı,görgülü,yağuşuklu,mükemmel erkekten beni kurtarsın diye...
3.görüşümde nişanlandık...
bana tecavüz etti...ama ben ona daha çok yapıştım...kaçıp kurtulmak aklıma bile gelmedi...ilkokul 2den terk olduğum için bunu yapamazdım...beni dövdüler sokağa attılar ama ben yine de yalvardım...çünkü ilkokul 2den terk olduum için ayrıca çok güzel olduğum için,dulum diye erkekler rahat bırakmaz diye kocamı bırakamadım...
annem hansele gratelin üvey annesinden bile kötüydü...babama benziyorum diye beni sevmezdi,eziyet ederdi..
ayrıca 3 senelik meslek hayatımda en az 3 kere tayin oldum..
aayyyyyyy ne taraftan tutsam elimde kalıyor yaaa...sinirlendim gece gece...
Kendi yok oldu.Ama bir sürü bayan toplamayı başardı burayadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?