Benim hiç anlayamadığım bir şey var.
Böyle düşüncesiz, karşısındaki insana değer vermeyen, kaybetmekten korkmayan, vefasız, içinde merhamet taşımayan, orta yolu bulabilecek kadar bile vasfı olmayan adamlarla neden evleniyorsunuz ? Hadi evlendiniz, neden evli kalmaya devam ediyorsunuz ?
Ben şimdi düşünüyorum, evde annemle babama bir şey söylerken korkmuyorum çekinmiyorum çok sinirli kızar gibi şeyleri düşünmek zorunda değilim, ailem benim onlar ya. Elin adamını niye çekeyim ? Gözümün içine bakmayacaksa, ailem olmayacaksa, beni tamamlayan yanım olmayacaksa ben bu adamla neden evli kalayım ? Ben bunu gerçekten merak ediyorum hanımlar. Lütfen beni aydınlatın rica ediyorum gerçekten merak ediyorum ya. Kendinize neden bunu reva görüyorsunuz ? Hayatta hiçbir zaman hiçbir şey için geç olduğunu düşünmüyorum. hiçbir şeyinde sizi mutsuz olduğunuz yere bi bağlayıcılığı olduğuna inanmıyorum. Ne çocuk ne imza bağlayıcı bir sebep olamaz. Kırın zincirlerinizi ya. Siz kendi başınıza bir bireysiniz ve her biriniz çok değerlisiniz. Yaşayacak 10 yılınız varsa bu 10 yılı gerçekten yaşayarak geçirin yani.