• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım :(

Seni yaşadığım herşeyi bizzat bende yaşadım canım ve sonunda tosunun geldi dünyaya şimdi 10 aylik olacak bir kaç gün sonra :)
İnşallah canım, bende bi kaç kez rüyamda gördüm böyle esmer kıvırcık saçlı durmadan kahkaha atan bi oğlum oluyordu:) sağlıklı olsunda fark etmez, sen nerden anladın

Yuhh yani eşinizin yaptığı çok ayıp.Hamilesiniz siz Ya.Hem de biraz zor geçen bi hamilelik gibi.Siz gitmeyin sakın yanına o gelsin özür dilesin.Ne olur Yani sizi biraz alttan alsa.Hem bişey de dememişsiniz.valla ben sinir oldum burada.
Aynen canım zor geçiyor biraz, üstelik şöylede bşy var iki taneydi bebekler biri tam gelişmemiş dr pazartesiye kadar bekleyelim ama çok umutlanmayın dedi muhtemelen pazartesi birini alacaklar hayırlısı tabiki ama onada çok üzüldüm, beni çok yalnız bıraktı gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama gelirsede ben nasıl unutcamki bu yaptığını :( gerçkten çok üzgünüm yaş kalmadı gözümde

Hiç görmüyoruzki birbirimizi, diyorumya o geldiğinde ben yatak odasında yatıo oluyorum sabah kıyafetlerini hızlıca alıp çıkıyor odadan, bende dönüp bakmıyorum hiç alıp çıkıo görmüyoruz konuşmuyoruz kuzum adam yanıma gelmio napim istemio demekki görmek konuşmak
Kucuk bir mevzudan gunlerce boyle yapmasi cok yanlis gercekten ustelik hamilesin
Normalde bizde esimle tartisiriz ama en fazla 2 3 saat surer.Normalde evliliginiz nasil canim severek mi evlendiniz

Kucuk bir mevzudan gunlerce boyle yapmasi cok yanlis gercekten ustelik hamilesin
Normalde bizde esimle tartisiriz ama en fazla 2 3 saat surer.Normalde evliliginiz nasil canim severek mi evlendiniz
Evet çok severek evlendik canım, çokta seviyoruz hala, sevgisinden şüphem yok böyle arada küslük oluo işte eskiden daha çok oluodu ama azaldı zamanla ama tavrı genelde aynı, bazen böyle salona çekilio bazen normal gelip yatıo yanıma, uzatması değişmedi işte oda çok yoruo insanı genelde ben giderim bi kelime ederim o bin kelime eder kendini illaki haklı çıkarır konuşmanın sonunda vay canına ben neymişim Allah beni kahretsin derim.. şu an çok mutsuzum ama gitmek istemiyorum gitsem nolcakki şu yaptığını nasıl hazmetcem en iyisi böyle gitsin gittiği yere kadar gelirse gelir gelmezse ne gerekiosa onu yaparım artık

Evet çok severek evlendik canım, çokta seviyoruz hala, sevgisinden şüphem yok böyle arada küslük oluo işte eskiden daha çok oluodu ama azaldı zamanla ama tavrı genelde aynı, bazen böyle salona çekilio bazen normal gelip yatıo yanıma, uzatması değişmedi işte oda çok yoruo insanı genelde ben giderim bi kelime ederim o bin kelime eder kendini illaki haklı çıkarır konuşmanın sonunda vay canına ben neymişim Allah beni kahretsin derim.. şu an çok mutsuzum ama gitmek istemiyorum gitsem nolcakki şu yaptığını nasıl hazmetcem en iyisi böyle gitsin gittiği yere kadar gelirse gelir gelmezse ne gerekiosa onu yaparım artık
Anliyorum canim benim bence takma esini inat var sanirim kendisinde bebegine odaklan elinde sonunda af diler

canım senin haftalarda bende öleydim olu gibiii sadece kraker yiyordum sürekli mide bulantısı aglamalı ve alıngan bi haller hepsi gecicek emin ol bunların sebebii hep hormonlarr malesef :)

Back
X