Çok yalnızım

nostradamus22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
11
10
1
28
Sorun bende mi anlamıyorum. Herkes sürekli birileriyle, uzun dönemli arkadaşlarıyla. Benimse hep geçici oldu. Üniversiteden arkadaşlarım var sadece okulda görüştüğüm. Liseden veya çocukluk arkadaşlarımla ayda yılda bir buluşuruz. Resim ve bilgisayar kursuna gittim yeni insanlarla tanıştık sadece kurs günleri görüştük sonra devamı gelmedi. Diyeceksiniz ki herkesin kendi hayatı var, sürekli seninle olamazlar. Ama benim neden yok? Herkes sürekli birileriyle görüşme buluşma halinde. Arkadaşlarım var mesela yedi gün beraberler. Nasıl buldular birbirlerini, ne yapıyorlar sürekli, neler paylaşıyorlar, o kadar özeniyorum ki. Yaz tatilinde evden toplasanız 10 kere çıkmışımdır herkes oradan oraya gezerken. Kendime bir hayat kuramıyorum. Kurslarım bitti her hafta sonu evdeyim ve çıldırmak üzereyim, iyice depresyona girdim, sürekli ağlamak istiyorum. Bu sene okulum da bitecek, ya iş bulamazsam da iyice yalnız kalırsam, çok korkuyorum, sürekli geçici olarak insanlarla zaman geçirmekten yoruldum, birileriyle devamlı iletişim halinde olmak istiyorum :( ne yapmalıyım, bir fikre ihtiyacım var, çıkmazdayım, lütfen :(

Bemce hiç bir insan hayatınızda kalıcı değil bunu öyle bilinin hobi edinin bu kendinizi geliştirmeye yardımcı olur insanlar gelir ve gider bunu kabullenin zamane insanlarda zaten çok bencil sevsen değer versen hemen şımarıp başkasına yöneliyorlar buda büyük bir yıkıntı oluyor

Siz o sürekli arkadaşlıklara kanmayın. Çıkar bitince ilişkilerde bitiyor. Bende hep özenmişimdir çocukluktan beri arkadaş olan insanlara ama şans sanırım o yada işte uzun süreli menfaat. 7 yıl hemen hemen haftada 5 gün görüştüğüm arkadaşım vardı. Evlendiğim dönem şehir değiştirdim ve bitti arkadaşlığımız. Çünkü çıkarı kesildi. Üzülmeyin kendinize yetmeyi öğrenin. Kısa süreli de olsa insanlarla iletişim kurun. Tanıştığınız birini dışarıda kahve içmeye çağırın mesela

Bemce hiç bir insan hayatınızda kalıcı değil bunu öyle bilinin hobi edinin bu kendinizi geliştirmeye yardımcı olur insanlar gelir ve gider bunu kabullenin zamane insanlarda zaten çok bencil sevsen değer versen hemen şımarıp başkasına yöneliyorlar buda büyük bir yıkıntı oluyor
dedim ya zaten yağlı boya kursuna gittim çizimler yapıyorum spor salonuna gidiyorum düzenli filmler kitaplar bitiriyorum ama olmuyor işte insan sosyal bir varlık bana yetmiyor açıkçası. kendimle kalınca kafayı yiyecek gibi oluyorum istemiyorum yalnız olmak, çünkü hep yalnızım zaten.

Siz o sürekli arkadaşlıklara kanmayın. Çıkar bitince ilişkilerde bitiyor. Bende hep özenmişimdir çocukluktan beri arkadaş olan insanlara ama şans sanırım o yada işte uzun süreli menfaat. 7 yıl hemen hemen haftada 5 gün görüştüğüm arkadaşım vardı. Evlendiğim dönem şehir değiştirdim ve bitti arkadaşlığımız. Çünkü çıkarı kesildi. Üzülmeyin kendinize yetmeyi öğrenin. Kısa süreli de olsa insanlarla iletişim kurun. Tanıştığınız birini dışarıda kahve içmeye çağırın mesela
yapmayın lütfen çok karamsarsınız. benim tanıdığım çok fazla uzun dönemli arkadaşlığı olan insanlar var ve hiçbiri çıkar ilişkisi değil eminim. çağırıyorum da o kadar işte. bir iki defa daha yazarım sonra karşıdan istek göremeyince bırakıyorum işte. diyorum ya herkesin kendi çevresi var, sürekli birileriyle buluşuyorlar zaten +1'e ihtiyacı yok kimsenin. ya da ben çok sıkıcı birisiyim bilemedim :KK43:

Ah.. Ahh.. Ben ne diyeyim :KK64:
Al benden den de o kadar
yapmayın lütfen çok karamsarsınız. benim tanıdığım çok fazla uzun dönemli arkadaşlığı olan insanlar var ve hiçbiri çıkar ilişkisi değil eminim. çağırıyorum da o kadar işte. bir iki defa daha yazarım sonra karşıdan istek göremeyince bırakıyorum işte. diyorum ya herkesin kendi çevresi var, sürekli birileriyle buluşuyorlar zaten +1'e ihtiyacı yok kimsenin. ya da ben çok sıkıcı birisiyim bilemedim :KK43:
Tanışalım hanımlar :))))

dedim ya zaten yağlı boya kursuna gittim çizimler yapıyorum spor salonuna gidiyorum düzenli filmler kitaplar bitiriyorum ama olmuyor işte insan sosyal bir varlık bana yetmiyor açıkçası. kendimle kalınca kafayı yiyecek gibi oluyorum istemiyorum yalnız olmak, çünkü hep yalnızım zaten.
hayat zaten yalnız olmak paylaşacak insanda evli olacak insandır dostlar geçici çünkü menfat üzerine kurulu acı ama gerçek

Bu aralar herkes çok yalnızım temalı konular açıyor. Toplumsal yalnızlaşma mı yaşıyoruz acaba :KK48:

Belki iş hayatına atıldıktan sonra çok sevip bir ömür görüşmek isteyeceğiniz insanlarla karşılaşırsınız. Bunun ne zaman olacağı belli olmaz. Belki de hiç karşılaşmazsınız böyle insanlarla. O da olabilir. Galiba yardımcı olamıyorum.

Benim de bu sene bitecek okulum. İşsizlik kaygısı hepimizde var. Ona bir şey diyemem. Evet yine yardımcı olamadım.

Gidiyorum ben :KK70:

Bu aralar herkes çok yalnızım temalı konular açıyor. Toplumsal yalnızlaşma mı yaşıyoruz acaba :KK48:

Belki iş hayatına atıldıktan sonra çok sevip bir ömür görüşmek isteyeceğiniz insanlarla karşılaşırsınız. Bunun ne zaman olacağı belli olmaz. Belki de hiç karşılaşmazsınız böyle insanlarla. O da olabilir. Galiba yardımcı olamıyorum.

Benim de bu sene bitecek okulum. İşsizlik kaygısı hepimizde var. Ona bir şey diyemem. Evet yine yardımcı olamadım.

Gidiyorum ben :KK70:
toplu yalnızlaşma :D ya sorun tam olarak yalnız olmak değil de sürekli zaman geçirecek, kafa dengi birisini bulmak. yoksa günü kurtarmak isteyince insan bulunuyor öyle ya da böyle

Yalnizligi dibine kadar yasiyorum merak etme ama yanliz deilmisim ne bir sosyal cevre ve komsu hicbiri yok aileden uzakta binbir dert cekerek yasiyorum hayati ah diyorum bir konusacak allahin kulu olsaydi ama yok ne biliyim ayni durumdayiz sana suan cozum onerim yok kelin olaci olsa basina surer tabi ama diger cozum onerilerini okucam takipteym konuyu

Back
X