• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yalnızım

stare stare

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
35
13
18
43
Arkadaslar merhaba hiç arkadaşım yok tüm ailemi kaybettim hiç kimsede arayıp sormuyor çok bunaldım artık.calisiyorum ama hep gruplasma var aralarına giremiyorum hep bir dedikodu. Sadece iş dışında buluşma konuşma yok.aslinda kimse kimseyi sevmiyor ordada anlamıyorum insanları hep tekim evde işte disarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Arkadaslar merhaba hiç arkadaşım yok tüm ailemi kaybettim hiç kimsede arayıp sormuyor çok bunaldım artık.calisiyorum ama hep gruplasma var aralarına giremiyorum hep bir dedikodu. Sadece iş dışında buluşma konuşma yok.aslinda kimse kimseyi sevmiyor ordada anlamıyorum insanları hep tekim evde işte disarda kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Size iyi gelen seyleri yapmaya calissaniz. Hobilerinizle alakali kurs, spor aktiviteleri, boyle boyle sosyallesirsiniz. Bir de geri durmayin, girisken olun, ilk adimi baskalarindan beklemeyin.

tüm ailenizi nasıl kaybettiniz ölümlemi?
İş arkadaşlarıyla çok sıkı fıkı olmayın zaten dedikodu olan ortamda başınız yanar.Kendinize yeni çevre edinecek ortamlara girin.

Bu sadece sizin sıkıntınız değil çağın sorunu şu zamanda yalnız yaşayan eşinden ayrılmış o kadar çok kadın var ki ... Bende yalnız yasiyorum bir sürü imtihanlardan geçmiş bir insanim. Evinizi ferahlastirmaya bakın sadelesmeye güzelleştirmeye değiştirmeye huzurlu bir ortam olusturun kendinize.maneviyata yönelin kitap okuyun film izleyin yürüyüşe çıkın .Bir iki komsunuzu kahveye davet edin sonrasinda siz gidin . İki gerçek dost edinirseniz size yeter

Allah kolaylık versin canım.. aileni kaybettiysen yalnız hissetmen normal ve is cevresi samimi olmaz,
Kendine yetmeyi öğrenip daha güçlü olacaksın imtihan bunlar hep aileni kısa süre önce kaybettiysen terapiye baslayabilirsin, kendin için ailen için ayakta kal lütfen zordur yaşadığın şey, burdan söylemesi kolay. yaşadığını en iyi sen bilirsin. Allah sabır versin 🙏

Öncelikle basın sağolsun Allah sabır versin.Bos vakitlerinde huzur evlerine git mesela ya da çocuk esirgemenin sevgi evlerine inan kafan dağılır iyi gelir sana.Zamanla düzelir.Profesyonel yardım almanda fayda da var bende babamı kaybettim çok büyük bosluğa düştüm yardım alıyorum.

Bu sadece sizin sıkıntınız değil çağın sorunu şu zamanda yalnız yaşayan eşinden ayrılmış o kadar çok kadın var ki ... Bende yalnız yasiyorum bir sürü imtihanlardan geçmiş bir insanim. Evinizi ferahlastirmaya bakın sadelesmeye güzelleştirmeye değiştirmeye huzurlu bir ortam olusturun kendinize.maneviyata yönelin kitap okuyun film izleyin yürüyüşe çıkın .Bir iki komsunuzu kahveye davet edin sonrasinda siz gidin . İki gerçek dost edinirseniz size yeter
Allah Razi olsun sizlerden arkadaslar

Isyeri disinda afds edinin fotografcilik kursu olabilir hem geziyorlar hem ardsizniz olur benim isyerinde bi ards vardi iste kimse ile takilmazdi ama kiz sosyal medyada hep resim atardi ards gezmeleri ile kendi grubu cok geziyor idi kurslara bakip ona gore edinirsiniz

merhaba bir meşguliyet bulursanız yalnızlık düşüncesini düşünmenizi engelleyecektir ve kafanız daha sakinleşecektir. kurslara kayıt olup insanlar tanıyabilirsiniz, özellikle hobi kursları iyi gelir diye düşünüyorum :)

Çok üzüldüm gerçekten benzer şeyler yaşamıştım sizi anlayabiliyorum konuşup dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz ne zaman isterseniz.

Aslında sosyal olunabilecek çok ortam var

Bu devirde iletişim araçları bu kadar yaygın iken arkadaş edinmek zor gelmiyor bana

Halk eğitimin kursları işe yarıyor, bir deneyin derim.

iş yerindekilerle mesafeli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz belki siz soğuk davrandığınız için size yaklaşmıyorlardır, bunun dışında halk eğitim kurslarına yazılabilirsin hiç yoktan kurs saatleri içerisinde muhabbet edebileceğin insanlarla tanışırsın, sosyal medya tanışmalarına güvenmiyor olabilirsin anlıyorum ama artık bu çağda bu da normal bir şey gerçekten içine sinen insanlarla görüşebilirsin

Back
X